FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dnipro - Marseille

SteauaToronto16.07.2006 02:24

In tur echipa lui Protasov a remizat in Franta:

Marseille 0 - 0 Dnipro

Daca castiga returul Dnipro va intra in Cupa UEFA...

Pronosticati...

FanSteaua4Life16.07.2006 03:22

3-1 pentru Oleg...:)

I.N.Money16.07.2006 09:07

S-ar putea ca OM sa plece pe usa din dos din Ucraina dupa meciul asta.

Protasov a format acolo o echipa greu de batut in numai jumatate de an,luand echipa dintr-o stare mizerabila.Nu cred ca stiu francezii ce ii asteapta... :D

***alex***17.07.2006 16:13

Bate OM

IONUTZ-CIPRIAN17.07.2006 16:37

:evil: >>>Imi pare rau de Farul dar OM merge mai departe,doar printr-o minune poate sa se mai intample ceva ,altfel lucrurile stau prost rau de tot...oricum pacat!!>>> :twisted:

weeezer_2017.07.2006 17:16

Farul a jucat cu auxerre, om a jucat cu trupa lui Protasov. totusi si io zic ca francezii vor merge mai departe in ambele meciuri..

Virgil17.07.2006 17:41

Poti sa zici ce vrei,evident.Eu zic ca Farul îsi va juca serios sansa,iar Dnepr se va califica.

Pai cine e O.Marseille ? Egala recenta a lui Dinamo,2:2.

weeezer_2017.07.2006 20:57

in conditiile astea, Virgil, cine e Steaua? invinsa umilita de Tavria cu 5-1? nu cred ca se pune neaparat asa problema... plus ca Dinamo e echipa maaaare :lol:

Virgil18.07.2006 03:23

Fiecare pune problema asa cum crede,iar eu nu am pus-o asa,pentru a scoate neaparat in evidenta ca Dinamo e o echipa mica.Am considerat ca daca Dniepr a scos un meci nul la Marseille,poate fi capabila sa invinga la Dnepropetrovsk.Mai ales ca este antrenata de Protasov,un antrenor caruia ii cunosc foarte bine calitatile profesionale.Inainte de a miza pe Dnepr, am mizat pe Protasov.

Ramane de vazut.

***alex***23.07.2006 09:19
Bate OM

Macar nu a batut dar s-a calificat! Doua bucurii intr-o zi

I.N.Money23.07.2006 10:20

Am avut ocazia sa vad acest meci,pot sa spun ca ceea ce s-a intamplat acolo depaseste cotele incredibilului.

In prima repriza Dnepr a marcat un gol mult mai clar ca cel a lui Dorinel la Euro 96 in poarta Bulgariei,dar la fel ca si acolo asistentul si-a facut de cap.

Apoi golul 2 francez a plecat de la un fault grosolan la mijlocul terenului,dar arbitrul nu a oprit meciul,bazandu-se ca Niang,daca nu ma insel a atins si mingea.

Iar cireasa de pe tort a fost in minutele de prelungire,cand Rusol singur in careul de 6 metri reuseste performanta sa suteze peste. :?