FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua: intre jalnic si patetic!

myke1407.11.2004 19:58

Cred ca, Steaua nu a mai jucat atat de urat, de cand s-a infiintat clubul! a fost cel mai de kkt meci! Znega, ar fi trebuit sa se impuna la Steaua mai bine ca orice alt antrenor! In schimb el, este prietenul cel mai bun al jucatorilor! Daca jucatorii Stelei vorbesc despre el cu "Walter", "Zenga", nu m-ar mira ca maine poimaine sa-l si injure! La Piturca, numai cu "Domnul Antrenor", "Domnul Piturca", nu cred, ca, inafara de Dorinel Munteanu, isi permitea sa ii spuna lui Piturca, "Piturca". Consider ca, pentru a putea conduce o echipa, nu trebuie numai sa fi jucat fotba, tre sa stii sa te si impui! Am fost, in vara, la cateva antrenamente ale Stelei. Baietii venisera la picnic! Nu aveau nici o problema. Zenga urla de 3 ori la ei pentru a fi auzit. Se distrau, faceau glume, era veselia pamantului. Doar Caflat pe atunci in recuperare fizica, alerga de nebun dintr-o parte in alta a terenului. Nu am fost de la bun inceput de acord cu venirea lui Zenga! Sa vedeti voi ce o sa-l mai plangem pe Piturca, cand o sa faca istorie prin Anglia sau alta mare tara! [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... e la inceput... dar ce, de ce sa vina el la Steaua, cine o sa-i mai duca pe baieti la discoteca??? Cartu, la fel, alt foarte bun antrenor, jucatorii "de ce sa vina ala de al tara, sa ne faca pe noi in toate felurile si sa ne injure?"... e uite ca acum cu Zenga in loc de unu, va injura un milion... un milion de suporteri adevarati!!! Pacat... pacat de o asa galerie! Eu zic ca meritam mai mult, mult mai mult!

Tin cu Steaua de la 4 ani si acu am 14! sunt zece ani. in acesti 10 ani, nu am vazut un antrenor mai prost la Steaua ca Zenga! Cat timp Zenga e la carma Stelei, yo nu mai vreau sa mai stiu nimic despre Steaua. Nu abandonez echipa! Steaua nu este intr-o situatie critica! Doar ca, diferenta dintre Steaua de acum si cea de anul trecut este foarte mare! Steaua, pierdea frumos, si castiga pe merit, si mai frumos. acum, pierde jalnic, si castiga si mai jalnic! Piturca, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], ajutati-ne!

Virgil07.11.2004 21:29

Ideea e ca desi au jucat cam acelasi fotbal,despre Steaua se spune ca a facut cel mai slab joc al ei,iar de Bacau ca a jucat fantastic si ca ar fi meritat sa câstige.Asta ca rezultat al mentalitatii noastre.Ca Steaua e Steaua si trebuie sa defileze prin campionat,iar ca Bacaul e o echipa de provincie,de valoare medie si trebuie neaparat sa iasa mereu cu fruntea jos dupa confruntarile cu o echipa de talia noastra.Mentalitate care s-a vazut ca e gresita si ca orice meci trebuie privit cu o anumita teama.

sorin_77708.11.2004 06:34

Daca domn Gigi considera ca Bacaul este "copilul mai mic" si ca este pepiniera Stelei, pai de ce nu ia toti jucatorii de la bacau si ii imbraca in tricourile Stelei si pe cei de la Steaua sa ii faca moldoveni... Ca eu cred ca si-au incurcat echipamentele la vestiare... :))) dupa felul cum s-a jucat...

A fost SLAB!!!!

DarkAngel08.11.2004 07:26

pustiule...la 14 ani mai ai multe de trait...ce-ai zice sa il lasi pe Zenga in pace...Sa inteleg ca erai suparat cand Steaua a castigat cu national...sau cand s-a calificat in grupele UEFA si asta doar pentru ca era Walter antrenor?tu crezi ca exista vreo echipa sa castige toate meciurile in lumea asta?Daca nu sti sa te porti fair-play indiferent daca pierzi sau castigi deja ai luat-o pe drumul gresit in viata(de suporter!). Cand ai jucatori in echipa gen Falemi...care eu sunt de parere ca schiaza pe teren nu joaca fotbal...nu poti da vina pe antrenor...ma intreb daca la sfarsit Zenga&co. castiga titlu pe care piti...la tot pierdut 4 ani la rand oare ce mai zici?Eu sunt sigur ca o sa zici ceva... :roll:

sorin_77708.11.2004 07:53
pustiule...la 14 ani mai ai multe de trait...

