M-am referit la sansele care se dau la inceputul campionatului cand tot OL era favorita. Locul 2 obtinut anul trecut a fost o surpriza placuta, cu putin noroc cucereau titlul.
M-am referit la sansele care se dau la inceputul campionatului cand tot OL era favorita. Locul 2 obtinut anul trecut a fost o surpriza placuta, cu putin noroc cucereau titlul.
Cu mai multa atentie .Cred ca asta e termenul corect.Daca nu pierdeau puncte cu echipe mici , erau sigur campioni.
Anul asta sunt favoriti dar au o lupta grea cu OL.Lyonezii au bagat si ei bani buni in jucatori buni.Sunt curios daca sa va adapta Lucho si daca il va inlocui pe Cana.
Nu trebuie ignorata nici Bordeaux
Si nici PSG.
Pai PSG se bate un an la titlu, urmatorul la retrogradare. Si cum anul trecut s-au batut ceva vreme la titlu....
PSG are chiar trupa buna , vor fi o amenintare.
Franta - Ligue 1
Lyon - Marseille 5 - 5
...INCREDIBIL!
mafia pariurilor
Nebunie de meci,cu vreo 5 goluri in ultimele 10-15 minute!
I-N-C-R-E-D-I-B-I-L!!!!!!!!! ![]()
5-5... pacat ca nu m-am uitat la meci ![]()
Pentru cine vrea sa vada cum se mai joaca fotbal prin alte parti:
Asta da spectacol! ![]()
Ce blat pufos ![]()
.... de tort normal ![]()
Cine a vazut meciul stie ca nu a fost niciun blat, ambele echipe au aratat un fotbal de calitate. A semanat cu Liverpool-Arsenal 4-4.
Hai ca se poate!
ALLEZ L'OM!
Care face rost de o inregistrare full , sa puna si aici un link ceva.
Olympique Marseille a castigat titlul in Franta,dupa vreo 17-18 ani ! Cred ca ce nebunie e la Marseille!!! Dupa un inceput de sezon slabut,Deschamp a reusit cu Marseille un retur in forta,profitand si de caderea,inexplicabila pentru mine,celor de la Bordeaux.
Olympique Marseille a castigat titlul in Franta,dupa vreo 17-18 ani ! Cred ca ce nebunie e la Marseille!!! Dupa un inceput de sezon slabut,Deschamp a reusit cu Marseille un retur in forta,profitand si de caderea,inexplicabila pentru mine,celor de la Bordeaux.
Banciu a avut si el primul orgasm dupa atatia ani de "seceta".
HAHAHAHAHAHAHA, buna asta ![]()
Asa as vrea sa il vad pe Banciu-frustratul : ![]()
Cred ca da!
Ca l-am vazut si la meciul din UEFA cu Benfica in niste secvente in care era in extaz maxim,pana le-a dat Benfica gol prin ultimul minut!
Dupa optsprezece ani - este titlul la...magrebieni. ![]()
OM a castigat aseara Supercupa Frantei in fata rivalilor de la PSG dupa executarea loviturilor de la 11m, scor 5-4.
Pai numai asa castiga prapaditii astia.
Au jucat 2 echipe slabe. ![]()
Cine stie,au fost ceva incidente intre suporteri?Am inteles ca meciul s-a jucat in Tunisia.
OM - Sochaux 2-1 (Taiwo 19' Lucho 61' / Maurice-Bealy 76')
Fabulos golul nigerianului
Da,in genul lui Hagi cu Colmbia!