Cine stie ceva informatii despre campionatul braziliei sa ma informeze si pe mine,pana la urma de-acolo vin valori ca si Kaka,Ronaldinho,R.Carlos,etc.
Personal,Sao Paolo ar fi una dintre cele mai bune de-acolo.Parca ea a luat Supercupa acu' un an...
Cine stie ceva informatii despre campionatul braziliei sa ma informeze si pe mine,pana la urma de-acolo vin valori ca si Kaka,Ronaldinho,R.Carlos,etc.
Personal,Sao Paolo ar fi una dintre cele mai bune de-acolo.Parca ea a luat Supercupa acu' un an...
Sao Paulo a castigat Cupa Libertadores anul trecut, adica Liga Campionilor a Americii de Sud. Campionatul a fost castigat de Corinthians care acum sunt pe ultimul loc!
La Sao Paulo joaca portarul Rogerio Ceni, cel care l-a egalat la numar de goluri pe Jose Luis Chilavert, executand nu numai penalty-uri, dar si lovituri libere, alt jucator important fiind Mineiro cel care l-a inlocuit pe Edmilson la CM din Germania. De la Sao Paulo s-au transferat anul trecut Cicinho la Real Madrid si Marcio Amoroso la AC Milan.
Anul acesta sunt in semifinalele Cupei Libertadores, azi pe TV Sport este returul la 03:45, cu Chivas Guadalajara, 0- 1 in tur gol marcat de Rogerio Ceni.
In Brazilia e nebunie,nu poti sa zici ca o echipa e constanta in rezultate acolo,poftim exemplul lui Corinthians.
De ceva vreme nu am mai auzit de marile echipe gen Santos sau Vasco Da Gama sa reuseasca sa faca ceva.
Sao Paulo - Chivas Guadalajara 3-0 si se califica in finala unde va juca cu Internacional sau Libertad
Dupa ce la 0-0 la fel ca si in tur,mexicanii au beneficiat de o lovitura de la punctul cu var,dar iarasi Ceni a reusit sa apere.
cred ca fig. este o echipa buna din brazilia, asa ca Andrey nu poate fi un portar slab..
@c.ronaldo17 hm...daca tu crezi ca Figueirense este o echipa buna eu nu stiu ce sa zic ?!
Din 2001 incoace Figueirense a fost mai mereu pe la jumatatea clasamentului (echipa de pluton sa-i zicem) iar anul trecut de-abia a reusit sa scape de la retrogradare (locul 18 din 22). Anul acesta au mers mult mai bine fiind pe 9 dupa tur si pe 7 chiar la sfarsitul campionatului...Dar chestia cu "echipa buna" e relativa :wink:
eu aveam impresia ca joaca in Cupa Libertadores (parca asa se numeste UCL la ei).... auzisem despre aceasta echipa inainte de a veni Andrey.... dar nu prea am multe cunostinte eu din acest campionat....
EUROPA rullz !! :lol: :lol: