FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jocul infect, pana cand?

steauaBH09.11.2004 09:20

Steaua a ajuns o echipa umila, una nedemna de rezultatele din campionat, care a stralucit doar in derbyul cu Nationalul(suspect, totusi dupa parerea mea), daca vor continua asa nu multe vor fi sansele de izbanda, cf. proverbului ,,ulciorul odata si odata tot ajunge la apa", daca inainte, pe vremea lui Piturca jocul era unul ofensiv, placut ochiului, acum este unul defensiv, inteleg eu totusi ca-n Italia se practica jocul asta ,,pragmatic" dar aici e Romania, si asa va fi.Vreau spectacol, vreau asigurari ca Steaua sa merite rezultatele pozitive care le conserva.

Inca ceva f. important,rugaminte care i-o adresez domnului Zenga: Pitu este unul dintre cei mai valorosi jucatori a-i Stelei, nu i se acorda nici o sansa, in schimb am toate criticile din lume adresate lui Zenga sub acest aspect. Este folosit cu inversunare Dica, care vai de capul lui, nu face absolut nimic, incetineste jocul Stelei, parerea mea e ca Dica ar trebui tinut rezerva tot timpul...inca ceva, in legatura cu jucatorii care dupa parerea mea nu ar avea ce cauta la Steaua: Dica, Dinita, Falemi, si Baciu, acestia nu fac nimic altceva decat sa rupa jocul Stelei pe flancuri sau in zona in care acestia actioneaza, pur si simplu nu au valoare.

JOS Dica Dinita FALEMI Baciu. AFARA DE LA Steaua!

Valoare o au, sau cel putin asa o arata: Ogararu, Radoi, Pitu, Munteanu, Oprita, Neaga,Ghioane si Dumitru.Atat am avut de spus,..., VREAU SA JOACE PITU IN LOCUL LUI Dica SAU Bostina!FARA Dica!Florin di Oradea...sunt suporter de cand ma stiu al Stelei, un fan pe vecie al lui Hagi si sufar cand vad ca la Steaua, jocul este atat de pragmatic, deci, fara teama,cu forta si ambitie INAINTE!

gone09.11.2004 12:04

Pun pariu ca tu esti unul din suporterii care il injurau pe Neaga acum 2 ani. Dica are valoare, numai ca trece printr-o perioada mai grea si trebuie ajutat. La fel a fost si cu Neaga. Iar masterul de Piti l-a ajutat de nu a mai putut. Rednic l-a ajutat sa joace cum joaca cum.

George Stan09.11.2004 12:47

Recunosc ca si eu il injuram pe Neaga acum 2 ani. Sa fim seriosi, cine nu il injura pe Neaga acum 2 ani ???

gone09.11.2004 18:39

EU :lol: .Sincer, nu il injuram. Stiam ca Neaga poate si ca nu e folosit bine.

George Stan09.11.2004 18:58

Na rog, atunci tu ii dadeai portie dubla de carne lui Piti, deci tot faceai o chestie folositoare :)

gone09.11.2004 21:51

Da. Dar sa nu ne mai aducem aminte de episodul Piti. Ca jucator a facut mult bine dar ca antrenor ne-a ingropat.

onlySteaua11.11.2004 00:23

sunt de acord ca Dica nu joaca foarte bine in ultimul timp,dar sa nu uitam ca el a fost unul dintre cei mai buni jucatori la inceputul campionatului(a luat chiar premiul de jucatorul lunii,in septembrie daca nu ma insel).

faptul ca trece printr-o criza de forma ar trebui sa-l faca intradevar pe Zenga sa nu-l folodeasca asa des,dar nicidecum sa-l dea afara.

exemple sunt o groaza:Danciulescu,oprita,neaga,etc.

referitor la parerea ta despre Baciu:intradevar nu e el foarte bun,dar alte alternative nu prea are Zenga.din pacate!

spun din pacate fiindca,daca "Jiji" nu era asa cum il stim toti,l-am fi avut pe rachita in locul lui.

si as mai vrea sa mai adaug pe cineva printre jucatorii de valoare ai Stelei(poate o sa rade-ti):Paraschiv.

pana la morte cu Steaua!!!