FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Singuri impotriva tuturor?

AdrianUltras2529.06.2006 08:36

Nelocuind in Bucuresti imi este foarte greusa aflu informatii despre Steaua.De fapt, sngurele surse de informatii sunt internetul si televizorul.As putea chiar sa spun ca programul meu este facut in jurul stirilor sportive.Indiferent ce fac si oricat ar fi de important de la 8 fara un sfert si pana la 8:30 intrerup orice activitate si imi indrept toata atentia asupra televizorului.Schimb de pe antena1 pe Pro TV sau tvr1 in functie de ce stiri sunt prezentate(adica daca stirile sunt despre Steaua).Insa Steaua,din cate vad eu, nu prea prezinta interes pentru jurnalistii sportivi de la aceste televiziuni.Desi Steaua e singura echipa care a facut ceva pentru fotbalul romanesc, in stirile sportive e pe locul 2 sau cateodata 3(am chiar vazut de multe ori stiri in care nu se vorbea despre Steaua.Se vorbea despre Gigi Becali dar nu despre Steaua.Stirile despre Gigi nu sunt despre Steaua pentru ca pe mine nu ma intereseaza daca latifundiarul din pipera se ia de tariceanu sau daca bate cu pumnul in masa.).

E destul de frustrant acest lucru.Steaua e cel mai important club din istoria fotbalului romanesc dar e ignorat.

Nu mi-a pasat pana acum pentru ca aveam macar internetul.Daca nu scria pe siteurile ziarelor de sport macar aflam de pe siteul suporterilor lucrurile de care aveam nevoie.Insa in ultimele zile s-a intamplat un lucru care pe mine m-a enervat la culme.

Transferul anului in fotbalul romanesc este care?Daca intrebati pe reporterii antenei unu o sa va spuna ca transferul rapidistei nico la auxere.WRONG!!!!Transferul anului e transferul lui George Ogararu la Ajax.

Am o intrebare.De cate ori ati vazut reportaje cu George la Ajax? Raspuns: o data(chiar cand s-a transferat)

nicoleta e peste tot.Se vorbeste despre acest trasnfer de parca s-ar fi transferat cel mai bun atacant roman din toate timpurile la cea mai buna echipa de fotbal din lume pe cea mai mare suma din istorie.nico e un atacant slab.a dat 8 goluri in europa(din care 5 cu andorienii si macedonenii in preliminarii) si 7 in div a(la fel de multe au marcat si Tibor Moldovan sau Balba si daca stam sa ne gandim bine si Nicolita,care e mijlocas, a marcat tot 7 goluri.)Cu e e mai bun nico decat George?Ogararu s-a transferat la Ajax fara ajutorul impresarilor,fara ajutorul nationalei.Doar valoarea sa l-a dus acolo, la unul din cele mai bune cluburi din europa, club cu un palamares incredibil si care e invidiat de multi.Si totusi se vorbeste despre nico,noul Henry(mi se pare cea mai mare insulta la adresa lui Henry).Nico a avut bulan intr-un meci, a inchis ochii si a tras si mingea a intrat.Si astfel a ajuns un mare atacant.Ogararu si-a vazut de treaba.A jucat constant bine in ultimele 2 sezoane.A facut f bine faza de aparare si si cea de atac(sigur va aduceti aminte de pasa pentru Cristea din meciul cu Valencia) si totusi e ignorat de televiziunile noastre.De ce?pentru ca el e un om serios.El nu se da in spectacol ca nicoleta(" a fost regie cu Jiul, asa le-am spus celor de la auxerre cand m-au intrebat de ce am luat 5 rosii.noi am vrut sa luam."-penibil ).

Mihai Stoica a spus-o foarte corect:antena1=Rapid cenãl.de Pro TV nu zic nimic pentru ca ei saracii sunt impartiali, si singurul motiv pentru care nu dau stiri multe despre Steaua e faptul ca ei baga mult scandal(au invatat tot de la antena 1 si asta) si nu au timp.

gazeta sporturilor e practic ziarul rrapidului.in afara de Vochin si inca vreo 3 toti pupa in fund rrapidul.prosportul e complet anti Steaua.In iarna, dupa un meci amical jucat slab de Steaua au inceput sa isi bata joc de jucatori si cred ca stiti ce au zis si in UEFA.sport total e inca prea "mic" ca sa conteze.

Ce sa facem?Unul singur a avut curajul sa iasa in fata si sa ajute Steaua(desi a fost doar ajutor moral).Base, il presidente Basescu, omul care a avut curajul sa isi arate adevarata culoare(sau culori) si care a mers cu baietii la "o bere" dupa meciul cu rrapidul.Respect Base!

rrapidul e ajutat de guvern, de tariceanu de multi oameni puternici, Dinamo la fel.e ajutata de militieni.Noi sutem atacati cum putem.De ce nu ne da si noua Armata stadionul asa cum l-a primit rrapdiul?de ce nu ne renoveaza si nou mapnul stadionul asa cum a fost renovat cel al lui Dinamo(de cel a rrapidului nu zic nimic ca numai ma enervez).De ce vrea tariceanu sa dea afara din Ghencea cea mai iubita echipa din tara?de prosti!pentru ca sunt invidiosi si au boala pe succesele Stelei.Doar Base a intevenit ca sa primim stadionul si cred ca merita respectul nostru pentru asta.

Se pare ca suntem singuri impotriva tuturor.Noi, nu giulestenii sau cainii.Noi!Succesele Stelei au starnit multe invidii.Pe langa asta, din pacate, dusmanii lui Gigi(si sunt multi) au devenit si dusmanii Stelei.Suntem singuri.Noi , 62% din romani impotriva restului.

In legatura cu acest 62%.

Am o satisfactie diabolica cu acest 62%.gazeta a incercat pe siteul ei sa arate ca nu sunt 62% din romani stelisti.din pacate au dat gres.M-am uitat aseara pe acel sondaj.Intrebarea era:"credeti ca 62% din romani sunt stelisti?"raspunurile erau asa "DA"-61,9% :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

sa moara de ciuda toti! :lol: :lol: :lol:

chiar si singuri suntem mult mai puternici decat restul! FORZA Steaua! spre cl SI 24!

Dj01.07.2006 10:27

nu am avut rabdare sa citesc tot ce ai scris...insa ai dreptate :)

weeezer_2001.07.2006 13:22

ce pot sa spun e ca nu imi place de nici un fel Daniel Nicolae, nu mi-a placut niciodata, si nu mi-am dorit niciodata sa vina la Steaua. Daca as avea de ales intre el si Buga, oricand l-as lua pe ex-brasovean, fara nici un fel de dubiu. Toti atacantii titulari ai Stelei din ultimii ani au fost peste Nicolae! a ajuns ce-a ajuns cu foarte mult bulan!

korynna05.07.2006 14:40

ai dreptate in ce ai spus mai sus.suntem singuri,dar il avem pe cel mai tare,Base :lol: .oricum noi suntem pe puterile noastre nu asteptam pomana de la unii si de la altii!Noi sa fim sanatosi sa le aratam ce e aia valoare!FORZA Steaua!