FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De necrezut,Parma - Steaua 1-0 (0-0).

Virgil04.11.2004 22:16

Cine ar fi crezut ca dupa visul lui Radoi,dupa siguranta lui Zenga,dupa respectul marturisit al lui Arrigo Sacchi,Steaua va pierde ? Desi meciul a fost oarecum echilibrat,cu un usor avantaj în favoarea Parmei,Steaua putea obtine totusi o remiza alba.Remiza care ar fi însemnat un punct mare în contul Stelei si mai mult decât atât,o piedica pusa Parmei în tentativa sa de a se califica.Jucatorii Stelei nu au mai aratat vigoarea din meciul cu National si au manifestat la începutul partidei o incredibila timiditate.Mi s-au parut obositi,nerecuperati fizic.Dupa pauza desi au jucat mult mai ofensiv decât în prima repriza,parca nu au avut încredere în fortele lor.Singura faza cu adevarat periculoasa a ros-albastrilor a fost lovitura de cap la poarta a lui Dica în min.72.Dupa o serie de suturi la poarta lui Martin,în care cel mai bun mi s-a parut a fi Maccarone,în min.79 gazdele au marcat unicul gol al partidei,prin Budel.Am pierdut o lupta dar razboiul continua.Urmeaza meciul cu Besiktas în Ghencea,în care Steaua trebuie sa se lupte pe viata si pe moarte cu o echipa turca în revenire de forma.Desi sunt trist pentru nerealizarea visului de a veni de la Parma cu un rezultat favorabil,nimic nu ma împiedica sa spun ca sunt mândru ca sunt stelist.FORZA Steaua ! Nimic nu-mi poate clinti încrederea ca ne vom califica .

sorin_77705.11.2004 05:46

Am sperat pana si la inceputul reprizei a doua la un meci spectacol din partea noastra... Insa nu a fost sa fie... Prea multa teama... Cu echipa din fata lui Liverpool de anul trecut, castigam... Si cu asta trebuia. A lipsit daruirea.. Dar parca nu au vrut sa joace la victorie... Eu asta am vazut... Au avut teama... Nu a mers deloc mijlocul.... Eu insa mai sper intr-o calificare.... Trebuie sa invingem la 2 goluri pe Besiktash...

Forza Steaua!!!

ferosu05.11.2004 07:08

mda...ce sa mai zici...macar daca am fi jucat fotbal...intr`un fel nu sunt dezamagit ,ci dezgustat...poi cand s-au facut grupele totzi au zis ..." e bine ca am cazut cu echipe tari,ca asa le putem arata ca ne putem bate cot la cot cu ei"...au dovedit`o in meciul de aseara...daca ar fi jucat fotbal Steaua la sf plangeam de ciuda...dar asa sunt putzin indiferent...poi cum mama dracului pierzi cu echipa a 2-a a unei echipa d pe ultimele locuri ...chiar si din Italia...poi de unde p*** mea atata frica ???? puteau mult mai mult...eu am incredere in ei si shtiu ca vom merge cu totzii in Primavara Europeana ... PUTZIN CURAJ LA DRACU ...Forza Steaua !!!

omul05.11.2004 07:27

stirea ca Mutu a fost suspendat pentru droguri, a facut in seara asta inconjurul lumii, inclusiv a americii. Suckerul asta de Mutu , cu ce putea el sa faca inconjurul lumii , in loc sa faca cu 3 goluri intr-un meci de Liga Campionilor.... Corect?

Tot inconjurul lumii a facut si rezumatul si rezultatul Stelei din meciul execrabil cu parma din Cupa UEFA. Vorba lui Mircea Sandu la o conferinta de presa de acu citeva saptamini " asa suntem noi romanii... "

A zis bine ? Pai sigur ca asa suntem noi romanii, ne rupem gitul si ne inecam tocmai cind aproape am ajuns la mal. Imaginativa ce-arfi insemnat pentru fotbalul romanesc ca Steaua sa bata la parma si sa se califice cu surle si trimbite in primavara europeana. Asa a facut si Dinamo cu Manchester la Bucuresti, la 1-0 s-au speriat de succes si sau scapat pe ei, asa am facut si cu danemarca la copenhaga in ultimul minut.....

Pai sigur ca asa suntem noi romanii cu mentalitatea asta paguboasa sa dembovita, in loc sa stringem din dinti si sa luptam pina la capat, intotdeauna cind mai avem un milimetru pina la succes , ne scapam pe noi si nu suntem in stare sa parcurgem acel milimetru si sa ne luam gloria......

Mie teama ca dupa retragerea generatiei Hagi din fotbal, n-o sa mai gustam prea devreme din cupa succeselor , decit poate printrun accident. Pentru ca , cu mentalitatea generatiei actuale de loseri ai fotbalului romamanesc ( iertati-mi cuvintul ) , nu facem decit sa ne ingropam, in loc sa iesim la suprafata.

Hagi te respectam si intotdeauna te vom iubii.....

kiD05.11.2004 10:24

Asta ne este valoarea in Europa... nu are rost sa ne ascundem dupa deget! Daca nici cu rezervele Parmei nu am putut castiga , ce sa mai speram la o victorie cu Besiktas ... poate doar daca vin cu juniorii!! Sa fim realisti si sa ne consolam cu gandul ca calificarea e pierduta!!Doar o minune in Ghencea pe 25 ne mai poate salva.

Acum,mai mult ca niciodata se dovedeste ca , campionatul nostru este egal cu al Burkinei Fasso sau al Liberiei.Probabil o sa castigam campionatul insa seara aceasta ne-a dovedit ca cu jucatori gen P.Marin , Bostina , Lovin nu se poate face cu adevarat mare performanta.

Dar nu e nici o problema ,nu, pentru ca o sa invingem la Bacau si mai marii Stelei or sa iasa iar in fatza cu declaratii sforaitoare!Ma intreb unde au fost ei dupa UMILINTA DE LA PARMA???????

raducelbun05.11.2004 10:47

EXECRABIL, EXECRABIL, EXECRABIL si... atat.

aris-din-zalau05.11.2004 11:27

Am avut ghinion in acest meci.Nu am jucat prea grozav, dar nici ei nu au aratat prea mare lucru.Oricum, sper sa castigam la Besiktas ca sa stergem parerea proasta facuta in partida cu Parma.Daca castigam cu Besiktas avem 99% sanse sa ne calificam.Hai baieti, hai ca se poate !!!! Forza Steaua !!!!!!!

Aris din Zalau

sorin_77705.11.2004 20:25

Am deschis calculatorul si primul lucru care il fac intotdeauna este sa ma conectez la vibratia ros-albastra si asta am facut... Intru si la forum vad aparut langa nick-name apelativul "stelist infocat"...Am uitat complet ca am pierdut la Parma...Am simtit ca CINEVA ma apreciaza pentru faptul ca scriu despre cea ce simt si traiesc, despre Steaua, despre emotii pentru Steaua, pentru iubirea ros-albastra. Multumesc!!!

Steaua e tot ce e mai bun in fotbalul romanesc!!! Peste putin timp vom spune ca Steaua este bunul fotbalului romanesc care cucereste Europa...

Virgil05.11.2004 20:31

Wow ! Chiar nu ai observat pâna acum ? Am observat eu si tu nu ? Ai acest rang din momentul în care ai trimis fix 50 de mesaje.Mai ai putin si vei deveni "stelist pâna la moarte".Pe pagina,fiindca la propriu stiu ca esti.Forza Steaua si la cât mai multi "stelisti înfocati" !