FIFA a anuntat joi cei 10 candidati pentru Balonul de Aur, trofeul ce se acorda dupa Cupa Mondiala celui mai bun jucator al turneului.
FIFA a anuntat joi cei 10 candidati pentru Balonul de Aur, trofeul ce se acorda dupa Cupa Mondiala celui mai bun jucator al turneului.
Probabil il va lua Zidane... Totul depimde de ce se va intampla in finala. Parerea mea ![]()
In general il castiga cel care nu face nimic pentru a-l castiga. Asa ca probabil Maniche va fi castigatorul...
Oricum e greu de decis intre Zidane si Cannavaro...
Ar fi foarte frumos sa il ia Zizou , mai ales ca dupa acest Mondial se va retrage. Il merita pe deplin.
>>>>ALLEZ LES BLEUS !!!<<<<
sentimental ar trebui zizou, "le ZZ Top" -se retrage...dar nu stiu daca l-ar merita avand in vedere ca a facut doar un meci cu adevarat magic, si anume cu Brazilia...sa vedem ce face in finala..
Maniche chiar a jucat fotbal la turneul asta Motane...a facut de toate, a muncit enorm...mi-a placut f mult.
Personal insa as merge pe mana lui Klose...mi-a placut cel mai mult...ce bun ar fi un asemenea jucator la Steaua ![]()
![]()
Maniche n-a iesit in lumina reflectoarelor. Nu a vandut miliarde de tricouri, n-a lovit bara de 4 ori din voleu, n-a dat 1 mil $ pe o sticla de sampanie, n-a executat penaltiuri prin alunecare. Deci n-a facut nimic.
A muncit. Si a avut o contributie esentiala la calificarea Portugaliei in finala. Dar, e clar, munca nu e o conditie suficienta pentru Balonul de Aur.
Ar merita mai mult ca altii. Chiar daca nu a stralucit in returul jucat la Chelsea. Dar cine va baga in seama un muncitor ?
FABIO CANNAVARO - eu cred ca el a fost cel mai bun jucator de la Cupa Mondiala, acuma trebuie sa vedem si finala si poate o sa fie umpic mai clar. Zidane nu m-a impresionat cu nimik decat in meciul cu Brazilia, in rest nu prea a facut mare lucru.S-ar putea sa fiu umpic subictiv fiind un infocat suporter al Italiei cam de cand tin si cu Steaua dar cred ca Fabio Cannavaro a jucat extraordinar si cred ca meita acest titlu in special dak va ridica cupa mondiala din postura de capitan al Azzurilor. Sper sa fie el ales.
probabil balonul de aur il va da lu pensionaru de zidane dar de meritat il merita klose sau cannavaro.
Zizou fara indoiala, ar fi o incununare a carierei sale, fara el Franta nu era in finala, oricum ceilalti mai au timp...
Imi place si ZIDANE dar dupa faza aia a cam scazut in ochii publicului asa ca eu cred si as vrea sa ia Henry balonul de aur sunteti de acord?
Zidane sau Henry ![]()
buffon portarul campioanei mondiale italia
Zidane ... :cry: