FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus noul idol al Aradului

serban_m723.07.2006 23:31

Fiara trebuia sa ramana in Ghencea acolo unde ai este locul!!!poze cu Laca la prezentarea lui UTA!!http://steauafc-serban.blogspot.com/[/url]

reddog24.07.2006 01:48

Fara suparare, dar idolul meu nu va fi niciodata. Il apreciez ca si un fost jucator bun, sper sa faca treaba buna ca si antrenor in Arad si atat. Bafta UTA!

uZy | @nDr3i24.07.2006 07:45

sun Aradean asa ca tot ce am sa zic ii Succes UTA ..go UTA :)...si Steaua :)...desi ca ii clar ca la meci UTA vs Steaua va fi clar vitorie pt Steaua :)

Vladinho24.07.2006 11:28

A batut si el un meci si e un nou idol

LOL

reddog24.07.2006 15:35
sun Aradean asa ca tot ce am sa zic ii Succes UTA ..go UTA :)...si Steaua :)...desi ca ii clar ca la meci UTA vs Steaua va fi clar vitorie pt Steaua :)

Ma indoiesc ca e asa de clara victoria cu UTA. Cat a fost scorul de la Arad la ultima confruntare? 2-0, nu? Doamne ajuta sa se reediteze. Si Laca chiar va fi idol in Arad! :twisted:

Rossoblu24.07.2006 15:47

daca va deveni idolul Aradului asta ar insemna o inevitabila apropiere intre cele doua echipe Steaua si Arad, ceea ce nu mi-ar displace

IL_Diablo24.07.2006 17:08
Fara suparare, dar idolul meu nu va fi niciodata. Il apreciez ca si un fost jucator bun, sper sa faca treaba buna ca si antrenor in Arad si atat. Bafta UTA!

Ma indoiesc ca te-a intrebat pe tine daca il iubesti sau nu. Apreciaza-l pe Borcea si pe dinu. Mesajul era pt stelisti. Tu cauta pe google inca o data vreun site al lui dinam. Poate gasesti de data asta.

Si eu sper ca Laca sa faca treaba buna la UTA. Mult succes!

uZy | @nDr3i24.07.2006 17:39

Ma indoiesc ca e asa de clara victoria cu UTA. Cat a fost scorul de la Arad la ultima confruntare? 2-0, nu? Doamne ajuta sa se reediteze. Si Laca chiar va fi idol in Arad! :twisted:

3 la 0...dar a fost amical ...dar e bine ca ia batut pe maghiari :P...sa vedem ce o sa faca in campionat :)

reddog27.07.2006 01:28

Ma refeream la scorul de la ultima infruntare a UTA-ei cu Steaua... Ca au facut 3-0 in amicalul cu Sopron, asta e alta chestie.

Daca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va avea rezultate cu echipa aradeana va avea toata stima mea.

Virgil27.07.2006 04:24

Ar trebui sa-l stimezi deja.[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu a jucat numai pentru Steaua,a jucat si pentru echipa nationala,deci pentru toti românii.84 de partide intertari si 13 goluri,constiuie o carte de vizita impresionanta si respectabila.

GCMarian28.08.2006 21:13

pe pagina ANTENA 3.com,televiziunea care transmite CL in SPANIA,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este in continuare presedintele Stelei,(28 aug 2006 ??)