FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce E Cu tine Dica????

i^need^money21.11.2004 07:51

Considerati normala reactia lui Dica la gol?cand a scuipat si injurat spre suporteri?......desi Dica nu merita atitudinea unor suporteri cred ca a reactionat prea violent....

Virgil21.11.2004 10:04

Dica a acumulat prea mult stres în decursul jocurilor în care a evoluat slab.Incepând cu penaltyul ratat în acel 2-2 cu Argesul.

Putea sa-l elimine într-un mod mai fericit pentru el.Pentru ca ce a facut seamana,dar ce zic eu seamana,e mahala originala.

Revolta de derbedeu.

Virgil21.11.2004 10:08

Da.Pentru câta minte are,s-a comportat normal.

Dar ce ma mai mira?

Fotbalisti care se drogheaza avem,care beau si fumeaza avem cu duiumul.

Nu aveam fotbalisti care sa înjure si sa scuipe spectatorii.Dar acum avem o mostra chiar în curtea noastra.

Pe când fotbalisti care bat spectatorii?Ca atât a mai ramas.

La timpuri noi,obiceiuri noi!

"Democratia" la ea acasa si pe stadion.

Dansan22.11.2004 06:20

Dar ce ma mai mira?

Mai virgile & co, lasati-l voi pe Dica in pace ca aia de la "vacarm" l-au huiduit si injurat tot meciul...Asta nu e galerie...Suntem pe locul 1, avem o mare sansa sa ne detasam la 5 puncte sau mai mult de locul 2 si voua va arde numai de huiduieli si alte astfel de "incurajari"...Numai suporteri adevarati nu sunteti...

Vezi ca de fotbalisti care bat suporterii am mai auzit...si e un caz celebru la un club celebru ... e vorba de Cantona la M.U.

IL_Diablo22.11.2004 11:36
Mai virgile & co, lasati-l voi pe Dica in pace ca aia de la "vacarm" l-au huiduit si injurat tot meciul...Asta nu e galerie...voua va arde numai de huiduieli si alte astfel de "incurajari"...Numai suporteri adevarati nu sunteti...

Asculta sefule. Te-a pus cumva cineva din conducere sa scrii? De cand si la ce club mare ai vazut tu ca un jucator sa scuipe proprii suporteri? Si mai dansam... ia calculeaza tu de cand e Dica la Steaua si cat de "mare" simbol o fi pt noi. La afirmatiile pe care le faci in leg cu suporteri adevarati... aia inseamna sa nu fii un sclav!!!... iti fac o propunere. Pe banii mei iti cumpar un bilet la meciul urmator in primul rand si dupa ce te scuipa Dica sunt curios sa-ti aud punctul de vedere.

Dansan22.11.2004 12:06
    Asculta sefule. Te-a pus cumva cineva din conducere sa scrii?

Adika, oricine are o opinie contrara "Vacarm" este din conducere,ai? Asurzitoare logica, sa-ti spun drept...

Eu am fost la meci si pana la momentul golului lui Dica i-au fost adresate din partea grupului "Galagie mare" 1001 invective...

Eu insa as vrea sa-ti pun o intrebare, asa...De ce oare crezi matale ca a plecat Radoi la vestiare fara sa salute galeria?!

IL_Diablo22.11.2004 12:20
Adika, oricine are o opinie contrara "Vacarm" este din conducere,ai? De ce oare crezi matale ca a plecat Radoi la vestiare fara sa salute galeria?!

:oops: o fi plecat de emotzie... sau poate batea vantu si cand a scuipat Dica l-a nimerit si pe el. Acum serios. Si vacarm si orice fractiune, nu uita :!: ca tot stelisti sunt. Si sa te mai intreb ceva... in afara de golu asta de cand nu a mai jucat Dica nimic? Nu poti sa aplauzi pe cineva doar de dragul de a-l aplauda! Nu se intampla nicaieri asta. iar Dica nu prea mai joaca. Publicul si nu cred ca doar vacarm e suparat pe Dica pt cum a jucat :!: - are dreptul sa si fluiere nu doar sa aplaude. Sa nu facem din niste pseudo zei niste zei...

reddog22.11.2004 13:02

Ma poate lamuri si pe mine cineva de unde a plecat acest conflict intre Dica si galerie si de ce cand a marcat a scuipat spre galerie? Ce fel de jucator mai aveti si voi, sa scuipe pe voi? E inadmisibil, e lipsa de bun simt din partea lui. Asta numai daca voi nu ati strigat ceva exagerat la adresa lui.

serban2322.11.2004 21:47

Prietene scrii pe situl asta, intereseaza-te despre ce vorbesti, sau daca nu , mai bine TACI.

sorin_77722.11.2004 21:51

nu este normal ce a facut Dica... Chiar incalificabil gestul... Insa se poate ierta... Toti gresim... Toti mai vrem o sansa... El s-a scuzat... insa trebuie sa o faca pe teren...

serban2322.11.2004 21:59
nu este normal ce a facut Dica... Chiar incalificabil gestul... Insa se poate ierta... Toti gresim... Toti mai vrem o sansa... El s-a scuzat... insa trebuie sa o faca pe teren...

Adica de ce ar trebui sa aiba el intelegere fata de toti prostii care l-au injurat.

Iar pt cei ce nu au injurat si au stat acolo :"spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti".

ADRIAN PACURAR23.11.2004 08:25

Gazeta a anchetat ieri cazul celor 5 fotbaliști care, potrivit dezvãluirilor lui Cornel Dinu din timpul Comitetului Executiv ținut duminicã, au bãut înaintea meciului România - Danemarca (2-5) 74 de beri, 3 sticle de whisky și vin. Conform unor martori oculari, episodul acuzat de "Mister" a avut loc de fapt pe 4 octombrie, în seara primei zile de cantonament dinaintea jocului cu Cehia de la Praga!

Dinu a aflat despre escapada celor 5 fotbaliști deoarece aceștia au bãut la restaurantul "Aqvarium", situat la Piața Galați, unde patron este un sîrb, foarte bun prieten cu administratorul delegat al lui Dinamo. Acesta este și motivul pentru care Dinu a evitat sã dezvãluie locul și data exacte unde jucãtorii și-au petrecut seara.Halal idoli.

Cantitãțile de bãuturã despre care a vorbit Dinu au fost exact cele apãrute pe nota de platã de la masa la care au luat loc mai mult de 10 persoane. Gazeta a reușit sã identifice trei dintre cei cinci jucãtori prezenți la masã, aceștia fiind Adrian Mutu, Daniel Pancu și Adrian Neaga. Împreunã cu ei s-au mai aflat doi internaționali, cîțiva prieteni de-ai fotbaliștilor, iar la un moment dat, la masã au mai luat loc impresarii Ioan și Victor Becali.

Liber de la Iordãnescu

Luni, 4 octombrie, a fost prima zi de cantonament înaintea meciului cu Cehia. Dupã antrenamentul de dupã-amiazã, Anghel Iordãnescu le-a dat drumul jucãtorilor sã meargã în oraș, glumind pe aceastã teamã: "Sper sã nu vinã mîine dimineațã în cantonament însoțiți de Poliție!". Mutu, Neaga, Pancu și cîțiva prieteni ai jucãtorilor au mers la "Aqvarium", fiind urmãriți de o echipã de reporteri ai cotidianului "Atac". La un moment dat, informat de prieteni cã sînt "spionați", Mutu a ieșit în fața restaurantului și le-a spus ziariștilor: "Puteți sã plecați pentru cã nu aveți ce vedea. M-am cumințit. Am venit la o onomasticã, beau un suc și apoi merg acasã!".

TÃCEREA DE LA EREVAN

Becali acuzã troica piteșteanã

Impresarul Ioan Becali a dezvãluit cã hotãrîrea "triclorilor" de a nu mai vorbi cu presa a fost generatã de Mutu, Neaga și Dicã

ªtefan Beldie

Cristian Chivu a fãcut duminicã noapte, la Recursul Etapei, primul pas spre elucidarea misterului din jurul acelui silenzio stampa pe care naționala României l-a îmbrãțișat pe timpul acțiunii "Armenia": "Eu am trimis acel comunicat în care susțineam cã jucãtorii echipei naționale vor vorbi mai puțin în presã și mai mult pe teren, dar asta nu înseamnã cã am dorit sã produc oprirea relațiilor cu presa".

Cu cîteva ceasuri mai devreme, impresarul Ioan Becali mãrturisea revoltat într-un cerc de apropiați: "Mãi, oameni buni, puteau alde Goian, Pașcovici și mai știu eu cine sã decidã de capul lor intrarea în silenzio stampa chiar la debutul la echipa naționalã? Aveau ei personalitatea asta? Nu, vã spun eu cine sînt cei care au luat aceastã decizie: Mutu, Neaga și cu Dicã! Eu știu tot ce s-a întîmplat acolo. Stelea, care-i bãiat deștept, a vrut sã-i tempereze, dar nu s-a putut discuta cu ei, vã spun eu".

Nu e nevoie decît de o micã patã stricatã pentru a contamina o cutie cu mere sãnãtoase. La "naționalã", principiul merge de minune cu "gașca piteșteanã" formatã din Mutu, Neaga și Dicã. Primul mãr "lovit" a fost Mutu, care l-a anturat pe Ricã, bunul sãu prieten din copilãrie, iar Neaga l-a "stricat" mai nou pe Dicã, steliștii fiind în silenzio stampa și la club

Xander23.11.2004 08:59

Dar ce ma mai mira?

Nu aveam fotbalisti care sa înjure si sa scuipe spectatorii.Dar acum avem o mostra chiar în curtea noastra.

Uite ca a aparut si jucator care sa bata suporterii. Este cazul lui Niculescu din meciu Craiova-Dinamo.. FORZA Steaua! .. SALUTARI LA TOTI, este primul meu post pe forum 8) (mi.am facut timp insfarsit sa citesc tot forumu')

Xander23.11.2004 09:04

Dar ce ma mai mira?

Mai virgile & co, lasati-l voi pe Dica in pace ca aia de la "vacarm" l-au huiduit si injurat tot meciul...Asta nu e galerie...Suntem pe locul 1, avem o mare sansa sa ne detasam la 5 puncte sau mai mult de locul 2 si voua va arde numai de huiduieli si alte astfel de "incurajari"...Numai suporteri adevarati nu sunteti...

Vezi ca de fotbalisti care bat suporterii am mai auzit...si e un caz celebru la un club celebru ... e vorba de Cantona la M.U.

nu conteaza ce face un suporter..poate sa zica ce vrea el (daca atata minte are..), dar tu ca jucator la Steaua cum dracu iti permiti sa faci un asemenea gest care a patat faima acestui club pe care noi il iubim mai mult decat crede el.. Dica,esri o NULITATE pt mine deacuma ..

Eu nu am putut vedea meciul.. fiind transmis de antena1 si astia nu au si post international.. l-am ascultat de pe site-ul oficial..iar Safta nu a vrut sa zica nimic din toate asta..

:!: FORZA Steaua vinci giovedi per NOI :!:

Xander23.11.2004 09:07

Asculta sefule. Te-a pus cumva cineva din conducere sa scrii?

Adika, oricine are o opinie contrara "Vacarm" este din conducere,ai? Asurzitoare logica, sa-ti spun drept...

Eu am fost la meci si pana la momentul golului lui Dica i-au fost adresate din partea grupului "Galagie mare" 1001 invective...

Eu insa as vrea sa-ti pun o intrebare, asa...De ce oare crezi matale ca a plecat Radoi la vestiare fara sa salute galeria?!

iti raspund eu de ce a plecat suparat Radoi (a salutat galeria, asa ca taci daca nu stii..) : era suparat pe el ca a facut cam multe greseli in meci! Si este de apreciat acest gest.. cum ar fi fost ca el sa fie tot numai un zambet stiind cate greseli facuse in meci.. ?!

Dansan24.11.2004 09:13
iti raspund eu de ce a plecat suparat Radoi (a salutat galeria, asa ca taci daca nu stii..) : era suparat pe el ca a facut cam multe greseli in meci! Si este de apreciat acest gest.. cum ar fi fost ca el sa fie tot numai un zambet stiind cate greseli facuse  in meci.. ?!

Mah, Xander, mah, daca o fi asa cum spui tu, ce zici de stirea din gsp cf. careia Radoi a vrut sa rupa bannerul galagiosilor de la Vacarm ce spunea " 0 respect pentru un caracter infect?"

Xander24.11.2004 15:07

iti raspund eu de ce a plecat suparat Radoi (a salutat galeria, asa ca taci daca nu stii..) : era suparat pe el ca a facut cam multe greseli in meci! Si este de apreciat acest gest.. cum ar fi fost ca el sa fie tot numai un zambet stiind cate greseli facuse  in meci.. ?!

Mah, Xander, mah, daca o fi asa cum spui tu, ce zici de stirea din gsp cf. careia Radoi a vrut sa rupa bannerul galagiosilor de la Vacarm ce spunea " 0 respect pentru un caracter infect?"

normal ca era suparat si pt ca Dica a facut ce a facut...(dar asta e cauza secunda..) ... plus ca a vrut sa rupa banner-ul, pt ca e capitalul echipei si trebuie sa-si apere colegii, no? Eu zic ca Radoi are un adevarat caracter si nu trebuie sa-l vindem ... el este [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]-ul din zilele de azi . FORZA Steaua !

armanovici24.11.2004 20:29

Dar ce ma mai mira?

Uite ca avem si de-aia!!Mihalcea il rupea pe "Postasul" daca il lasau cei din jurul lui!!Cand o sa avem bucuria sa intre un postas de al nostru si sa il znopeasca pe aliuta sa nu mai strige cat traieste el M..e Steaua???

bogdan_25.11.2004 12:10
Dica a acumulat prea mult stres în decursul jocurilor în care a evoluat slab.Incepând cu penaltyul ratat în acel 2-2 cu Argesul.

Putea sa-l elimine într-un mod mai fericit pentru el.Pentru ca ce a facut seamana,dar ce zic eu seamana,e mahala originala.

Revolta de derbedeu.

Chiar daca a acumulat stres pe parcursul altor meciuri, nu este vina suporterilor de prestatia slaba pe care a aratat-o.....cu toate ca si galeria l-a jignit. Dar fiind un idol pentru. altii nu a facut bine ca s-a comportat asa pentru. ca ii poate dauna popularitatii pe care a acumulat-o la Steaua, mai ales ca nu a jucat de mic la club, ci este un "import" (asta nu ar trebui sa uite), pe cand suporterii s-au "nascut" stelisti.Mai multa minte si rabdare si are toate sansele sa ajunga un bun performer.[/code][/img]