FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul in B, Pandurii in A

«12»
i0nutz8321.07.2006 21:33

SPORTUL FĂRĂ LICENŢĂ!

Jiul Petroşani a primit în acestă seară licenţa pentru noul sezon. Sportul Studenţescu a rămas fără licenţă şi Pandurii au revenit în Divizia A!

sursa: gsp.ro

Ce spuneti de asta? Dupa ce au fost la un pas de Cupa UEFA sunt exclusi din Divizia A cu o saptamana inaintea primei etape.. Numai la noi se poate intampla asta.. Din cate stiu, situatia studentilor a mai fost analizata in vara asta si, initial, nu au fost probleme..

cristian01421.07.2006 21:41

Forza Steaua si Pandurii ! :P Inca un oras unde sunt primiti cainii cu flori..cu nr par..

Dan_BKL21.07.2006 21:43

Sportul se intoarce de unde a venit divizia B.

la anul vor retrograda 4 echipe:cel mai probabil aceste 4 sunt Uta,Pandurii,U.Urziceni,Vaslui.dar la retrogradare se vor mai lupta probabil Jiul,Ceahlaul,Poli Iasi si U.Craiova.

i0nutz8321.07.2006 21:50

Nu prea cred ca FC Vaslui va avea probleme.. Sa nu uitam ca la finalul turului trecut nu avea nici macar o victorie, iar apoi... :lol:

Melku21.07.2006 22:12

Asta e o manevra securisto-comunista, nu cred ca e singurul club care inca are datorii la stat.

Oricum, rau nu imi pare, sa se spele pe cap Siman cu fotbalistii lui cu tot, sa vad acuma preturi prohibitive pe el.

L8er edit

"E neregulamentar. Numai în România se putea întâmpla aşa ceva. Dacă se gândeşte cineva că asta are legătură cu ce s-a întâmplat în Italia, se înşală. Poate doar că unii se uită prea mult la televizor, văd filme şi se cred eroi

Am dreptul să mă gândesc că Sportul îi deranja pe mulţi pentru faptul că juca toate meciurile pe teren. Datoriile pe care ei le invocă le au toate echipele. Ori se aplică regulamentul pentru toţi, ori... Să le fie ruşine."

AmuntBoy21.07.2006 23:51
SPORTUL FÃRÃ LICENÞÃ!  

Jiul Petroșani a primit în acestã searã licența pentru noul sezon. Sportul Studențescu a rãmas fãrã licențã și Pandurii au revenit în Divizia A!

sursa: gsp.ro

Ce spuneti de asta? Dupa ce au fost la un pas de Cupa UEFA sunt exclusi din Divizia A cu o saptamana inaintea primei etape.. Numai la noi se poate intampla asta.. Din cate stiu, situatia studentilor a mai fost analizata in vara asta si, initial, nu au fost probleme..

in Italia au fost multe cazuri de acest fel ;)

reddog22.07.2006 01:54
Sportul se intoarce de unde a venit divizia B.

la anul vor retrograda 4 echipe:cel mai probabil aceste 4 sunt Uta,Pandurii,U.Urziceni,Vaslui.dar la retrogradare se vor mai lupta probabil Jiul,Ceahlaul,Poli Iasi si U.Craiova.

Ce repede ii pui tu pe UTA la retrogradare, asa se spunea si anul trecut despre Vaslui si in cele din urma au scos-o la capat.

Mie imi pare rau de Sportul, fata de alte echipe, meritau sa ramana in A, au un joc frumos si o echipa mobilizata. Pacat de ei. Daca si Pandurii e o echipa mai ok decat Sportul...(si, putin imi pasa mie cum sunt intampinati cainii in Tg. Jiu.)

