FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

La orizont,partida cu Bacaul.Am visat ca am batut !

Virgil05.11.2004 20:06

In noaptea de dupa meciul cu Parma,am avut un vis ciudat.Se facea ca pentru meciul cu Bacaul,Zenga, suparat foc în urma insuccesului din Italia,inspirându-se de la conationalii sai,a hotarât

sa introduca în teren garnitura tânara.Prin garnitura tânara se întelege Steaua II,combatanta în divizia C 3.Conform modelului italian,Walter a întarit tânara squadra cu doi jucatori de la "prima",cu Martin si cu Radoi.Prin acest gest spera sa prinda doi iepuri într-o singura mâna.Sa ofere tinerilor jucatori posibilitatea de a trage tare si de a se afirma.Prin ambitie si daruire urmau sa se autodepaseasca si sa învinga un adversar totusi de divizia A.Apoi,sa trezeasca prin aceasta masura,orgoliile adormite ale titularilor.De data aceasta nu a mai permis ca jucatorii sa fie însotiti de sotii,prietene,etc.Lucru care s-a si vazut,pentru ca alergau bietii jucatori de parca erau fugariti de animale salbatice.Dar nu numai atât.Pasau,se demarcau,lansau,sutau,dar mingea parca nu voia sa intre în plasa.Asta pâna în fatidicul,pentru bacauani,minut 8O,când Budel,pardon Avram,cu un sut de senzatie de la vreo 20 de metri,a surprins întreaga aparare moldava,inclusiv portarul si gooooooooool,Steaua - Bacau 1-0 ! Ce a urmat a fost identic cu ce s-a întâmplat la Parma.Bacauanii au venit peste ai nostri pâna la finalul partidei,dar s-au lovit de ei ca de un zid.Cadeau,se ridicau si o luau de la capat.Ce folos?Meciul are doar 90 de minute si uneori arbitrul fluiera chiar mai devreme.Asa a si fost.Si meciul s-a încheiat cu victoria tinerilor ros-albastri,care au oferit o lectie de cum trebuie jucat un meci în deplasare,împotriva unor adversari socotiti mai puternici decât ei.

Mi-e cam teama...A fost un vis frumos,dar si Radoi a visat ca învingem la Parma si am vazut cu totii ce s-a întâmplat.Totusi un vis nu e decât un vis.Eu stiu ca dupa ce te oparesti cu ceai fierbinte sufli si-n iaurt.De-aia zic ca bacauanii în acest meci sunt pe post de iaurt.Din aceeasi cauza spun,pentru a câta mia oara(?),FORZA Steaua ! Iar pentru faptul ca sunt mândru ca sunt stelist,ma simt un stelist linistit.

Mar_is06.11.2004 08:42

Interesant vis! Macar de am avea niste juniori care ar face fata intr-un asa meci, macar am sti ca peste 2 ani jucatori precum Bostina vor fi doar un "cosmar".. :D

Virgil06.11.2004 13:07

Peste 2 ani ? Nuuu...Dupa meciul de la Parma,i s-a reprosat de catre conducere,ca putea sa-l împiedice pe italian sa suteze si astfel sa nu primim gol.Asa ca în apropiata vacanta de iarna Bostina va fi pus pe lista de transfer.

sorin_77706.11.2004 18:48
Peste 2 ani ? Nuuu...Dupa meciul de la Parma,i s-a reprosat de catre conducere,ca putea sa-l împiedice pe italian sa suteze si astfel sa nu primim gol.Asa ca în apropiata vacanta de iarna Bostina va fi pus pe lista de transfer.

Aici este foarte posibil sa ai dreptate... Insa eu zic ca si Lovin a gresit pentru ca era pe zona centrala si in loc sa se arunce in fata balonului sa intors cu spatele ca in curtea scolii... Un Dorinel nu permitea un asemena sut al adversarului... Asta e... Nu putem sa facem teoria chibritului acum dupa meci... Cat priveste meciul de la Bacau... Eu zic ca Steaua are sanse sa se duca la 2 puncte fata de National si la 7 de Dinamo... si mai avem si o restantza... Nu trebuie iertat nimic acum... :)

Virgil06.11.2004 20:39

Daca s-a întors cu spatele e cam suspect. :) Vorbind serios,conducerea "stie" mai bine pe cine sa puna pe lista.

sorin_77707.11.2004 11:47

Credeti ca pot exista "intelegeri" intre Seche si Gigi? De ceva timp ma roade aceasta intrebare. Ma gandesc ca Bacaul ar ceda in fata Stelei dar si Steaua ar ceda in primavara pe teren propriu daca ar avea puncte avans care sa-i permita acest lucru...si Bacaul ar fi amenintata cu retrogradarea.... Nu stiu ce sa zic... Sa speram ca ma insel. Eu vreau ca Bacaul sa joace tare sa ii bage in priza pe jucatorii nostri... Poate asa se mai trezesc din letargie...

Virgil07.11.2004 14:02

Nu te supara,dar daca ar fi pus un dinamovist aceasta întrebare,as fi înteles.Dar un stelist care stie ca Steaua a jucat,joaca si va juca toate meciurile pe teren,sa se îndoiasca sau sa se gândeasca la asa ceva ? Fara nici un fel de îndoiala ca nu va fi nici un fel de întelegere.O sa te convingi cu ochii tai.

Mar_is07.11.2004 21:24

Si meciul ne-a demonstrat ca ai avut dreptate Virgil.. Sa stie toata lumea ca Steaua joaca numai pe teren...