FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

GEST FRUMOS!

Papp24.06.2006 08:32

Acum cateva zile a inceput meciul Anglia-Suedia.

N-am putut sa vad prima parte jocului pentru ca am fost obligat sa ma uit la Din Dragoste :evil: :evil: . Oricum in povestea aia din dragoste era un copil stelist. Mircea Radu i-a daruit un tricou al Stelei cu toate autografele jucatorilor. Inca o data dovedim ca suntem cei mai buni la toate punctele de vedere!

P.S. - Ma surprins faptul ca tricoul era cu numarul sase(evident Radoi) desi nu se stia daca va ramane sau daca va pleca! Poate am fost cam prea duri cand i-am injurat pe cei de la Antena 1.

armanovici24.06.2006 08:35

Nu, am fost prea blanzi cand i-am injurat!

Meritau din plin pentru scornelile pe care le fac saptamana de saptamana pt a ne discredita!

felix4you200224.06.2006 09:02

n-am vazut emisiunea in cauza in care spui ca era si cu un copil stelist. banuiesc ca emisiunea a fostiarasi una lacrimogena si era asa indiferent daca acel copil era stelist, dinamovist, rapidist sau al oricarei echipe. asadar nu a fost un gest de binefacere in mod special pt un copil stelist, ci pt un COPIL, iar faptul ca era stelist a fost numai op coincidenta. de fapt, nici macar coincidenta nu a fost deoarece avem cei mai multi suporteri, deci era normal sa fie un stelist :wink: :lol:

spre_2424.06.2006 21:10

nu e adv ca am fost prea duri iam injurat si ii mai injur si numai ma uit miam sters antena 1 dai dreq daici ca nu au facuto antena 1 au facuto emisiunea din dragoste;) !!! deci e diferit ! sa duca la tara cu Borcea in frunte:)

Ionut_stelistu28.06.2006 18:59

asa spre_24 fi rau :D

Kreator28.06.2006 21:06
nu e adv ca am fost prea duri iam injurat si ii mai injur si numai ma uit miam sters antena 1 dai dreq daici ca nu au facuto antena 1 au facuto emisiunea din dragoste;) !!! deci e diferit ! sa duca la tara cu Borcea in frunte:)

Si eu am sters antena 1 din memoria televizoarelor din casa.

Daca vreun meci de-al echipei Steaua va fi transmis de postul infect numit antena 1, voi da "cautare" pe televizor, voi urmari meciul, si apoi voi schimba programul fara sa mai salvez vreodata in memoria televizorul acea frecventa.

FORZA Steaua!