FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daniel Oprita salvatorul Stelei.FCM Bacau-Steaua 2-2

Virgil07.11.2004 20:35

Dupa un meci de un real dramatism ,Steaua reuseste sa câstige la Bacau un punct mare cât roata carului.Spre surprinderea unora care credeau ca echipa gazda e dinainte învinsa,meciul a oferit 90 + 4 minute de înclestare aproape ireala."Galbenii" au jucat cu o ambitie pe care o manifesta ori de câte ori joaca împotriva Stelei.Au fost primii care au marcat,în min.31 prin Goian,gol cu capul din careul de 6 m la o trecere pe sub minge a lui Falemi.Steaua a egalat cu 12 min înainte de final prin Neaga,cu un sut din afara careului de 16 m,si se parea ca meciul se va termina cu 1 - 1.Urmeaza un gol de 2 -1 pentru Bacau la sutul bomba a lui Cursaru din careu si se parea,de data aceasta, ca bacauanii vor câstiga.Dar vine min 94 cu ultima faza a meciului.Munteanu executa un corner de pe partea dreapta,în directia de joc a Stelei si Daniel Oprita dintr-o pozitie grea reuseste,cu o lovitua de cap,sa restabileasca egalitatea,2-2.Bacauanii si-au dorit foarte mult sa câstige si au avut numeroase faze periculoase la poarta Stelei.Steaua a avut o posesie mai buna,dar cam atât.Din ce în ce mai mult se observa ca Steaua se îndeparteaza de jocul cursiv,placut ochiului si se avânta în dispute bazate pe lupta directa,om la om,de mare angajament si mare risipa de energie.Un stil de joc care daca totusi de multe ori o avantajeaza,are si inconvenientul lui,joc încâlcit care pune sub semnul întrebarii rezultatul final.Un egal care pâna la urma,e mai bun decât o înfrângere si Steaua ramâne lider cu 26 de puncte,la egalitate cu FC National.Oricum dupa acest meci se ridica multe semne de întrebare.Galeria care a însotit în numar mare echipa,a fost ca de fiecare data la înaltime,dominând fondul sonor al meciului.

bricks07.11.2004 21:24

Mai avem 3 pcte de luat cu Apullum, sa nu uitam!

Mar_is07.11.2004 21:35

Bine ca s-a terminat egal.. 1 punct e mai bine decat nimic..

Pentru Bricks.. trebuie sa avem grija mare, toate echipele mici fac meciul campioantului cu Steaua... asa ca trebuie sa ne demonstram seriozitatea si sa nu tratam meciul de sus.

sorin_77708.11.2004 06:37

s-a dovedit un punct mare dar sa fiu sincer cam nemeritat....

Suntem in continuare lidri si cred ca asta este cel mai important...

horse3708.11.2004 07:09

ma intreb eu, la care tot eu imi raspund. nu, caci am luat un punct nesperat. moldovenii ne au dominat la greu, au pus-o de un gol de generic iar noi am innotat din nou la greu prin fata careului lor. ce ne facem cu Dica fratilor!? baiatu-i apatic rau de tot!

ps. am vizitat tara lui standar. suporterii belgieni sant fermi convinsi ca ei se vor califica in dauna noastra. auzi tupeu!

sorin_77708.11.2004 07:45
ma intreb eu, la care tot eu imi raspund. nu, caci am luat un punct nesperat. moldovenii ne au dominat la greu, au pus-o de un gol de generic iar noi am innotat din nou la greu prin fata careului lor. ce ne facem cu Dica fratilor!? baiatu-i apatic rau de tot!

ps. am vizitat tara lui standar. suporterii belgieni sant fermi convinsi ca ei se vor califica in dauna noastra. auzi tupeu!

Si eu vad in Dica imaginea lui Neaga cand a venit in primul an la Steaua... Trebuie lasat pe tusa o perioada... 2-3 etape... E o solutie...

live4steaua08.11.2004 11:36

Este oare vorba despre o cadere dupa infrangerea cu Parma? S-ar putea ca baietii sa fie intr-o perioada neagra, dar daca vrem campionatul, ar trebui sa iesim din ea cat mai repede.Bine ca si Nationalul a facut egal,altfel...

Daca toti sunt atat de hotarati sa joace excelent impotriva Stelei, de ce si baietii nostri nu sunt la fel de hotarati sa castige toate meciurile?Ca nu reusesc mereu, de acord, dar totusi...

In ceea ce priveste sefia clasamentului, in felul asta nu stiu cat o s–o mai avem.Trebuie facut ceva cat mai curand.[/u]

valentino08.11.2004 12:11

[quote="sorin_777

Si eu vad in Dica imaginea lui Neaga cand a venit in primul an la Steaua... Trebuie lasat pe tusa o perioada... 2-3 etape... E o solutie...

Cum sa fie lasat pe tusa?? Sa fie trimis in Arabia Saudita ... :D poate se trezeste asa cum a facut Neaga .

sorin_77708.11.2004 12:48

Cum sa fie lasat pe tusa?? Sa fie trimis in Arabia Saudita ... :D poate se trezeste asa cum a facut Neaga .

Corect... Asta e solutia....la arabi cu el :D

Ionysopi08.11.2004 17:31

8) Poate sa ma injure toti fanii dar eu zica ca meciul de la Bacau nu e meci!asa ceva nu se poate sa fi dominat de Bacau!!si bv Oprita !Dica ce ai patit??nu mai stii nik!

:twisted:

IL_Diablo08.11.2004 18:55
Daca toti sunt atat de hotarati sa joace excelent impotriva Stelei, de ce si baietii nostri nu sunt la fel de hotarati sa castige toate meciurile?Ca nu reusesc mereu, de acord, dar totusi...

.[/u]

Oare nu le tot baga cineva in cap dupa ce castigam si noi un meci doua, ca suntem cei mai tari cei mai duri?... Adica Gigi sau poate Zenga?... Sincer incep sa am dubii in privintza echilibrului pe care il da Zenga echipei. Comportamentul cu ziaristii romani la Parma mi se pare cel putin discutabil.

Virgil09.11.2004 15:43

Observ ca unii în marea lor suparare au uitat ca jucatorii nostri,care se afla totusi pe un muncit,meritat si obsedant loc unu,au aratat si calitati în meciul de la Bacau.In primul rând calitatea de a nu ceda psihic la golul doi al bacauanilor.Pai e putin lucru ? Din ambitia de a reface ceea ce aveau în mâna pâna la golul lui Cursaru,rezultatul de egalitate si un punct,au atacat parca cu si mai mare insistenta poarta lui Bogdan.Si efortul lor a fost rasplatit.

Apoi daruirea în teren,din min.1 pâna în min.94,nu înseamna chiar nimic pentru unii dintre noi ?

E clar ca au vrut sa câstige acest meci,dar adversarii le-au fost potrivnici.Si când spun adversari nu ma gândesc numai la fotbalistii echipei gazda ci si la oboseala acumulata în urma confruntarilor cu National si cu Parma.Doua meciuri care i-au stors pe ai nostri ca pe l-amâi,vorba lui Cristian Chivu.Sa mai punem la socoteala si deplasarile la Parma si la Bacau si apoi sa spunem daca Steaua merita oprobriul propriilor sai suporteri.

Dar stim cu totii ca supararea nu tine decât pâna la urmatorul joc si uneori chiar mai putin.Asa ca sa ne gândim la vechiul si atât de actualul refren : Steaua orice-ar fi,noi mereu te vom iubi.Si sa ne amintim ca vrem nu vrem suntem CU Steaua PANA LA MOARTE !