Nu trebuie sa fi suparat pe myke... Are doar 14 ani si vad ca e prima data cand scrie pe forum... Cel putin asa ne arata nick-ul lui... pacat ca nu o face cu blandete... Un suport adevarat este mai intelegator.

gone08.11.2004 11:33

Sorine, eu il inteleg pe myke. Toti suntem suparati. Nu pt ca am pierdut (se mai intampla) ci pt felul cum au jucat. Frate, esti prost, nu stii cu mingea, macar alearga. Indolentu de Dica nu a fugit dupa adversarul direct si am luat golul 2. Din vina lui. Sa ne arate ca tricoul ala care il au inseamna ceva pt ei. Mike, nu Zenga e de vina. Jucatorii. La iarna ar trebui sa se schimbe ceva.

sorin_77708.11.2004 12:30
Sorine, eu il inteleg pe myke. Toti suntem suparati. Nu pt ca am pierdut (se mai intampla) ci pt felul cum au jucat. Frate, esti prost, nu stii cu mingea, macar alearga. Indolentu de Dica nu a fugit dupa adversarul direct si am luat golul 2. Din vina lui. Sa ne arate ca tricoul ala care il au inseamna ceva pt ei. Mike, nu Zenga e de vina. Jucatorii. La iarna ar trebui sa se schimbe ceva.

Sunt de acord cu ce spui tu... Nu Zenga e de vine. Cat priveste Dica, eu cred ca de la ratarea loviturii de la 11 metri din ultimul minut cu Argesul nu a mai aratat nimic... Chiar trage echipa in jos intrucat nu are deloc solutii si intarzie atacul, iar postul pe care joaca ii cere cu varf si indesat acest lucru

gone08.11.2004 13:34

Eu nici nu mai stiu pe ce post joaca Dica. In meciul cu Bacau a fost varf. Cu Parma mijlocas stanga. A jucat si mijlocas dreapta (nu mai stiu meciul). Problema lui Dica e mentalitatea lui. Stim ca poate sa joace bine. Nu stiu de ce nu o face. Un jucator care merita m-a impresionat sezonul asta a fost Ogararu. Nu cred ca a jucat prost intr-un meci. Bravo lui.

IL_Diablo08.11.2004 18:42
Problema lui Dica e mentalitatea lui. Stim ca poate sa joace bine. Nu stiu de ce nu o face .

Din pacate ai dreptate. Si tot din pacate nu numai Dica a jucat slab. Sunt mai multi care dupa ce castiga un meci important, o lasa mai moale... chiar prea moale. Dar lasa ca se odihnesc cat sunt in silenzio stampa... :x

sorin_77708.11.2004 20:14

Mai oameni buni... ce se intampla cu Radoi?!?!?!!... Eu tot am auzit ca i-au reaparut durerile la genunchi... Sa fie oare adevarat... Poate ca daca se opera era mai bine...Imi este frica tare!!!

Radoi nu ne lasa...!!!

gone09.11.2004 12:00

Pai Radoi se reface si probaabil va intra in meciul cu Besiktas dar Dumitru trebuie sa se opereze. Asa scria in Gazata.

George Stan09.11.2004 12:49

Eu zic ca am pus-o rau de tot in meciul cu turcii. Oricat l-ar contesta unii pe Dumitru, oricat s-ar zice ca de cand a plecat Piti, Dumitru o freaca aiurea, Dumitru e cel mai tehnic jucator pe care il aveam in lot. O sa jucam cu mijlocul din meciul cu Bacau... vai de noi.

Virgil09.11.2004 15:16

Ce pacat ca Dumitru este apreciat si i se recunosc meritele si calitatile numai atunci când este accidentat si lipseste o anumita perioada de pe terenul de joc.

Unii dintre noi îl apreciem pe Dumitru exact ca atunci când,bolnavi fiind,ne dam seama cât de mult conteaza,cât de important este sa fii sanatos.Evident ca persoanele de pe aceasta pagina se exclud.

sorin_77709.11.2004 19:41

Eu l-am apreciat foarte mult pe Dumitru si am sa il apreciez mereu... Din centrarile lui sau inscris goluri pretioase si in acest debut de campionat. Chiar o sa ii ducem dorul la meciul cu turcii... Dar nici pe turci nu ii vad bine... Ce-o s-o mai fure la noi... :)))