Din cei 25 de jucatori din lotul Stelei 3 sunt portari,9 fundasi,8 mijlocasi si 5 atacanti.
In acest moment nu avem emotii în privinta celor doi portari,Martin si Vasea,al treilea,Dobre,neputând fi luat în discutie la un asemenea meci.Ambii sunt sanatosi si în forma,mai ales primul.
Apararea este primul dintre compartimente cu mari probleme în privinta celor ce vor intra în teren.
Din cei 9,Rachita nu mai poate fi pus la socoteala,Curt de asemenea,Ghionea o fi sau nu refacut(?),Radoi vine dupa o perioada lunga de refacere,de Balan nu am mai auzit nici de bine,nici de rau.Nesu nu este folosit de loc,P.Marin evolueaza mediocru,iar Baciu de abia începe sa-si faca mâna la echipa.
Singurul jucator cu adevarat de baza ramâne Ogararu.Cu el începe de fapt si linia de fund si alaturi de el îi vad pe Baciu,Radoi,P.Marin.Sau pe Baciu,Ghionea,P.Marin si pe Radoi împins în linia de mijloc.
Linia de mijloc,cea care da consistenta unei echipe de fotbal este lipsita pentru acest meci de cei mai buni componenti ai ei,Dumitru,Paraschiv,Dica.Dorinel ramânand singurul mohican.Alaturi de el vor evolua trei dintre urmatorii patru:Bostina,Pitu,Lovin,Falemi.
Linia de atac este cea pe care ne bazam cel mai tare,cea care speram sa marcheze cu un gol mai mult decât BJK.Este compartimentul nostru forte,în care din pacate nu vor evolua simultan în timpul jocului decât doi,poate trei jucatori.
Dintre Neaga,Oprita,Dinita,Cristea si Ciocoiu,eu îi vad în primul 11 pe primii doi,urmatorii doi putând intra în teren pe parcursul jocului.
Facând putin pe antrenorul,fara a cunoaste însa amanunte de ultima ora din tabara adversa eu as încerca cu:
Martin - Ogararu,Radoi,Ghionea(Baciu),Marin -Falemi,Munteanu,Bostina - Dinita,Oprita,Neaga.
Am mers pe sistemul de joc 1-4-3-3,cel folosit si în jocul cu Brasovul.
Astept opinii pentru formarea celui mai bun 11 al momentului.
FORZA Steaua E VINCI PER NOI !