FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Aceleasi mizerii de SUPT podul Grant

greco01.08.2006 20:44

Da, frustrarile si manifestarile venite de sub pod sunt cu totul abjecte... Stim cu totii ca ei ataca si cu rost si fara rost, cu un singur scop: acela de a castiga la masa verde ceea ce nu au fost in stare sa castige pe teren, dar orice am spune noi acum, oierul le da apa la moara cat cuprinde.

sorin_77701.08.2006 20:48

Paradoxal, GG ii spune lui MM sa nu se ia de cel invins dar el invarte cutitul in rana de nenumarate ori. Cred ca un gram de diplomatie nu ar strica acum... Dar de la GG nu o sa vedem asa ceva pentru ca nu il duce capul... :cry: :cry: :cry:

sorin_77702.08.2006 06:38

Nu este adevarat, mai multa indiferenta vis a vis de cei de sub pod nu strica... Nici nu trebuie bagati in seama. Au scos si ei capul anul trecut si gata, dar eu zic ca anul asta nici macar grupele cupei UEFA nu vad si or sa se linisteasca cu milogelile lor si cu toata tzigania asta... :twisted:

bodanelu02.08.2006 07:04

pai acest lucru il astept si eu... sa nu mai faca nimic anul asta si sa taca din gura :)

cannavaro02.08.2006 09:14
...luati inregistrarea returului semifinalei de Cupa UEFA...uita-ti-va la primele 3-4 minute de dupa fluierul final, si cand o sa-i vedeti pe baietii aceia in alb plangand de mama focului si blestemandu-si zilele, pe suporterii lor cum se dau cu capul de gard si SUFERA crize dupa crize, iar pe fundal se aude TOT STADIONUL CUM ISI STRIGA BUCURIA, o sa creasca inima in voi si o va aduceti aminte ca THERE CAN BE ONLY ONE ! Si aceia suntem NOI !

Cred ca era vorba de sfertul cupei UEFA...ca altfel nu iese bine :lol:

AmuntBoy02.08.2006 11:32

mai bine site-ul nostru oficial neactualizat si sarac decat un tomberon de gunoi cum este cel al coloratilor 8)