Cred ca, Steaua nu a mai jucat atat de urat, de cand s-a infiintat clubul! a fost cel mai de kkt meci! Znega, ar fi trebuit sa se impuna la Steaua mai bine ca orice alt antrenor! In schimb el, este prietenul cel mai bun al jucatorilor! Daca jucatorii Stelei vorbesc despre el cu "Walter", "Zenga", nu m-ar mira ca maine poimaine sa-l si injure! La Piturca, numai cu "Domnul Antrenor", "Domnul Piturca", nu cred, ca, inafara de Dorinel Munteanu, isi permitea sa ii spuna lui Piturca, "Piturca". Consider ca, pentru a putea conduce o echipa, nu trebuie numai sa fi jucat fotba, tre sa stii sa te si impui! Am fost, in vara, la cateva antrenamente ale Stelei. Baietii venisera la picnic! Nu aveau nici o problema. Zenga urla de 3 ori la ei pentru a fi auzit. Se distrau, faceau glume, era veselia pamantului. Doar Caflat pe atunci in recuperare fizica, alerga de nebun dintr-o parte in alta a terenului. Nu am fost de la bun inceput de acord cu venirea lui Zenga! Sa vedeti voi ce o sa-l mai plangem pe Piturca, cand o sa faca istorie prin Anglia sau alta mare tara! [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... e la inceput... dar ce, de ce sa vina el la Steaua, cine o sa-i mai duca pe baieti la discoteca??? Cartu, la fel, alt foarte bun antrenor, jucatorii "de ce sa vina ala de al tara, sa ne faca pe noi in toate felurile si sa ne injure?"... e uite ca acum cu Zenga in loc de unu, va injura un milion... un milion de suporteri adevarati!!! Pacat... pacat de o asa galerie! Eu zic ca meritam mai mult, mult mai mult!
Tin cu Steaua de la 4 ani si acu am 14! sunt zece ani. in acesti 10 ani, nu am vazut un antrenor mai prost la Steaua ca Zenga! Cat timp Zenga e la carma Stelei, yo nu mai vreau sa mai stiu nimic despre Steaua. Nu abandonez echipa! Steaua nu este intr-o situatie critica! Doar ca, diferenta dintre Steaua de acum si cea de anul trecut este foarte mare! Steaua, pierdea frumos, si castiga pe merit, si mai frumos. acum, pierde jalnic, si castiga si mai jalnic! Piturca, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], ajutati-ne!