FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

kamaciuki exclus ?

i0nutz8325.06.2006 13:39

De la inceputul campionatului si pana in prezent am primit foarte multe plangeri de la voi in care acuzati comportamentul userului kamaciuki. Consider ca, fiind aproape in pauza competitionala, a sosit momentul sa va exprimati liber parerea in ceea ce priveste acest caz, fiind pusi sa alegeti intre ramanerea lui kamaciuki in campionat si excluderea lui.

Va anunt din start ca vor fi luate in considerare doar voturile celor care au jucat cu el in actualul sezon (divizia A + CM), voturi care se cer argumentate.

ARGUMENTE PRO:

- conexiune buna, disponibilitate de timp

- joc destul de bun

ARGUMENTE CONTRA:

- jigniri repetate la adresa altor useri

- lipsa de fair - play in joc

NOTA: Data- limita pentru exprimarea voturilor este 29 iunie.

i0nutz8325.06.2006 13:42

Permiteti-mi sa votez primul.. M-a deranjat si pe mine baiatul asta in cateva randuri, dar pun toate excesele lui de zel pe seama varstei si a interesului major pentru acest joc. Consider ca il putem aduce pe calea cea buna fara sa fie nevoie de excludere. In plus, prin excluderea lui, campionatul ar pierde un jucator, sa recunoastem, de valoare.

Votez: NU.

mihai141125.06.2006 13:42

am votat sa fie exclus,pt ca nu are nici o farama de respect pt ceilalti competitori,jigneste si are un limbaj suburban

dani@steaua4ever25.06.2006 13:42

eu am votat nu pt k consider k nu ar mai avea nici un farmec campionatu asta fara jucatori de valoare..iar kamaciuki kiar dak mia furat titlu in penultima etapa merita sa ramana in continuare.

Sonic25.06.2006 13:46

Votez pentru excludere, nu cred ca mai are rost sa comentez de ce

geegee2125.06.2006 14:10

NU pt k am jukat cu el in CM si nu mi-a produs nici o problema ....a dat dovada de fair-play si nu vad ce rost ar avea sa fie exclus( mai ales ca e un jucator de valoare)...inca o data decizia mea este NU

i0nutz8325.06.2006 17:06

E ultima data cand fac apel la voi sa va argumentati voturile.

Voturi exprimate: 5 DA, 3 NU.

Voturi argumentate: (cele care vor fi luate in seama): 1 DA, 3 NU.

ady_4steaua25.06.2006 17:50

Nu -e doar un joc .. ..dar pe mine personal nu ma jignit..este un excelent jucator ..si astfel creste valoarea campionatului...trebuie lasat sa joace

Ionut_stelistu25.06.2006 19:15

Am votat sa fie EXCLUS pt ca ma injura de fiecare data cand am incercat sa jucam si nu a mers din cauza ca statea 10 sec cand facem schimbarile inainte sa incepem si iesea si doar cu el aveam problema asta pt ca avea patch.

ManiaCU25.06.2006 19:16

Ce avetzi ma cu kama ... e super baiat de treaba , eu ma inteleg cel mai bine cu el si nu cred ca ar fi corect sa fie dat afara . In primul rand e printre cei mai buni din camp si chiar merita sa ramana ! Nu stiu pe cine a insultat si chiar nu ma intereseaza si nici nu am vreun motiv sa ii tin partea dar mie mi se pare un baiat OK . Nu mai inventatzi pretexte de kkt sa dati oameni afara din camp pt ca unii chiar merita ( kamacuci e unul din ei ) sper sa nu il excluzi din camp Ionutz pt ca merita sa ramana ! hai cu bafta ... revin intr-o sapt :D Salutari din Vest ! 8)

Sonic26.06.2006 08:25

Votez pentru excludere; n-are nici macar "un an de acasa" dapai "sapte"; are un limbaj execrabil si practica mereu antijoc

sorry n-am vrut sa fac alt post :D da din greseala am dat quote in loc de edit.

aditza_stelistu26.06.2006 11:09

NU pt ca nu am avut probleme cu el ,joaca bine si merita sa ramana

PS:in schimb cred ca o sa ma retrag eu...la anul o sa am bacu si nu cred k o sa mai am timp .chiar daca sunt 12 min tot tb sa stau pana gasesc adversarul .zilele astea am fost plecat ,sorry

nyku_myhay26.06.2006 20:24

yo zik k NU... parerea mea e k e fair-play + k e un jucator BUN(uitativa in clasament...).Chiar dak a facut ceea ce ziceti voi ,yo zik k merita sa-i mai acordam o sansa ...sa ramana...deci NU :wink:

kamaciuki26.06.2006 20:48

scuzati'ma ca intervin dar exista 16 voturi si nu exista dekt 12 posturi ...dak ma judecati macar judecati-ma bine...oricum multumesc tuturor celor care au considerat ca ar trebui sa raman in campionat...oricum in afara de anonim nu prea exista nimeni...chiar Mihai ...sunt convins ca nu ma uraste chiar asa de rau....da oricum imi cer scuze Mihai public pt jignirie aduse tie si recunosc ca am gresit...dar cu anonim e prea de tot...nici macar nu l-am jignit...si dak priviti posturile lui nici macar nu demonstreaza ca intradevar am comis niste nereguli...el priveste lucrurile cu un subiectivism iesit din comun...asta e...oricum ii cer pace si lui...apropo vreau sa ma scoti de la ignore ca vreau sa vb cu tine...aa si tu Mihai

ManiaCU26.06.2006 22:37

Io chiar nu inteleg ce tot se judeca p`aicea ... daca era prazarul ala de snake beny mai ziceam dar sa dai afara un stelist mi se pare o mare aberatie ... in fine , nu decid eu :roll:

Un mare NU

pentru excluderea lui Kamacuci !

Ionut_stelistu27.06.2006 10:04

Poate cu voi se comporta civiliziat dar cu mine e jalnic...ma face in toate felurile,injura,cik ma streseaza cu request contact details dar nu aam avut decat o singura soluite : IGNORE

i0nutz8327.06.2006 21:36

Va reamintesc ca vor fi luate in calcul doar voturile argumentate ..

kamaciuki28.06.2006 22:10

gata...votul s-a terminat(suntem in 29)...se pare ca o sa ne vedem si in sezonul viitor... :lol: ..multumesc tuturor celor care m-a sustinut in special tie ionutz...insa merci julik si danutz...si tuturor care au mai fost...apropo...danutz vezi ca tre sa jukm finala... :P

i0nutz8329.06.2006 14:17

Da: 3

Nu: 7

kamaciuki ramane in campionat, sa speram ca atitudinea lui se va schimba dupa aceasta discutie. In caz contrar, ar trebui sa stie ce il asteapta, de data asta fara niciun preaviz sau sondaj.

Topic inchis.