Fratilor eu am reciever Fortec Star Ultra cu satelitul Telstar 5 sau IA5/KU
Daca aveti similar sa ma ajutati si pe mine ca nu prind Antena1 doar TVR i
Fratilor eu am reciever Fortec Star Ultra cu satelitul Telstar 5 sau IA5/KU
Daca aveti similar sa ma ajutati si pe mine ca nu prind Antena1 doar TVR i
La ce comentariu e pe antena 1 mai bine nu vezi meciurile! :lol:
Banuiesc ca esti pozitionat pe IntelSat Americas 5 la 97W. Pe acel satelit poti receptiona doar TVRi pe frecventa 11867Mhz polarizare verticala.
Antena 1 nu se poate receptiona FTA decat pe Eutelsat W2 la 16E, satelit care nu acopera teritoriul Americii/Canadei.
Totusi, Toronto este cam la limita ariei de acoperire pentru Intelsat 10-02 la 1W. Daca ai semnal pe 1W, poti achizitiona din tara prin intermediari un kit Digi-TV pentru a receptiona toate canelele romanesti.
Am prins frate si Antena 1, si Realitatea, si B1TV dar acum s-au inchis...habar nu am!
salutare,
si eu sunt in toronto si n-am cum sa vad meciurile...tvri se prinde, dar nimic altceva
Admini, nu s-ar putea sa puneti meciurile integral la download? (macar pentru cateva ore). Stiu ca ati mai pus meciuri din UEFA integral pe site, poate reusiti ceva si cu cele din campionat
As putea sa ajut si eu cu un server de ftp, am o conexiune meseriasa la net
salutare,si eu sunt in toronto si n-am cum sa vad meciurile...tvri se prinde, dar nimic altceva
Admini, nu s-ar putea sa puneti meciurile integral la download? (macar pentru cateva ore). Stiu ca ati mai pus meciuri din UEFA integral pe site, poate reusiti ceva si cu cele din campionat
As putea sa ajut si eu cu un server de ftp, am o conexiune meseriasa la net
Frate eu sunt admin aici si eu am pus meciurile intregal pe site...
Ca atunci imi mergea Realitatea TV, Antena1...
Tot Telstar 5 ai si tu?
@ SteauaToronto
Nu, n-am TV prin satelit...tvri il vad pe net iar pentru antena /Pro TV era lyngsat.com dar nu se mai prinde.
Ma gandeam ca poate inregistreaza careva meciul in tara si il pune pe net sa-l luam si noi - pe urma il facem share aici cu toata lumea - ar fi nasol sa vedem doar rezumate de 5 min
Momentan nu aveti cum sa receptionati decat TVRi. Lista canalelor nu cuprinde Antena 1 sau Realitatea TV. Asa cum am mai spus, singura varianta posibila este 1W, in cazul in care sunteti in aria de acoperire a satelitului respectiv.
Poate pe viitor canalele vor reveni pe 97W.