Steaua a ajuns o echipa umila, una nedemna de rezultatele din campionat, care a stralucit doar in derbyul cu Nationalul(suspect, totusi dupa parerea mea), daca vor continua asa nu multe vor fi sansele de izbanda, cf. proverbului ,,ulciorul odata si odata tot ajunge la apa", daca inainte, pe vremea lui Piturca jocul era unul ofensiv, placut ochiului, acum este unul defensiv, inteleg eu totusi ca-n Italia se practica jocul asta ,,pragmatic" dar aici e Romania, si asa va fi.Vreau spectacol, vreau asigurari ca Steaua sa merite rezultatele pozitive care le conserva.
Inca ceva f. important,rugaminte care i-o adresez domnului Zenga: Pitu este unul dintre cei mai valorosi jucatori a-i Stelei, nu i se acorda nici o sansa, in schimb am toate criticile din lume adresate lui Zenga sub acest aspect. Este folosit cu inversunare Dica, care vai de capul lui, nu face absolut nimic, incetineste jocul Stelei, parerea mea e ca Dica ar trebui tinut rezerva tot timpul...inca ceva, in legatura cu jucatorii care dupa parerea mea nu ar avea ce cauta la Steaua: Dica, Dinita, Falemi, si Baciu, acestia nu fac nimic altceva decat sa rupa jocul Stelei pe flancuri sau in zona in care acestia actioneaza, pur si simplu nu au valoare.
JOS Dica Dinita FALEMI Baciu. AFARA DE LA Steaua!
Valoare o au, sau cel putin asa o arata: Ogararu, Radoi, Pitu, Munteanu, Oprita, Neaga,Ghioane si Dumitru.Atat am avut de spus,..., VREAU SA JOACE PITU IN LOCUL LUI Dica SAU Bostina!FARA Dica!Florin di Oradea...sunt suporter de cand ma stiu al Stelei, un fan pe vecie al lui Hagi si sufar cand vad ca la Steaua, jocul este atat de pragmatic, deci, fara teama,cu forta si ambitie INAINTE!