In tur echipa lui Protasov a remizat in Franta:
Marseille 0 - 0 Dnipro
Daca castiga returul Dnipro va intra in Cupa UEFA...
Pronosticati...
In tur echipa lui Protasov a remizat in Franta:
Marseille 0 - 0 Dnipro
Daca castiga returul Dnipro va intra in Cupa UEFA...
Pronosticati...
3-1 pentru Oleg...![]()
S-ar putea ca OM sa plece pe usa din dos din Ucraina dupa meciul asta.
Protasov a format acolo o echipa greu de batut in numai jumatate de an,luand echipa dintr-o stare mizerabila.Nu cred ca stiu francezii ce ii asteapta... ![]()
Bate OM
:evil: >>>Imi pare rau de Farul dar OM merge mai departe,doar printr-o minune poate sa se mai intample ceva ,altfel lucrurile stau prost rau de tot...oricum pacat!!>>> :twisted:
Farul a jucat cu auxerre, om a jucat cu trupa lui Protasov. totusi si io zic ca francezii vor merge mai departe in ambele meciuri..
Poti sa zici ce vrei,evident.Eu zic ca Farul îsi va juca serios sansa,iar Dnepr se va califica.
Pai cine e O.Marseille ? Egala recenta a lui Dinamo,2:2.
in conditiile astea, Virgil, cine e Steaua? invinsa umilita de Tavria cu 5-1? nu cred ca se pune neaparat asa problema... plus ca Dinamo e echipa maaaare :lol:
Fiecare pune problema asa cum crede,iar eu nu am pus-o asa,pentru a scoate neaparat in evidenta ca Dinamo e o echipa mica.Am considerat ca daca Dniepr a scos un meci nul la Marseille,poate fi capabila sa invinga la Dnepropetrovsk.Mai ales ca este antrenata de Protasov,un antrenor caruia ii cunosc foarte bine calitatile profesionale.Inainte de a miza pe Dnepr, am mizat pe Protasov.
Ramane de vazut.
Bate OM
Macar nu a batut dar s-a calificat! Doua bucurii intr-o zi
Am avut ocazia sa vad acest meci,pot sa spun ca ceea ce s-a intamplat acolo depaseste cotele incredibilului.
In prima repriza Dnepr a marcat un gol mult mai clar ca cel a lui Dorinel la Euro 96 in poarta Bulgariei,dar la fel ca si acolo asistentul si-a facut de cap.
Apoi golul 2 francez a plecat de la un fault grosolan la mijlocul terenului,dar arbitrul nu a oprit meciul,bazandu-se ca Niang,daca nu ma insel a atins si mingea.
Iar cireasa de pe tort a fost in minutele de prelungire,cand Rusol singur in careul de 6 metri reuseste performanta sa suteze peste. :?