FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ghionea - suspect de folosirea unor substante interzise

greco13.11.2004 12:50

Conform www.gsp.ro , Sorin Ghionea nu a mai fost convocat pentru meciul cu Armenia deoarece ar fi luat niste medicamente pentru faringita care contineau substante interzise. Care este parerea voastra despre aceasta stire? Este adevarat sau va ramane la stadiul de zvon? In cazul in care se confirma, este Ghionea vinovat?

gianini13.11.2004 13:09

nu cred ca s-a dopat, nu-l vad capabil sa faca asa ceva.

daca medicamentul ala de care se vorbeste continea ceva interzis nu vad de ce l-ar suspenda.

dar la noi orice e posibil.

oricum, Ghionea nu este vinovat.

in zilele astea cu scandalul Mutu, nu cred ca ar fi fost asa inconstient incat sa ia ceva.

greco13.11.2004 14:00

Medicul echipei naționale a României, Pompiliu Popescu, a declarat cã jucãtorul stelist Sorin Ghionea a luat calmante pentru gît și, pentru a nu exista riscul unei depistãri pozitive la un control antidoping, s-a luat decizia de a nu fi pãstrat în lot pentru meciul cu Armenia. "El a avut o faringitã acutã, a apelat la niște substanțe calmante pentru gît, care pot fi periculoase din punctul de vedere al regulamentelor. Am informat conducerea FRF și pe selecționerul Anghel Iordãnescu și am considerat cã ar fi mai bine sã nu riscãm la un eventual control inopinat, pentru a nu exista un nou caz Andreea Rãducan. Oricum, Ghionea are pubalgie și entorsã și ar fi fost incert pentru meciul cu Armenia", a spus Popescu.

Sorin Ghionea a declarat cînd a ajuns la sediul FRF cã nu este speriat deoarece nu a fãcut absolut nimic. "Am avut nasul rupt în luna august. S-a mai speculat cã aș fi avut otitã, dar dacã era așa mai puteam juca la Parma? Sînt sigur cã nu este vorba despre mine. Dacã am fãcut vreodatã un control antidoping? Da, acum doi ani. În ianuarie 2002 am avut hepatitã și de atunci sînt atent la ce consum, medicamente și alimente, sînt atent și cînd merg", a declarat Ghionea.

13 noiembrie 2004

www.gsp.ro

---------------------------------------------------

Deci nu avem de ce sa ne facem griji!!! :P

ferosu14.11.2004 19:30

prosportul de ieri a scris ca nu sunt probleme in privintza suspendari lui Ghionea din cauza ca nu a fost folosit si probabil nu va fi convocat la natzionala...shtiind asta GSP a facut totushi un reportaj destul de pompos la adresa jucatorului incercand sa intrige si sa creeze un subiect de prima pagina...jucatorul a recunoscut,presedintele executiv a recunoscut...si totushi...tre mentzionat ca Ghionea nu a facut nik ilegal...este un subiect de o zi si nik mai mult...