FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

valoarea acestui tur

horse3722.11.2004 11:20

este valoarea acestui tur peste cel de anul trecut cand am pierdut la mustata titlul de campioni ai toamnei?

ca jucator pare a fi fost cel mai constant in acest tur?

care este momentan compartimentul forte al echipei noastre?

cine trebuie sa plece/sau sa vina.

posturi deficitare

1. tur sub cel de anul trecut

2. Dorinel Munteanu

3. apararea

4. falemi/Goian, caramarin, Gigel bucur

5. mijlocas la constructie. aici ne trebuie un half adevarat cu statura a la Hamu care sa creeze spatii libere in permanenta. Steaua pe vremea echipei de aur l-a avut pe petcu. cine isi aduce aminte de el stie ca el l-a facut mare pe Laca. nu, ca sa fiu corect a scos in evidenta calitatile Laca. un asemenea jucator ne-ar trebui la constructie.

serban2322.11.2004 11:26
mijlocas la constructie

Da, da .Stai asa ca acum se coace ...

horse3722.11.2004 11:38
mijlocas la constructie

Da, da .Stai asa ca acum se coace ...

pai de ce mai serbane? eu unul asa vad. si nu ar fi rau daca s-ar coace de unul ca petcu.

serban2322.11.2004 11:51

Ai perfecta dreptate si eu cred ca avem nevoie de asa ceva.Si nu orice rebut unu asa de nivelul lui Mirel(de cateva milioane bune). Dar de unde...???

Plus ca nu am vazut nici un fel de interes al conducerii in directia asta.

reddog22.11.2004 13:04

"Valuarea acestui tur" este net superioara pe langa cea de anul trecut pentru ca ne-am impiedicat noi de prea multe buturugi, care unele s-au dovedit a fi mari... Stati ca vine returul si revansa! Momentan, felicitari pentru victoria de sambata cu Brasovul.

serban2322.11.2004 21:36
"Valuarea acestui tur" este net superioara pe langa cea de anul trecut pentru ca ne-am impiedicat noi de prea multe buturugi

Aha , ai mare dreptate, cred ca de prosti ce suntem noi , mergeti voi prost... Ne cerem scuze.

Poate nu ai observat dar inca nu ne permitem sa jucam singuri campionatul.Daca voi mergeti prost si noi un pic mai bine e meritul nostru(jucam cu aceiasi adversari).Asa ca te rog frumos sa aplauzi echipa care va dat la mumu in groapa.

In momentul de fata nu mai stiti ce obiectiv sa va stabiliti, asa ca SAS.

Alexandru2323.11.2004 07:49

Serbanelu' explica te rog pt domnul dinamovist ce inseamna SAS. (prietenii stiu de ce) :D

Xander23.11.2004 09:19

1. tur peste cel de anul trecut

2. Munteanu

3. atacu'

4. Dica / oricare-i bun :wink: (caramarin...)

5. un atacant(care sa-i ia locu lui Dica) si un mijlocas de calitate

George Stan23.11.2004 11:59

Va rog, pe viitor, sa evitati subiecte gen "intrebare intrebatoare". Subiectul trebuie sa dea o idee utilizatorului despre continut. E de bun simt ce dracu...

PS. Acest tur este mai bun decat cel de anul trecut. Daca castigam la Timisoara este excelent.

reddog27.11.2004 16:51

Serbane si anul trecut ati castigat in tur si tot degeaba...Ne-am luat revansa apoi, ceva imi spune ca asa va fi si la anul.

Xander28.11.2004 03:11
Serbane si anul trecut ati castigat in tur si tot degeaba...Ne-am luat revansa apoi, ceva imi spune ca asa va fi si la anul.

mie ceva imi zice ca o sa va vad iar pe locu 14-15 ... si iar o sa numar o lunga serie de 8-9infrageri..

George Stan28.11.2004 14:26

Mai tu cu cine tii ? ca vad ca habar n-ai cine a castigat turul anul trecut...

Xander01.12.2004 00:14

Mai tu cu cine tii ? ca vad ca habar n-ai cine a castigat turul anul trecut...

acest caine spurcat e atat de ametzin din pricina stragerii de bani pt a sponsoriza urmatorul blat al javrelor, incat a uitat ce sa intamplat anul trecut (in locu lui si eu nu as vrea sa tzin minte cum echipa mea face an de an blaturi si magarii..RUSINE!!!)