FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi si politica

Stryker12.11.2004 00:26

Poate ca urmatoarea intrebare o sa vi se para cel putin ciudata(dar interesanta,zic eu):

Ce rezulatate credeti ca va avea la alegeri Ciobanul cu partidul sau?

horse3712.11.2004 09:23

cum am mai scris, intr-o societate normala gg Becali nu ar exista. cine s-a uitat la antena unu miercuri si ieri seara la otv, s-a mai convins inca odata. tupeul de golan, ai banii mei ba, va puneti cu Becali samd. asta-i gg Becali, asta-i programul lui caci mai mult nu poate. atatea circumvolutiuni are pe creier. iar la varsta pe care o are nu cred ca s-ar mai putea aduga vre una. si ceea ce este mai rau este ca omu-i si fariseu. se crede un fel de mesia. o sa ia multe voturi de la mioare! parerea mea.

Virgil12.11.2004 11:54

Eu spun ca nu trebuie subestimat.La câti bani a bagat,la ce campanie a facut,spun si eu ca si el,în jur de 2%.Pentru ca trebuie sa recunosc,pe lânga atâtea calitati,Gigi are si un defect.E uneori sincer.

raducelbun12.11.2004 16:07

Cineva, nu mai stiu cine, spunea ca la cati bani a bagat in campanie o sa reuseasca sa ia 2%. Poate ca asa va fi. Problema este ca, cu 2% nu are cum sa intre in Parlament, asa ca... la fel ca si in fotbal nu este suficient sa arunci cu banu'. Trebuie sa mai ai si idee despre ce si cum stau lucrurile in domeniile respective.

Prevad ca in politica, Gigi, va avea acelasi "succes" pe care l-a avut pana acum in fotbal - 0 (zero) taiat in 4 (patru).

Numai de bine!

gianini12.11.2004 22:00

fiecare voteaza cu cine vrea.

cred ca va intra in parlament.

horse3715.11.2004 07:39

eu sper sa nu intre. eu sper ca tara asta numita Romania sa mearga spre normalitate si valorile sa ajunga sa faca din noul parlament. nu v-ti saturat de saltimbanci, de scobiti in nas, de putori ce dorm p'acolo!? mai vreti si un clown de cea mai proasta factura. voi, chiar nu va uitati la ce imbecilitati debiteaza omu asta. nu v-ati convins de ce-i poate pielea. luati la puricat declaratiile lui privind fotbalul si nu o sa va trebuiasca mai mult. sa stea in banca lui sa bage banu la Steaua! atat si nimic mai mult.AR FI CULMEA CA EL SA IASA PRESEDINTE!!!

Xander23.11.2004 09:45
AR FI CULMEA CA EL SA IASA PRESEDINTE!!!

asta ar deveni culmea prostiei ..

rady25.11.2004 13:19

Becali presedinte lol, si in acelasi timp doamne fereste. atat sa iasa el presedinte cat si sa intre png in parlament (de asta mi-e mie frica).

oricum rolul lui si al partidului lui e cat se poate de simplu. sa fure voturi de la vadim