FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dau bilete la schimb,pe orice...

fantomass_boss11.07.2006 23:07

Dau BILETE de la meciurile Stelei de pe LIA MANOLIU din Cupa UEFA Steaua-HEeREVEeN Steaua-Betis,Steaua-RAPID si nu in ultimul rand Steaua-BORO;apropo doar 50.000 de oameni din Romania au ACEST BILET Steaua-BORO.Astept schimburi..

I LOVE YOU Steaua... :!: :!:

drlv8512.07.2006 07:57

ce te-as bate eu pe tine :D

cum ba sa-ti dai biletele .. tine-le si tu de drag acolo

sa-ti aduci aminte de un sezon destul de frumos

si eu am toate biletele alea de zici tu .. da nu le-as da nici mort:P

fantomass_boss12.07.2006 08:47

Hm din pacate pt u am cate 5 din fiecare ca m-am dus la meci cu mai multi baieti si ei nu au vrut sa l pastreze si le-am pastrat eu pe toate ,biletele mele nu le dau...stai calm....vreau doar sa dau la schimb poate altii au alte bilete sau alte chestii cu Steaua care ma intereseaza...intelegi u?!

drlv8512.07.2006 08:52

din postul initial intelesesem altceva :P

AmuntBoy12.07.2006 11:54
Hm din pacate pt u am cate 5 din fiecare ca m-am dus la meci cu mai multi baieti si ei nu au vrut sa l pastreze si le-am pastrat eu pe toate ,biletele mele nu le dau...stai calm....vreau doar sa dau la schimb poate altii au alte bilete sau alte chestii cu Steaua care ma intereseaza...intelegi u?!

le ai cu cotor cu tot , sau doar partea importanta ?

fantomass_boss12.07.2006 14:20

deci sunt rupte ca au intrat cu el in STADION dar daor partea unde era scris UEFA CUP daca t intereseaza intra p ID`u fantomass_boss

alinush8912.07.2006 15:00

prietene stai calm ca nu esti singuru care are bilete de la diferite meciuri ale Stelei...nu vreau sa ma laud dar am bilete de la standard liege,Besiktas,valencia,villarreal,Poli-ult etapa,Dinamo(2-2),lens,halmstadt,heerenveen,Betis,rapid,middlesbrough,rapid(0-2),unde abea au venit spectatori din pacate,sa ai meciuri doar din Cupa UEFA intr-un sezon reusit nu este mare lucru,ba mai mult,demonstreaza ca ai fost doar cand echipa a avut rezultate...unde erati la meciurile cu rosenborg si rapid?...de exemplu...

Alex1412.07.2006 15:04

Se pare ca abonamentele nu sunt la moda...

fantomass_boss13.07.2006 12:03
prietene stai calm ca nu esti singuru care are bilete de la diferite meciuri ale Stelei...nu vreau sa ma laud dar am bilete de la standard liege,Besiktas,valencia,villarreal,Poli-ult etapa,Dinamo(2-2),lens,halmstadt,heerenveen,Betis,rapid,middlesbrough,rapid(0-2),unde abea au venit spectatori din pacate,sa ai meciuri doar din Cupa UEFA intr-un sezon reusit nu este mare lucru,ba mai mult,demonstreaza ca ai fost doar cand echipa a avut rezultate...unde erati la meciurile cu rosenborg si rapid?...de exemplu...

Am apropoae 70% din toate biletele de la meciurile Stelei de acasa din sezonul asta..si am fost si la Rosenborg si la rapid.Nu mai vb daca nu stii,dar doar biletele alea am mai multe din ele.

i0nutz8317.07.2006 08:17

Am vazut si eu multi care spuneau, la intrare, ca nu-i intereseaza sa pastreze biletul.. Ce-o fi in capul oamenilor astia? In fiecare zi joci o semifinala de UEFA?

fantomass_boss17.07.2006 21:24
Am vazut si eu multi care spuneau, la intrare, ca nu-i intereseaza sa pastreze biletul.. Ce-o fi in capul oamenilor astia? In fiecare zi joci o semifinala de UEFA?

Am mai spus-o de 10 ori,ti-o mai spun si tie. Biletele mele le-am puse in carte...am altele de la tovarasii mei,pe care i-am rugat sa mi le dea mie in loc sa le arunce.De ce e asa greu sa intelegi...+ ca topicul e deschis ca sa vobim despre schimburi MARCA Steaua.Daca nu te intereseaza,nu trebuie sa postezi.

AmuntBoy25.07.2006 15:13

si eu am 2 in plus la meciul cu Boro, dar le pastrez, ca acum nu prea au valoare ;)

Cel mai marfa al meu este cu Valencia din deplasare de pe Mestalla si ala de pe Nou Camp de binefacere Ronaldinho vs Shevchenko 8)

hooltras26.07.2006 06:27
Dau BILETE de la meciurile Stelei de pe  LIA MANOLIU din Cupa UEFA Steaua-HEeREVEeN Steaua-Betis,Steaua-RAPID si nu in ultimul rand Steaua-BORO;apropo doar 50.000 de oameni din Romania  au ACEST BILET Steaua-BORO.Astept schimburi..

I LOVE YOU Steaua... :!:  :!:

cat iti dau pe biletul de la miciul cu Betis? n-am putut sa ajung si vreau sa ma dau si eu mare ca am fost :)) :twisted: =))

cannavaro26.07.2006 11:57

Nu in fiecare zi ...dar o sa devina o obisnuinta la Steaua :lol:

i0nutz8326.07.2006 14:50

Sa dea Dumnezeu !

Codrutz01.08.2006 07:25

da-mi id-ul de mess si vb. de schimburi dc. mai esti interesat!