FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Atacul Stelei,compartimentul de baza în meciul cu Besiktas.

Virgil23.11.2004 12:50

Din cei 25 de jucatori din lotul Stelei 3 sunt portari,9 fundasi,8 mijlocasi si 5 atacanti.

In acest moment nu avem emotii în privinta celor doi portari,Martin si Vasea,al treilea,Dobre,neputând fi luat în discutie la un asemenea meci.Ambii sunt sanatosi si în forma,mai ales primul.

Apararea este primul dintre compartimente cu mari probleme în privinta celor ce vor intra în teren.

Din cei 9,Rachita nu mai poate fi pus la socoteala,Curt de asemenea,Ghionea o fi sau nu refacut(?),Radoi vine dupa o perioada lunga de refacere,de Balan nu am mai auzit nici de bine,nici de rau.Nesu nu este folosit de loc,P.Marin evolueaza mediocru,iar Baciu de abia începe sa-si faca mâna la echipa.

Singurul jucator cu adevarat de baza ramâne Ogararu.Cu el începe de fapt si linia de fund si alaturi de el îi vad pe Baciu,Radoi,P.Marin.Sau pe Baciu,Ghionea,P.Marin si pe Radoi împins în linia de mijloc.

Linia de mijloc,cea care da consistenta unei echipe de fotbal este lipsita pentru acest meci de cei mai buni componenti ai ei,Dumitru,Paraschiv,Dica.Dorinel ramânand singurul mohican.Alaturi de el vor evolua trei dintre urmatorii patru:Bostina,Pitu,Lovin,Falemi.

Linia de atac este cea pe care ne bazam cel mai tare,cea care speram sa marcheze cu un gol mai mult decât BJK.Este compartimentul nostru forte,în care din pacate nu vor evolua simultan în timpul jocului decât doi,poate trei jucatori.

Dintre Neaga,Oprita,Dinita,Cristea si Ciocoiu,eu îi vad în primul 11 pe primii doi,urmatorii doi putând intra în teren pe parcursul jocului.

Facând putin pe antrenorul,fara a cunoaste însa amanunte de ultima ora din tabara adversa eu as încerca cu:

Martin - Ogararu,Radoi,Ghionea(Baciu),Marin -Falemi,Munteanu,Bostina - Dinita,Oprita,Neaga.

Am mers pe sistemul de joc 1-4-3-3,cel folosit si în jocul cu Brasovul.

Astept opinii pentru formarea celui mai bun 11 al momentului.

FORZA Steaua E VINCI PER NOI !

serban2323.11.2004 14:23

Nesu , dar sunt slabe sanse.

Lovin, in loc de Nana

Si trebuie cumva sa-i facem loc si lui Cristea, poate macar repriza a 2a.

sorin_77723.11.2004 15:40

Eu unul as juca cu trei varfuri daca vine vorba de atac: pe Neaga la sustinere si pe Cristea/Dinita si Oprita atacanti autentici... Ori e alba ori e neagra... Mai bine risti de la inceput sa sti pentru ce ai riscat ca daca e sa primim gol sa avem timp sa revenim, doar o sa avem trei varfuri pe teren... Pai sa luam gol spre final ca la Parma si sa nu avem timp sa ne trezim? Bine ca la Parma nici cu furtunele de pompieri nu ne trezeam... :))) Acolo s-a hibernat regeste... :))) Eu vreau sa vad un atac cu trei varfuri... Neaga si Oprita nelipsiti la care sa se aduge asa cum am precizat la inceput Cristea sau Dinita...

Poate Dinita datorita unei prezumtive forme aratate cu Brasovul...

gone24.11.2004 08:02

Eu sunt fan al sistemul 442. Care merge cel mai bine la Steaua.

Tudor- Ogararu,Baciu,Ghionea,Marin-Pitu,Radoi,Bostina,Munteanu,- Neaga,Oprita.

IL_Diablo24.11.2004 19:32

In orice sistem, multa bafta maine baietzi! Avem o sansa mare. sa nu o risipim. Si inca ceva. mi se pare absurd pretzul biletelor. Dar ma rog.

Dansan25.11.2004 07:34

Trebuie sa atacam...cu mijlocul in pioneze, daca nu atacam, greul o sa-l duca apararea unde n-am prea excelat in acest sezon...

Deci , sperantele me le pun in Neaga&Oprita...

Foooorzaaaa Steauaaaa!

horse3725.11.2004 07:47

sa castigam! pentru a incununa acest sezon si cu o calificare in primavara europeana. e greu dar nu imposibil. cand te uiti la lotul turcaletilor...spui mamaaaa. dar avem si noi un Dorinel Munteanu un neaga care pot face un meci mare.

as vrea ca baietii nostri sa-l faca pe pancu sa se simta eunuc pe parcursul celor 90'!

asa ca gasca stelista diseara are sa fie incorpore pe cel mai iubit stadion al Romaniei pt a fi alaturi de baietii echipati ros/albastru.

hai Steluta!!!

Mar_is25.11.2004 12:01

Intr-adevar sistemul 4-4-2 da roade la Steaua, dar in situatia in care suntem eu as zice ca Radoi trebuie folosit pe post de fundas central.. Daca tot vrem sa fie un fel de 4-4-2 am putea sa-l punem pe Neaga in spatele varfurilor Oprita si Cristea (Dinita).

Si eu as zice ca e mai bun Lovin decat Falemi..

Oricum multa bafta si sa-i fugarim peste Dunare ;)!!

FORZZA Steaua !!!!!

gone25.11.2004 13:20

Mai e o ora si plec spre stadion. Emotii sunt mai mari acum. Deabia astept sa batem mar pe turci.