FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cine merita sa castige Balonul de Aur?

alex ripper07.07.2006 16:09

FIFA a anuntat joi cei 10 candidati pentru Balonul de Aur, trofeul ce se acorda dupa Cupa Mondiala celui mai bun jucator al turneului.

forever_STEAUA07.07.2006 16:11

Probabil il va lua Zidane... Totul depimde de ce se va intampla in finala. Parerea mea ;)

Motanu D07.07.2006 16:53

In general il castiga cel care nu face nimic pentru a-l castiga. Asa ca probabil Maniche va fi castigatorul...

Oricum e greu de decis intre Zidane si Cannavaro...

Agy_2307.07.2006 17:40

Ar fi foarte frumos sa il ia Zizou , mai ales ca dupa acest Mondial se va retrage. Il merita pe deplin.

>>>>ALLEZ LES BLEUS !!!<<<<

armanovici07.07.2006 18:05

sentimental ar trebui zizou, "le ZZ Top" -se retrage...dar nu stiu daca l-ar merita avand in vedere ca a facut doar un meci cu adevarat magic, si anume cu Brazilia...sa vedem ce face in finala..

Maniche chiar a jucat fotbal la turneul asta Motane...a facut de toate, a muncit enorm...mi-a placut f mult.

Personal insa as merge pe mana lui Klose...mi-a placut cel mai mult...ce bun ar fi un asemenea jucator la Steaua :(:P

Motanu D07.07.2006 18:19

Maniche n-a iesit in lumina reflectoarelor. Nu a vandut miliarde de tricouri, n-a lovit bara de 4 ori din voleu, n-a dat 1 mil $ pe o sticla de sampanie, n-a executat penaltiuri prin alunecare. Deci n-a facut nimic.

A muncit. Si a avut o contributie esentiala la calificarea Portugaliei in finala. Dar, e clar, munca nu e o conditie suficienta pentru Balonul de Aur.

Ar merita mai mult ca altii. Chiar daca nu a stralucit in returul jucat la Chelsea. Dar cine va baga in seama un muncitor ?

alex_Ra207.07.2006 18:37

FABIO CANNAVARO - eu cred ca el a fost cel mai bun jucator de la Cupa Mondiala, acuma trebuie sa vedem si finala si poate o sa fie umpic mai clar. Zidane nu m-a impresionat cu nimik decat in meciul cu Brazilia, in rest nu prea a facut mare lucru.S-ar putea sa fiu umpic subictiv fiind un infocat suporter al Italiei cam de cand tin si cu Steaua dar cred ca Fabio Cannavaro a jucat extraordinar si cred ca meita acest titlu in special dak va ridica cupa mondiala din postura de capitan al Azzurilor. Sper sa fie el ales.

Dan_BKL07.07.2006 20:01

probabil balonul de aur il va da lu pensionaru de zidane dar de meritat il merita klose sau cannavaro.

Stryker07.07.2006 21:46

Zizou fara indoiala, ar fi o incununare a carierei sale, fara el Franta nu era in finala, oricum ceilalti mai au timp...

shean17.07.2006 10:15

Imi place si ZIDANE dar dupa faza aia a cam scazut in ochii publicului asa ca eu cred si as vrea sa ia Henry balonul de aur sunteti de acord?

uZy | @nDr3i18.07.2006 03:31

Zidane sau Henry ;)

ultras steaua01.08.2006 17:03

buffon portarul campioanei mondiale italia

DTP-Ludacris01.08.2006 17:18

Zidane ... :cry: