Merge cineva de aici la Poli-Steaua? Yo ma duc si poate ne vedem acolo. Poate le mai dam un 8-1!
Merge cineva de aici la Poli-Steaua? Yo ma duc si poate ne vedem acolo. Poate le mai dam un 8-1!
Nu vad de ce ati avea nevoie de 8 goluri acum ca sa se reediteze acel meci. E doar prima etapa, nu aveti nevoie de golaverajul asta. Eu prevad un x.
@reddog:
:lol: X ar fi ideal pentru... Dinamo !
Motane, Vlad Tepes nu cred ca ar fi fost stelist. :wink:
Un x nu ar fi neaparat un rezultat bun pentru Dinamo. Mai avem si multe alte etape in fata, iar daca ne vom impiedica iar de echipe puternice precum Jiul sau Vaslui...
Motane, Vlad Tepes nu cred ca ar fi fost stelist. :wink:
Totusi, era "comandantul suprem" al armatei... ![]()
Bate Steaua grav
Poate vin la meci nu stiu sigur ![]()
Nu vad de ce ati avea nevoie de 8 goluri acum ca sa se reediteze acel meci. E doar prima etapa, nu aveti nevoie de golaverajul asta. Eu prevad un x.
eu prevad ca nu intrati in grupele cupei UEFA.
treceti de bucatarii aia de la hibernians apoi in turul II preliminar daca cadeti tot cu o echipa de bucatari va veti califica iar apoi in turul I-"Adioooo visul frumos s-a terminat....." :lol: :lol:
va doresc un ac Milan in turul I ca s-a va sature.
Pe ce loc a terminat AC Milan sezonul trecut...in urma penalizarilor?
Merci de gandurile tale frumoase, dar nu vad ce legatura are aici parcursul european al lui Dinamo. Se discuta despre confruntarea voastra cu Poli Timisoara, un meci deloc usor...
Pe ce loc a terminat AC Milan sezonul trecut...in urma penalizarilor?Merci de gandurile tale frumoase, dar nu vad ce legatura are aici parcursul european al lui Dinamo. Se discuta despre confruntarea voastra cu Poli Timisoara, un meci deloc usor...
Poli Timisoara este doar o echipa umflata de presa.Nimic mai mult.Pronostic x2 :wink:
Pe ce loc a terminat AC Milan sezonul trecut...in urma penalizarilor?Merci de gandurile tale frumoase, dar nu vad ce legatura are aici parcursul european al lui Dinamo. Se discuta despre confruntarea voastra cu Poli Timisoara, un meci deloc usor...
tin s-a te anunt ca Milan va juca in cupa eufa deoarece Empoli nu poate evolua.
meciul cu Poli il vom castiga fara probleme.nu mi se pare deloc Poli Timisoara o echipa atat de buna incat s-a ne incurce.o echipa periculoasa pe propriul teren mie mi se pare CFR Cluj si nu Poli Timisoara.
Crede-ma ca nu sunt deloc un simpatizant al echipei timisorene, dar asta nu ma opreste sa vad ca e o echipa destul de dificila, care poate pune probleme si supercampionilor din Ghencea...
PS: Sa nu dati voi de Milan....Ca va fi o reeditare a celebrului scor de acum doua decenii.Mai tii minte scorul? :wink:
cu Milanul ca Milanul, dar daca dam de Barcelona? mai tii minte scorul? ![]()
Eu zic sa nu dam nici de Milan nici de barca...e mai sigur asa.
ceau...cine vine la meciul Poli-Steaua?...sa-mi zica si mie...pls
...pe id-ul de mess