FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Armenia

«12»
reddog22.11.2004 13:11

Nu a jucat Danciulescu, dar lasa ca a jucat Neaga si a ratat pentru amandoi. (pardon, nu a prea avut sanse sa rateze, ca a luat nota maxima:3. M-am lamurit si cu ai vostri. Toti o apa si un pamant. Suntem de rasul lumii si in curand vom ajunge in lumea a 5-a a fotbalului mondial.

serban2322.11.2004 21:42
Nu a jucat Danciulescu, dar lasa ca a jucat neaga si a ratat pentru amandoi. (pardon, nu a prea avut sanse sa rateze, ca a luat nota maxima:3. M-am lamurit si cu ai vostri. Toti o apa si un pamant. Suntem de rasul lumii si in curand vom ajunge in lumea a 5-a a fotbalului mondial.

Amice esti idiot.

Cu cine a jucat Nega in echipa si cu cine a jucat marele Danciu ,si cate meciuri.Ce a facut Neaga ca rezerva in meciul cu nemtii si ce a facut Danciu...

reddog27.11.2004 16:55

Vrei sa fi mai explicit te rog. Si masoara-ti cuvintele pana nu ma enervez si nu te mai scoate nimeni din albia de porci in care te voi baga, chiar cu riscul de a fi banat. "Idiot" sa faci pe cine te jigneste, nu pe mine. Diferenta intre noi e de cateva biblioteci. Daca nu iti convine ce postez, da ignore si LASA-MA ca ma plictisesti.

Xander28.11.2004 03:15
Daca nu iti convine ce postez, da ignore si LASA-MA ca ma plictisesti.

am eu o idee care sigur e mai buna: LASA-NEEE TUUUU ca ne plictisesti .

p.s.: nu meritzi sa fie folosit butonu "ignore" pe fatza ta.. asa ca schimba site-ul

reddog30.11.2004 16:00

Xander, tot prost ramai... Ce sa-i faci, unii nu se pot schimba. Ma intreb, te doare? Cred ca urli daca doare prostia.

serban2330.11.2004 16:19
Vrei sa fi mai explicit te rog. Si masoara-ti cuvintele pana nu ma enervez si nu te mai scoate nimeni din albia de porci in care te voi baga, chiar cu riscul de a fi banat. "Idiot" sa faci pe cine te jigneste, nu pe mine. Diferenta intre noi e de cateva biblioteci. Daca nu iti convine ce postez, da ignore si LASA-MA ca ma plictisesti.

Vezi ca te oftici. Daca ai cateva biblioteci in fata , sigur ai citit Caragiale (i-mi cer scuze ca am uita ghilimelele). A vrut sa fie o ironie nu o jignire. Si ca sa intelegi ce am vrut sa zic te rog , vezi partenerii de joc ai lui Danciu si ai lui Neaga .Si daca tot vrei comparatii fa una intre Danciu si Neaga din meciul cu Besiktas. Asta ca sa te mai oftici un pic. :wink:

reddog30.11.2004 16:22

Hai ca te-am iertat. Nu neaparat m-am ofticat pe tine, dar eram mult prea ofticata atunci. Ce comparatie sa fac? La Timisoara Neaga nici nu si-a murdarit tricoul, nu a jucat deloc. Daca o face asa cu Bilbao, atunci ...

reddog30.11.2004 16:38

Acum am inteles de ce mai intrebat daca sunt fata. Am gresit cu "ofticata". Pardon. :P

Xander01.12.2004 00:18
Xander, tot prost ramai... Ce sa-i faci, unii nu se pot schimba. Ma intreb, te doare? Cred ca urli daca doare prostia.

Mai analfabetule, inainte de a vorbi cu mine ia si pune mana pe dex si mai invatza sa scrii (daca tot ai dex-u in mana... cauta si cuvantul "blat" si vezi ce semnificatie are... la al doilea inteles ar trebui sa fie poza lui Dinamo.. daca nu e, suna si tu la tipografie ca sa o includa in urmatoare editzie). Rosso-bianchi canni bastardi !!!

Xander01.12.2004 00:21
Daca o face asa cu Bilbao, atunci ...
... atunci scoatem macar un egal si va salutam din E-U-R-O-P-A !! Va lasam sa ma antrenatzi in continuare pt CL.. poate odata si odata o sa strangetzi banii necesari unui blat contra unei echipe din europa..si poate ca asa o sa ajungetzi si voi prin 2070..in CL (pacat ca nu o sa mai fie atunci competitia asta)
reddog03.12.2004 16:11

Xander, mama, eu lucram cu Dex-ul, Oxfordul si Larousse-ul pe cand tu invatai poate sa numeri. Cand vei termina 2 facultati in paralel si un master, poate atunci vei putea sa imi spui "analfabet". Pana atunci, masoara-ti cuvintele... Si inca ceva: Vezi ca exista si tastatura in romana, nu mai scrie "tz".

Cat pentru Europa, obiectiv si in spiritul fair-play-ului pe care pana la varsta mea l-am acumulat: Felicitari.

«12»