FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cine va fi transferat in iarna in Ghencea?

lyonezul17.11.2004 12:36

Salutare tuturor stelistilor de pe forum!

Am si eu o intrebare:

Care credeti ca sunt jucatorii care vor fi transferati in iarna in Ghencea???.....si cine credeti ca va pleca?

Eu cred ca vor veni Caramarin de la National si Goian de la Bacau.....si va pleca Hamutovski!

O intrebare pentru administratorul site-ului. Daca am niste wallpaper-uri cu echipa cum fac sa le pun pe site pentru download?

Merci pentru raspunsuri!

Stelist pana la moarte!!

Andrei

Virgil17.11.2004 14:05

In presa de astazi am citit ca în iarna vor pleca înca vreo câtiva dintre jucatorii adusi de Piturca,si anume:

Hamutovski,Neaga,Dumitru,Radoi.

Pentru Vasea H a sosit o oferta de 2 milioane de dolari din partea FC Spartak Moscova,dar Steaua vrea 3.

Neaga si Dumitru vor pleca probabil la echipe din Rusia,iar Radoi la una din Serie A,care s-ar putea sa fie Inter.

De adus,în afara lui Goian de la FCM,nu prea a mai rasuflat nimic.

In ce priveste înlocuitorul lui Hamutovski,unul dintre posibili se afla deja în probe la Steaua.Un portar sârb în vârsta de 22 ani,1,93 sau 1,96 înaltime,care a trecut si pe la Chievo Verona.

Faptul ca Gigi intentioneaza sa vânda cei mai buni jucatori ai echipei,ridica un semn de întrebare.

Brusc nu mai vrea performanta ?

Nu-l mai intereseaza dupa cupa,nici campionatul?

Vrea sa renunte?

Ca de bani,nu cred ca e cazul sa ma întreb daca mai are sau nu.

Ciudat,foarte ciudat...

Sa vrea sa stearga totul si sa o ia de la capat?

E o ipoteza greu de crezut.

Ce ne-o mai rezerva viitorul?

Sper ca numai lucruri placute.

gone18.11.2004 11:16

Eu nu imi pot inchipui o echipa fara Radoi, Neaga si Dumitru. Ce o sa facem fratilor? Ne luptam pt locul 3?

reddog18.11.2004 17:47

Dar anul acesta, cat ii mai aveti pe ei sunteti siguri ca luati campionatul?

horse3722.11.2004 06:53

sa vedem ce iese din caciula...Goian, caramarin si om mai vedea iar de plecat aproape sigur Hamu. si cam atat. unde ii vedeti voi plecati pe florentin Dumitru (de curand operat), Radoi (probleme genunchi) sau neaga!? plecari daca vor fi la noi, vor fi numai in vara daca Steaua nu are sa castige ceva.

reddog22.11.2004 13:08

Nu mai fi asa de naiv, plecari vor fi sigur.

serban2322.11.2004 21:44

Poate vor fi dar nu ca la voi : Zicu 500.000.Hahaha

Xander23.11.2004 09:33
In presa de astazi am citit ca în iarna vor pleca înca vreo câtiva dintre jucatorii adusi de Piturca,si anume:

Hamutovski,Neaga,Dumitru,Radoi.

Pentru Vasea H a sosit o oferta de 2 milioane de dolari  din partea FC Spartak Moscova,dar Steaua vrea 3.

Neaga si Dumitru vor pleca probabil la echipe din Rusia,iar Radoi la una din Serie A,care s-ar putea sa fie Inter.

De adus,în afara lui Goian de la FCM,nu prea a mai rasuflat nimic.

In ce priveste înlocuitorul lui Hamutovski,unul dintre posibili se afla deja în probe la Steaua.Un portar sârb în vârsta de 22 ani,1,93 sau 1,96 înaltime,care a trecut si pe la Chievo Verona.

Faptul ca Gigi intentioneaza sa vânda cei mai buni jucatori ai echipei,ridica un semn de întrebare.

Brusc nu mai vrea performanta ?  

Nu-l mai intereseaza dupa cupa,nici campionatul?

Vrea sa renunte?

Ca de bani,nu cred ca e cazul sa ma întreb daca mai are sau nu.

Ciudat,foarte ciudat...

Sa vrea sa stearga totul si sa o ia de la capat?

E o ipoteza greu de crezut.

Ce ne-o mai rezerva viitorul?

Sper ca numai lucruri placute.

Daca se intampla asta.., se duce pe p##@ echipa..

Dar stati calmi baieti, ca acesti asa zisi ziaristi romanii nu se pricep la altceva decat la asi da cu presupusu'.. 5% din ce zic ei de obicei e adevarat! Nu cred ca s-ar putea asa ceva.. Si de altfel clubul a dezmintit ca l-ar vinde pe Hamu,..decat daca el vrea ..

Xander23.11.2004 09:35

mai...ia si taci odata si dute pe site-ul vostru.. Sau e prea nasol si plin de tzarani si nu il suporti? ..hai ca te lasam printre noi..ca sa te mai cultivezi si tu oleak.. :wink: . 'FFANCULO Dinamo pezzi din merda!

Xander23.11.2004 09:37

Plecari daca vor fi, ..numai la vara. In iarna asta doar hanu ar putea pleca daca vrea el, daca nu nu-l vinde nimeni. De fapt ce va conta cel mai mult este calificarea in primavara europeana: daca reusim nu cred ca pleaca careva!

reddog27.11.2004 16:52

Asta e, Serbane, la noi politica e de rahat. la voi inca baga bani nea Gigi.

Xander28.11.2004 03:13

de la conducere sa molipsit si echipa... acu tot clubu miroase.. ar trebui sa mai facetzi niste coratzenie...poate la primaVara, no?

kyd17.12.2004 16:25

De plecat nu stiu cine ar putea pleca in afara de Hamutovski.

De venit in afara de Goian care 100% vine tinand cont de prietenia dintre Gigi si Seche in afara de el nu cred ca vom face alte transferuri.Plesan vrea in strainatate iar venirea lui Cernat o simpla inventie.

kyd18.12.2004 11:46

Parerea mea e ca Steaua nu va vinde nici un jucator poate doar sa trimita cativa imprumut pentru a face loc alotr jucatori precum Goian , Plesan si de ce nu Cernat de la Dinamo Kiev.

Mai nou am auzit ca Staicu ii da la pachet pe Guso si pe Plesan pentru ori cine da 1,5 miloane euro.

Din punctul meu de vedere ar trebui sa plece Falemi care nu prea joaca in rest toti jucatorii sunt valorosi si daca ar putea Zenga sa roteasca jucatorii mai mult ar fi si mai bine pentru echipa.

Pacat de Pitu ca nu prea joaca , ar putea face multe lucruri bune la fel este si cu Lovin care are forta si viteza cat si un sut puternic in rest sper sa auzim numai de bine despre Steaua.

Steaua - o echipa adevarata nu ca marionetele alea de la Dinamo si Rapid

reddog18.12.2004 14:12

mai...ia si taci odata si dute pe site-ul vostru.. Sau e prea nasol si plin de tzarani si nu il suporti? ..hai ca te lasam printre noi..ca sa te mai cultivezi si tu oleak.. :wink: . 'FFANCULO Dinamo pezzi din merda!

Ai invatat si tu ceva italiana, campesino!
reddog18.12.2004 14:13

de la conducere sa molipsit si echipa... acu tot clubu miroase.. ar trebui sa mai facetzi niste coratzenie...poate la primaVara, no?

Vezi ca incepi sa uiti cum se scrie in romaneste, sau o fi ceva general: uiti cum se scrie?