FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tanarul impuscat de Alex Radulescu a murit!

IL_Diablo08.07.2006 22:22

De acum este clar. Presedintele AFAN, bunul prieten al multora dintre capeteniile din fotbalul romanesc este un criminal. Constantin Radulescu a decedat sambata noaptea pe un pat din spitalul Floreasca. Intreaga zi, barbatul de 29 de ani s-a aflat in stare critica dupa ce a facut septicemie. Creierul lui era plin de alice. Incercarile medicilor, operatiile nu au avut succes. A murit pentru ca a facut baie in balta presedintelui AFAN. Mai crunt este ca, impreuna cu sotia s-a urcat in masina in momentul in care Alex Radulescu, beat ca un porc si cu pusca de vanatoare in mana l-a amenintat. Tanarul speriat s-a urcat in automobil incercand sa plece. Prea tarziu insa. Alex Radulescu l-a executat in stil mafiot. L-a impuscat prin geamul masinii direct in cap. Raportul balistic al anchetatorilor este clar. Alexandru Radulescu a apasat intentionat pe tragaci. Asta se numeste executie. Si martorii spun acelasi lucru. Seful AFAN a luat pusca de vanatoare si a tras in tanarul care urcase deja in masina sa plece.

Aceasta este o capetenie a fotbalului romanesc. Oare nu sunt si ceilalti la fel? Oare nu ar fi procedat si ceilalti la fel? Fara dubii si cu facultatile mintale intacte consider ca si Alexandru Radulescu ar trebui sa se duca dupa victima sa. Din pacate legislatia nu o permite. In cativa ani, fata de porc, creierul de urangutan si caracterul de Al Capone va fi liber. Romania, trezeste-te!

Primele reactii au aparut deja. Zeci de sateni din comuna Vacaresti au daramat postul de paza de langa lacul unde a avut loc crima. "Nu suntem multumiti cu cele 29 de zile de arest date lui Alexandru Radulescu pentru ca e un criminal. N-avem justitie!". Asta au strigat oamenii. Macar cineva a luat atitudine . Ceva ce in Romania nu se intampla mai niciodata. Sa dormim linistiti frati romani. Pana cand un mahar, un smecher, un bazat ne va impusca pe noi in cap sau pe cineva foarte drag noua.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Constantin Radulescu.

Stryker08.07.2006 23:35

Dumnezeu sa-l ierte...

Cat despre alex radulescu, la puscarie pentru omor calificat...25 de ani.

korps09.07.2006 00:16

Dumnezeu sa-l ierte.........poate Dumnezeu sa-l ierte si pe "radulescu"...noi insa nu putem....

Dawson09.07.2006 08:39

Dumnezeu sa-l odihneasca pe bietul baiat...

Alex radulescu - la puscarie pe viata!

ombladon_hools09.07.2006 09:01

daca nici asta nu face puscarie e prea de tot

officina9909.07.2006 11:55

Daca nu ii dau pedeapsa maxima jur ca arunc cu sticle incediare in Tribunal.Tara de rahat,cu un sistem putred si corupt.Ganditi-va data viitoare alt criminal ca asta il poate impusca pe fratele vostru si scapa nepedepsit

brav009.07.2006 12:29

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tanar!

Cat despre cacatu de la AFAN 25 de ani de facultate. Dar sunt mai mult ca sigur ca va face si asta puscarie cum fac Nutu si Sile cu lautari si femei, tigari si alcool la discretie.

I s-a descarcat arma zicea prima data... mortii lui de betiv trage ca la poligon. chiar daca nu murea bietu tanar acesta nu mai putea avea niciodata o viata normala sau nici macar o viata.

no_problem09.07.2006 15:28

Acest jeg trebuie inchis clar. I-a bagat 100 de alice in cap, l-a impuscat in fata familiei lui de la 2m nelasandu-i nici o sansa de a se apara. Nici cei mai de joasa speta talhari sau proscrisi nu te-ar fi ucis de fata cu sotia si copiii tai.

o mizerie care conduce cot la cot cu alte jeguri fotbalul.

PUSCARIE PE VIATA! Si daune materiale f mari familiei victimei.

E bine ca federatia face baze de date pt suporteri, in schimb au criminali angajati in functii inalte.

alex ripper09.07.2006 16:08

in cazuri de genul asta imi doresc sa fi avut legea americanilor.unde ar fi luat o pedeapsa de se satura.

IONUTZ-CIPRIAN11.07.2006 06:42

:evil: >>>Sa-l manance puscaria,sa-i dea sa nu poata duce,a nenorocit o familie intreaga,eu personal l-as impusca asa cum a facut el cu omul ala nevinovat.....Dumnezeu SA-L IERTE!!>>> :twisted:

FanSteaua4Life11.07.2006 21:30

E foarte grav daca se ajunge la asa ceva, am auzit la televizor ca Radulescu va da in judecata familia victimei pt ca l-au facut criminal...Extraordinar, asa ceva numai in filmele cu prostii si in Romania se intampla...

alex ripper12.07.2006 16:07

Ar trebui toata averea confiscata si data familiei victimei iar pentru criminal scaunul electric.

shean17.07.2006 10:12

Dumnezeu sa-l ierte !!! cat despre jegosul ala ar trebui omorat!!soryy de limbaj!!!

punkRipper8717.07.2006 12:26
Dumnezeu sa-l ierte !!! cat despre jegosul ala ar  trebui omorat!!soryy de limbaj!!!
nu-i normal ce se intampla...noi suntem amenintzatzi cu pushcarie si batutzi d garda pt niste incidente cu tzigani sau caini....si ala scapa dupa ce a omorat un om nevinovat....ce plm e asta.il omori pe unu doar ca facea baie la tn in balta? :roll: ....eu zic ca aici sunt 2 vinoatzi:justitzia si nenorocitul d Alex Radulescu
IL_Diablo17.07.2006 13:52

Asta e tara in care traim. Ma intreb ce se intampla daca impuscam eu pe unu care facea baie. Eu, care nu sunt un mafiot plin de bani si de relatii. Eu care nu il cunosc pe acel judecator provincial care l-a pus pe jeg in libertate considerand ca nu sunt destule probe. Ma manca parnaia. Eram dat ca un exemplu. Daca societatea romaneasca ar fi unita jegul de alex radulescu ar fi calcat in picioare de fiecare data cand iese pe strada. Nici macar nu cred ca are remuscari. Cred ca i se falfaie. Plange ca ii este frica ca o sa intre la mititica. Nicidecum pt ca a nenorocit o familie. E un mic nazist. Dar pt fiecare exista o cruce pregatita.

ultras steaua01.08.2006 17:05

:? numai conteaza ce pedeapsa primeste ,mortul de la groapa nu se mai intoarce

greco01.08.2006 18:44

Mi se pare amuzant cum toata opinia publica se scandalizeaza in momentul in care omul moare. Da, respectivul a facut o greseala foarte grava: a impuscat un om. Sunt sigur ca nu are o precizie atat de buna incat sa-l nimereasca de la distanta, asa ca nu se poate spune ca a tras cu intentie in cap. A tras _dupa_ el. Atat si nimic mai mult. Vi se pare normal ca daca ar fi avut "noroc" (e cam trist sa vorbim de noroc in asemenea circumstante) si omul nu ar fi murit, sa primeasca o pedeapsa destul de mica, si sa primeasca in schimb inchisoare pe viata daca omul a murit ?

Evident, nu e in regula sa tragi cu pistolul dupa oameni, si nu incerc sa il apar pe presedintele AFAN, dar mi se pare normal ca pedeapsa primita sa fie proportinala cu intentia pe care a avut-o, nu cu urmarile.