Fiara trebuia sa ramana in Ghencea acolo unde ai este locul!!!poze cu Laca la prezentarea lui UTA!!http://steauafc-serban.blogspot.com/[/url]
Fiara trebuia sa ramana in Ghencea acolo unde ai este locul!!!poze cu Laca la prezentarea lui UTA!!http://steauafc-serban.blogspot.com/[/url]
Fara suparare, dar idolul meu nu va fi niciodata. Il apreciez ca si un fost jucator bun, sper sa faca treaba buna ca si antrenor in Arad si atat. Bafta UTA!
sun Aradean asa ca tot ce am sa zic ii Succes UTA ..go UTA
...si Steaua
...desi ca ii clar ca la meci UTA vs Steaua va fi clar vitorie pt Steaua ![]()
A batut si el un meci si e un nou idol
LOL
sun Aradean asa ca tot ce am sa zic ii Succes UTA ..go UTA...si Steaua
...desi ca ii clar ca la meci UTA vs Steaua va fi clar vitorie pt Steaua
![]()
Ma indoiesc ca e asa de clara victoria cu UTA. Cat a fost scorul de la Arad la ultima confruntare? 2-0, nu? Doamne ajuta sa se reediteze. Si Laca chiar va fi idol in Arad! :twisted:
daca va deveni idolul Aradului asta ar insemna o inevitabila apropiere intre cele doua echipe Steaua si Arad, ceea ce nu mi-ar displace
Fara suparare, dar idolul meu nu va fi niciodata. Il apreciez ca si un fost jucator bun, sper sa faca treaba buna ca si antrenor in Arad si atat. Bafta UTA!
Ma indoiesc ca te-a intrebat pe tine daca il iubesti sau nu. Apreciaza-l pe Borcea si pe dinu. Mesajul era pt stelisti. Tu cauta pe google inca o data vreun site al lui dinam. Poate gasesti de data asta.
Si eu sper ca Laca sa faca treaba buna la UTA. Mult succes!
sun Aradean asa ca tot ce am sa zic ii Succes UTA ..go UTA...si Steaua
...desi ca ii clar ca la meci UTA vs Steaua va fi clar vitorie pt Steaua
![]()
Ma indoiesc ca e asa de clara victoria cu UTA. Cat a fost scorul de la Arad la ultima confruntare? 2-0, nu? Doamne ajuta sa se reediteze. Si Laca chiar va fi idol in Arad! :twisted:
3 la 0...dar a fost amical ...dar e bine ca ia batut pe maghiari
...sa vedem ce o sa faca in campionat ![]()
Ma refeream la scorul de la ultima infruntare a UTA-ei cu Steaua... Ca au facut 3-0 in amicalul cu Sopron, asta e alta chestie.
Daca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va avea rezultate cu echipa aradeana va avea toata stima mea.
Ar trebui sa-l stimezi deja.[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu a jucat numai pentru Steaua,a jucat si pentru echipa nationala,deci pentru toti românii.84 de partide intertari si 13 goluri,constiuie o carte de vizita impresionanta si respectabila.
pe pagina ANTENA 3.com,televiziunea care transmite CL in SPANIA,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este in continuare presedintele Stelei,(28 aug 2006 ??)