FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Brasov - discutii

George Stan18.11.2004 18:38

Steaua - FC Brasov, penultimul meci acasa in acest tur, nu va fi cu adevarat acasa deoarece, pentru protejarea mult hulitului gazon de Ghencea, meciul se va desfasura pe Stadionul National - aka Lia Manoliu aka 23 August.

Bilete:

Tribuna 0: 150.000 lei

Tribuna I: 100.000 lei

Tribuna a II-a: 50.000 lei

Peluza: 30.000 lei

- biletele de acces la acest meci se vor pune in vanzare la casele stadioanelor "Steaua" si "National", dupa urmatorul program:

- vineri 19 noiembrie 2004, la Stadionul "Steaua": orele 14-19

- posesorii de abonamente si legitimatii la "Tribuna 0" si "Fotolii" pentru Stadionul "Steaua", sezonul 2004-05, vor avea acces la meciul FC Steaua-FC Brasov in "Tribuna 0" din Stadionul National;

- posesorii de abonamente si legitimatii la "Peluza I" si "Peluza a II-a" vor avea acces la meciul FC Steaua-FC Brasov in "Peluza II-a"

- posesorii de abonamente si legitimatii la "Tribuna I" si "Tribuna a II-a" pentru Stadionul �Steaua�, sezonul 2004-05, vor avea acces la meciul Steaua-FC Brasov in "Tribuna I" si respectiv "Tribuna II-a";

- permisele "Acces auto" eliberate de FC Steaua pentru meciurile de pe Stadionul "Steaua", sunt valabile la meciul Steaua-FC Brasov, pentru parcarea Stadionului "National";

- sambata 20 noiembrie 2004, la Stadionul "Steaua": orele 10-14

la Stadionul "National": orele 15-20

[/b]

the^brain19.11.2004 08:36

:wink: s-ar putea sa nu facem o figura asa de frumoasa pe cat ne asteptam...dar oricum...HAI Steaua!...ca asta conteaza, suntem CEI MAI TARI!....o sa invingem campionatul asta murdar...spre 22!!!!!!!!!!......the^brain

Virgil19.11.2004 19:56

Prevad ca Steaua va juca atât de bine,asa cum nu a mai facut-o înca în acest sezon.

Scorul cu care vom câstiga nu conteaza.Poate sa fie si 2-0,si 2-1.Conteaza prea putin.Importante vor fi cele 3 puncte care ne vor apropia si mai mult de titlul neoficial de campioana de toamna si ne vor distanta de National.

FORZA Steaua !Am încredere în tine!

serban2320.11.2004 10:05

Si eu cred ca o sa joace bine , asa cum am crezut inainte de fiecare meci , mai putin ala cu Bacau, unde eram sigur ca o sa joace prost dar si ca o sa bata.

Apropo de meciul asta stiti ce m-am gandit, teoria conspiratiei:Bacau-Steaua egal electoral, conducatorii si-au scris cinstit in frunte(cat se poate) cu egalul asta. :lol:

crin3l20.11.2004 15:10

Rushine sa le fie lor si lui Iordanescu

Bine ca si-o dat demisia Iordanerscu ca altefel ne mai califikam la anul.Dc nu a convokt altrzi jucatori precum Mitea.Eu zic ca dak insista asupara lui Ghioane

shio se ducea el personal sa se roage de el si sa-si cear scuyze acesta revenea la natzionala.Eu zic ca in criza asta de jukatori merf=gea Adrian Ilie si Cosmin Contra far probleme dar elk nu se uita la asemenea jukatori care de bine de rau au facut Romania foarte cunoscuta in lume.Dar asta este .Poate alt antrenor va face mai multe pt echipa natzionala!!

Virgil20.11.2004 20:32

Cu aceasta victorie,asa cum era de asteptat,Steaua s-a instalat singura în fruntea clasamentului,la 2 puncte avans de National si la 5 de Farul si Rapid.

Steaua s-a miscat bine de-a lungul întregului meci si a avut ocazii pentru a înscrie de cel putin înca 2 ori.

Dorinel a fost de departe cel mai bun de pe teren,el fiind coautor la toate cele trei goluri.Foarte bine s-au miscat Oprita,Dinita,Radoi,Ogararu.

In ciuda golului marcat Dica a jucat iar slab.Parerea mea e ca o parte din vina o are si antrenorul,care desi vede ca Dica nu da randament îl foloseste meci de meci.Trebuie sa fie ceva la mijloc.Rabdarea noastra are limite si iata Dica a fost fluierat si i s-au adresat cuvinte jignitoare.

Asta nu reprezinta profesionalism.Sa introduci un jucator pâna la disperarea suporterilor.

Fotbalistul nu e boxer ca sa se trezeasca din pumn.

Asa ca,trezeste-te tu Zenga,deschide mai bine ochii înainte de a-l termina moral pe Dica.