FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Care e scopul lui Becali la Steaua?

sandilau20.06.2006 23:04

Eu m-am saturat de minciunile si promisiunile ciobanului si ar fi interesant de stiut care este parerea voastra despre "misiunea" lui la clubul nostru.

redandblue20.06.2006 23:06

eu cred ca Becali urmareste toate cele spuse de tine...

Minimus21.06.2006 06:13

Printr-o semi-performanta sportiva urmareste popularitate publica si implicit performanta politica si financiara...

asa ca daca nu pot vota toate 3 votez cu politicul care le include pe celelalte . Oricum pana acum Becali e singurul proprietar de club care a reusit ceva performanta sportiva ... pt asta trebuie apreciat . Acum dupa ce aceasta performanta bate la usa urmeaza sa vedem cam cat isi doreste SPORT , cat POLITIC si cat FINANCIAR ...

Transferurile (in and out) din aceasta vara ne vor spune.

Motanu D21.06.2006 08:11

Pe Gigi nu-l intereseaza decat, ca si pe oricare alt om din categoria sa, "banul & ciolanul".

Spre deosebire de altii Gigi a invatat ca imaginea se face cu bani. Investiti in lucruri practice nu doar in sponsorizarea mafiei politice.

El a preluat Steaua doar pentru imagine. Pentru a putea zice apoi ca el e Gigi Becali care face si drege. La fel si cu donatiile sale.

Daca Steaua nu ii va mai aduce popularitate o va vinde ca sa-si scoata banii si va cauta alta jucarie cu care sa-si faca imagine !

ultras200421.06.2006 20:56
Daca Steaua nu ii va mai aduce popularitate o va vinde ca sa-si scoata banii si va cauta alta jucarie cu care sa-si faca imagine !

as vrea sa vad eu ziua aia dar stim cu totii ca asa ceva nu se va intampla in viitorul aproppiat :cry:

Meth0dMan21.06.2006 21:09

Ma pana la urma care e problema voastra?am castigat 2 titluri in 2 ani si pe deasupra am ajuns si in semifinalele..Becali nebecali fara el se duce drq Steaua asta e adevaru..chiar nu ma intereseaza ca isi face el imagine politica atata timp cat are grija de Steaua..si nu cred eu dupa cum se manifesta la goluri sau la victorii, ca a venit la Steaua doar din interes sa isi faca imagine sau alte prostii..si daca poate sa conduca un club de fotbal si sa isi faca si reclama care e problema e dreptu lui..deocamdata nu avem dc sa ne plangem suntem campioni !! spre grupele C.L.

Radu mic21.06.2006 21:39

si pe cine ati vrea in locul lui Gigi?? pe unul ca netoiu care va vinde echipa pt primul milion de euroi??? sau care va baga punga cu bani in vestiarul adversarilor pt a castiga un punct?? hai sa nu mai cautam probleme acolo unde nu sunt. eu unul nu-l plac pe omul Gigi Becali din mai multe motive dar pana in momentul actual Steaua o duce bine, comparativ cu anii precedenti din era Paunescu. avem liniste la club si hai s-o lasam asa. sa lasam rezultatele sa vorbeasca...

Dj23.06.2006 19:17

bun rau...pana la urma Gigi e stelist..si nu cred k nu ii pasa de Steaua si de jucatori..fata de netoiu sau Copos..carora le pasa doar de buzunarul lor

Motanu D23.06.2006 21:02
pana la urma Gigi e stelist

Oare ?! :roll:

Melku23.06.2006 21:03

Cu tot respectul pentru cel care a initiat acest topic este o intrebare tampita si cred ca nu am impresia gresita ca acest topic a fost deschis datorita telenovelei Radoi.

@sandilau

Te-ai saturat de semifinalele UEFA? De doua campionate consecutive, ba mai mult, cu putin noroc ajungeam sa jucam in CL sau in finala UEFA. Sa nu mai vorbim prostii...cum naiba sa spunem ca el urmareste performanta financiara, poti sa faci ceva milioane din fotbal, fara discutie -> vezi Siman, dar la ce avere si afaceri are Becali nu cred ca se incurca el cu maruntish. Isi doreste performanta sportiva si desigur ca daca mai poate profita (si de pe munca si investitiile sale pana la urma facute la Steaua) pe plan politic e problema lui.

