In noaptea de dupa meciul cu Parma,am avut un vis ciudat.Se facea ca pentru meciul cu Bacaul,Zenga, suparat foc în urma insuccesului din Italia,inspirându-se de la conationalii sai,a hotarât
sa introduca în teren garnitura tânara.Prin garnitura tânara se întelege Steaua II,combatanta în divizia C 3.Conform modelului italian,Walter a întarit tânara squadra cu doi jucatori de la "prima",cu Martin si cu Radoi.Prin acest gest spera sa prinda doi iepuri într-o singura mâna.Sa ofere tinerilor jucatori posibilitatea de a trage tare si de a se afirma.Prin ambitie si daruire urmau sa se autodepaseasca si sa învinga un adversar totusi de divizia A.Apoi,sa trezeasca prin aceasta masura,orgoliile adormite ale titularilor.De data aceasta nu a mai permis ca jucatorii sa fie însotiti de sotii,prietene,etc.Lucru care s-a si vazut,pentru ca alergau bietii jucatori de parca erau fugariti de animale salbatice.Dar nu numai atât.Pasau,se demarcau,lansau,sutau,dar mingea parca nu voia sa intre în plasa.Asta pâna în fatidicul,pentru bacauani,minut 8O,când Budel,pardon Avram,cu un sut de senzatie de la vreo 20 de metri,a surprins întreaga aparare moldava,inclusiv portarul si gooooooooool,Steaua - Bacau 1-0 ! Ce a urmat a fost identic cu ce s-a întâmplat la Parma.Bacauanii au venit peste ai nostri pâna la finalul partidei,dar s-au lovit de ei ca de un zid.Cadeau,se ridicau si o luau de la capat.Ce folos?Meciul are doar 90 de minute si uneori arbitrul fluiera chiar mai devreme.Asa a si fost.Si meciul s-a încheiat cu victoria tinerilor ros-albastri,care au oferit o lectie de cum trebuie jucat un meci în deplasare,împotriva unor adversari socotiti mai puternici decât ei.
Mi-e cam teama...A fost un vis frumos,dar si Radoi a visat ca învingem la Parma si am vazut cu totii ce s-a întâmplat.Totusi un vis nu e decât un vis.Eu stiu ca dupa ce te oparesti cu ceai fierbinte sufli si-n iaurt.De-aia zic ca bacauanii în acest meci sunt pe post de iaurt.Din aceeasi cauza spun,pentru a câta mia oara(?),FORZA Steaua ! Iar pentru faptul ca sunt mândru ca sunt stelist,ma simt un stelist linistit.