Radu1822.07.2006 06:37

Pun pariu ca in retrogradarea sportului e mana lu Copos.sa vedeti cati jukatori o sa vina de la sportu la tzigani.Macar sa il ia Jiji oierul pe Mazilu avem mare nevoi de el.FORZA Steaua!!!spre24!!!

armanovici22.07.2006 08:12

Romania, tara tuturor posibilitatilor, eterna si fascinanta Romanie...sa vedem cat de obligatorie si definitiva este decizia!

i0nutz8322.07.2006 09:08

Se pare ca, din pacate pentru Sportul, va fi prima decizie a federalilor la care nu se admite recurs..

cristian01422.07.2006 09:56
Pun pariu ca in retrogradarea sportului e mana lu Copos.sa vedeti cati jukatori o sa vina de la sportu la tzigani.Macar sa il ia Jiji oierul pe Mazilu avem mare nevoi de el.FORZA Steaua!!!spre24!!!

N-o sa vina nici un jucator la rapid.Siman a fost contactat inca dinainte sa fie sportul retrogradata de presedintele de la Pandurii pentru o eventuala fuziune.Intr-un interviu dat astazi, Siman a spus ca nu exclude o fuziune, iar acest lucru se va intampla doar cu Pandurii.

Ce le tot plangeti de mila ? Sportul e in B datorita lui Siman si incapatanarii lui prostesti de a nu-l vinde pe Mazilu.Daca il ceda la o echipa, fie in tara, fie in strainatate avea bani sa-si plateasca o parte din datorii precum Jiul.

Ce mari fani ai Sportului sunt unii acum.Pacat ca nu e de aceeasi parere cu voi si patronul Siman.

Sportul a mai jucat in 1997 la Targu Jiu in Divizia A, pentru ca stadionul nu respecta conditiile impuse, asa ca sansele fuziunii cu echipa din Gorj sunt reale.

Vina ii apartine in totalitate lui Siman, si celor care nu s-au ocupat de problema banilor la aceasta echipa.Nici macar nu a fost prezentat un plan de esalonare al datoriilor, sau o garantie financiara.Patronul a tinut cu dintii de cei mai importanti jucatori : Mazilu si Tibi Balan, iar acum daca ii vinde o face degeaba pentru ca faptul e consumat.

IONUTZ-CIPRIAN23.07.2006 06:37

:evil: >>>Asta da bomba,sportul in B,imi pare rau de ei,dar daca asa s-a hotarat decizia trebuie respectata,si am inteles ca nici nu poater sa o atace,naspa de ei,pacat de jucatori aia tineri pe care ii are,insa nu sunt deacord ca PANDURI sa revina in A,daca au retrogradat inseamna ca nu au fost in stare sa joace de la egal la egal,de ce nu aduc o echipa care ajucat barajul pentru a intra in A,asa ar fi cel mai corect!!!>>> :twisted:

LoveNesta23.07.2006 17:15

Off pacat de ei (dar poate vin la Steaua Mazilu si Balan)..da Pandurii nu au ce cauta in A sau Liga 1 sau cum i se zice.

Vladinho23.07.2006 22:43

Mare pacat de Sportul

Au jucat frumos de tot sia cuma isi bat astia joc de ei

Mare pacat :|

uZy | @nDr3i24.07.2006 07:47

pacat...in campionatul trecut au jucat cu un scop...luptau sa castige :)..

Bogdan4Steaua24.07.2006 10:07

" Sportul îşi menţine şansele de a juca în Liga I

Mircea Sandu a declarat azi, după adunarea Ligii Profesioniste de Fotbal, că Sportul Studenţesc a depus o cerere pentru a se reanaliza acordarea licenţei pentru Liga I. Cazul va fi rediscutat mâine, in cadrul unei şedinţe de urgenţă, urmand ca poimâine să se ia o decizie la Comisiei de licenţiere. "

Sursa: Prosport

Pana la urma cred ca vor scapa. Asta daca se vor arata dispusi sa achite din datorii, lucru care se va realiza prin vanzarea de jucatori.

Melku24.07.2006 13:17

15189007908fd9f024d9b_448_580_.jpg

Cine face asa ceva si cu Steaua? :D

Dawson24.07.2006 14:33

Un grafic din asta? Ce mare smecherie? 8O

Melku24.07.2006 15:39

Sa ai datele :lol:

Dawson24.07.2006 18:46

graficsteaua8106pj6.th.jpg

E bine?