Niciodata nu vom fi multumiti, pana la urma trebuie sa apreciem ca totusi avem o conducere buna fata de caricaturile de la alte echipe.

IONUTZ-CIPRIAN23.06.2006 21:37

:evil: >>>Daca eu am bani si am boala sa-mi fac din masina ceva meserias,o fac cu toate ca este si DACIA,cred ca omul a vrut sa faca ceva bun pentru romani si bineinteles sa atraga si sustinatori pentru politica,pna acuma insa a facut multe lucruri bune la echipa!>>> :twisted:

armanovici23.06.2006 22:37

Din categoria:'prietenul la nevoie se cunoaste":

"ªi-a tras și Dragomir un comision din aceastã afacere. Acum, ce sã-i facem, sã-i luãm capul sau sã-i cerem demisia? Nu e cazul, cã doar e prietenul nostru"

Gigi Becali

Alin_H23.06.2006 22:49
Ma pana la urma care e problema voastra?am castigat 2 titluri in 2 ani si pe deasupra am ajuns si in semifinalele..Becali nebecali fara el se duce drq Steaua asta e adevaru..chiar nu ma intereseaza ca isi face el imagine politica atata timp cat are grija de Steaua..si nu cred eu dupa cum se manifesta la goluri sau la victorii, ca a venit la Steaua doar din interes sa isi faca imagine sau alte prostii..si daca poate sa conduca un club de fotbal si sa isi faca si reclama care e problema e dreptu lui..deocamdata nu avem dc sa ne plangem suntem campioni !! spre grupele C.L.

Exact asa gandesc si eu. A bagat destui bani, e normal sa vrea sa aiba un beneficiu. Si daca material e cam greu, si nici nu cred ca-l intereseaza, in planul popularitatii a castigat enorm, lucru, evident, foarte important pt el. A si recunoscut ca fara Steaua ar fi fost un milionar anonim si acum. Steaua i-a dat aproape tot ce are in planul imaginii, dar, sa recunoastem, ca si el a dat destule in schimb. De cand e el patron, avem 2 titluri in 2 ani, 2 clasari pe locul 2, si stim cu totii cum a luat Dinamo campionatul in 2004, un parcurs formidabil in Cupa UEFA si unul foarte bun. Plus ca bucurii mai mari precum la calificarile in fata Valenciei si a rapidului n-am simtit in viata mea. Alaturi de jucatori, antrenori, suporteri, Becali are rolul lui important. Poate altii faceau mai bine, dar foarte probabil multi ar fi facut mai rau.

felix4you200224.06.2006 10:20
pana la urma Gigi e stelist

Oare ?! :roll:

nu poti afirma ca nu este stelist atita timp cit exista poze cu el in preajma echipei din perioada 1985-1989
AdrianUltras2529.06.2006 09:05

Gigi trebuie sa plece.ori asta ori sa ii intre mintile in cap si sa se poarte ca un adevarat conducator de club.am auzit ca vrea sa se bata cu Barca sau Real.va imaginati ce ar face gig langa Laporta?cum ne-ar face de rusine."cine-i Ronaldinio asta?ioooo nam auzit de el.a dat de 4 ori in bara? e diavolu! io nu vorbesc cu laporta ca nu e de rangul meu.el e de rangul lui MM!hahahhahahahah"

o rusine ca aia..nu cred ca as putea trai cu ea.tineti minte cum s-a purtat cu ambasadorul engelz la meciul tur cu Boro? se purta cu el de parca englezul era maturator la club.

Melku29.06.2006 10:33

Mai bine sa se poarte asa decat sa avem servilismul tipic romanesc cand vine vorba de straini. :twisted:

alsign29.06.2006 10:38

GG incearca sa il copieze pe Berlusconi.Are si el un model . Mai grav era daca nu il avea si se apuca si el de politica "suedezda" a bunicutei :lol: :lol:

se purta cu el de parca englezul era maturator la club.

Acuma partea asta se poate in mai multe feluri interpreta. Faptul ca nu stie sa se poarte in societate nu cred ca este un lucru de necunoscut. Bine ca nu este un "pupincurist" :lol: :lol: :lol: pentru ceva ajutoare comunitare ca atunci era vai de noi .