A se observa ca avem 13 titluri in 26 de ani, adica o medie de un titlu la doi ani!!!

De asemenea, cu exceptia, celui din 2001, cam toate au fost castigate in serie (5 in anii '80, respectiv 6 in anii '90) - ceea ce ne indreptateste sa credem ca urmeaza o alta serie. Sa speram ca va fi una de 7, cel putin, asa, ca sa mai doboram un record! 8)

Dar hai ca sunt deja cinic: discut despre performantele Stelei intr-un topic dedicat amaratilor de la Sportul, de care imi pare sincer rau, mai ales ca pentru mine intotdeauna au fost unii dintre cei mai simpatici! :wink: Mai ales de cand le-au tras-o cainilor cu 5-0 chiar in groapa prin anii '80. :D

Melku24.07.2006 20:00

Impartasesc si eu offtopicu` si spun ca traditia ne obliga sa insiram iar cel putin 5 trofee consecutive, sa speram ca va fi intr-adevar o hegemonie :D

Motanu D24.07.2006 20:36

Hegemonia lui Becali in functie poate...

Hegemonia in fotbal nu se obtine cu promisiuni neacoperite si cu decalaratii de genul: nu ne intereseaza trofeul X.

cannavaro26.07.2006 11:30

Eu cred ca s-au dat multi bani ca sportul sa joace in Divizia B..bani care au venit din partea "pandurilor"

Toţi jucătorii Sportului Studenţesc s-au întîlnit cu Florin Prunea şi Ionuţ Lupescu la sediul FRF 

Jucătorii Sportului Studenţesc au venit astăzi la sediul FRF, unde au discutat cu oficialii Federaţiei. Aceştia au declarat că nu pot face nimic atîta timp cît clubul nu şi-a plătit datoriile.

Ionuţ Lupescu a afirmat: "Aşteptăm răspunsul UEFA. În caz că răspunsul este favorabil Sportului, vom convoca în regim de urgenţă comisiile şi vom vedea ce facem".

"Vom şti sigur ce verdict va da UEFA în această după-amiază sau cel mai tîrziu mîine", a afirmat şi Florin Prunea.

Deja nu se mai poate face nimic... si eu sincer prefer Sportul in divizia A decat Pandurii.

Dawson28.07.2006 10:59

Semnati asta!

Protest to UEFA and Romanian Football Federation

Fans of several Romanian teams have acknowledged the situation created around the possible forced relegation in the second league of the Romanian football team Sportul Studentesc Bucharest.

We consider the relegation of Sportul Studentesc Bucharest an illegal abuse made by the Romanian Football Federation, based on confused reasons and procedures. According to information from the Romanian mass media, the Sportul Studentesc club has respected the legal licensed demands and have offered the requested documents to the Romanian federation officials.

We ask UEFA to analyze this case much carefully and to take notice of the official point of view of Sportul Studentesc Footbal Club and of the correct

data and facts involved in this case.

www.romaniansport.com

Mergeti la http://www.petitiononline.com/PET_SSBC/petition.html si dati cu batul/tasta!

cannavaro28.07.2006 17:13
Vadim intervine în cazul Sportul

Preşedintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, a afirmat, vineri, la o conferinţă de presă că îi va cere explicaţii lămuritoare deputatului PRM, Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, asupra motivelor pentru care echipa de fotbal Sportul Studenţesc a fost retrogradată în Liga a II-a.

Corneliu Vadim Tudor consideră că echipa Pandurii Târgu Jiu, "susţinută de unii lideri sindicali", a fost menţinută în prima divizie în defavoarea Sportului Studenţesc, "o echipă săracă".

"Dacă din cele ce îmi vor fi spuse de Dumitru Dragomir voi simţi o ilegalitate, voi reacţiona aspru în Parlament. O echipă fără bani să fie pedepsită în halul ăsta?", s-a întrebat Corneliu Vadim Tudor.

Pe de altă parte, Corneliu Vadim Tudor a precizat că nu îl va lua "la întrebări" pe Dumitru Dragomir, dar va dori să afle dacă UEFA a ordonat retrogradarea echipei Sportul Studenţesc.

«12»