FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politia umbla din casa in casa la calculatoare!

weeezer_2016.06.2006 10:12

ma intereseaza absolut orice despre acest subiect... stie cineva ceva, a auzit de cineva, vreun prieten, caz concret, sau a citit ceva, vazut vreo declaratie la TV legata de treaba asta...

au inceput si in Bucuresti?

vin la toti cei care au cablu de net bagat in casa?

iau doar cativa, la nimereala?

unde as putea sa-mi ascund hardul? :D (glumesc, sunt curat ca lacrima :oops: )

Tz3pI16.06.2006 10:42

Stai linistit, nu au cum sa vina peste tine doar daca esti conectat la internet :lol: Scandalul e cu userii care dau share pe huburi la materiale protejate prin copyright. Cel mai simplu mod de a scapa este sa intri pe hub-ul Stelei care il gasesti la alt topic si sa pui la share numai poze, filmulete, meciuri cu Steaua! :D

weeezer_2016.06.2006 11:24

adik... tu de exemplu nu folosesti dc++ sau alte p2p? si ma refer aici sa il folosesti pe huburi mari, CZONE, evolva, etc...

alex ripper16.06.2006 12:36

in Iasi au mers numai in camin.in casa nu poate sa iti intre fara mandat.pana vine el cu mandatul ai timp sa faci multe.ce? depinde numai de tine. apropo vezi ca si windows fara licenta intra ca material protejat de copyright. :lol: :lol:

si inca o chestie,ca sa umble in Bucuresti prin toate retelele la toti utilizatorii isi blesteama zilele,iar sumele cheltuite cu aceasta operatiune ar fi prea mari fata de cat ar incasa daca gasesc pe cineva in neregula.

Motanu D16.06.2006 12:39

In Iasi au mers prin camin numai la cei despre care existau informatii clare (furnizate de "concurenta"). La fel au procedat si cu unii indivizi din afara caminului... Insa repet, nu i-au luat la intamplare, au existat informatii !!!

forever_STEAUA16.06.2006 13:54

E mare diferenta dintre camine si pc-urile de acasa... Ca sa poti urmari un IP e nevoie de multa hartogarie, umblat pe la procuratura, dovezi foarte multe... Am fost in situatia asta, si cunosc cam ce implica o asemenea actiune...

weeezer_2016.06.2006 13:56

http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/articl...?article=132575

cititi aici, nu cred ca e vb doar de camin... si nu, nu vor veni la toti (naibii, conform trafic.ro au fost 5 mil de utilizatori unici ai Internetului anul asta, in Romania), dar e suficient sa vina, in Bucuresti de exemplu, doar la cateva mii...

cat despre mandat, stai linistit alex, vin direct cu mandatul, si-atunci ce faci, nu le deschizi? si daca se apuca si-ti darama usa (la TV asa zicea, ca cine nu deschide...)

io oricum stiu unde sa ascund tot... :D

DTP-Ludacris16.06.2006 14:28

Naspa,hmm...din 22 mil de romani no venii chiar la mine... :lol:

forever_STEAUA16.06.2006 14:31

@DTP-Ludacris

Asa gandesc si celelalte 19.999.999 de romani :D

PS: Ideea e sa nu te prinda cu cd-uri sau dvd-uri... Hdd-ul e usor de "pacalit"

DTP-Ludacris16.06.2006 14:37

Suntem in Romania...o spaga rezolva tot :lol:

alex ripper16.06.2006 14:42

mandatul trebuie sa specifice clar cui i se adreseaza.nu poate fi general.mandatul nu il completeaza la usa militianu.e mai complicat decat pare.

DTP-Ludacris16.06.2006 14:46

Eu imi tin filme/muzica,etc pe DVD/CD ..dar nu vand ...deci care ar fi problema ? :?

forever_STEAUA16.06.2006 14:47

@alex ripper

Asta am spus si eu... ISP + Procuratura + politie + informatii + dovezi ... Ca sa gasesti la cineva acasa un windows fara licenta, de exemplu...

Mandatul de perchezitie nu il primesc numai in cazul in care au dovezi, ISP-ul nu poate da informatii despre un IP fara cerere de la procuratura ...

E foarte greu...

weeezer_2016.06.2006 15:04
Naspa,hmm...din 22 mil de romani no venii chiar la mine... :lol:

si se pare ca sansele sunt chiar mai mari de-atat pt ca dupa ultimul recensamant mai eram doar 21.7 milioane :P

oricum, ma intreb, daca vine la mine acasa, io am 3 calculatoare, da? toate la internet. bun. si dk vine la mine si gaseste la fiecare probleme, cui ii da amenda/parnaie, in conditiile in care nu sunt singurul care locuieste la adresa respectiva... titularului apartamentului? sau cui? sau eventual ia amprentele de pe tastatura si vad cine a folosit-o, care-i faza? pai le zic ca cd-urile au fost facute de unchi-miu... si dupa aia adaug, sec... "'mnezeu sa-l ierte"... si m-am scos, nu?

uZy | @nDr3i16.06.2006 15:06

eu nu cred ca merge la oricine in casa...asa RANDOM...cei care downloadati in exces foarte mult ma refer cativa giga pe zi si multe filme atunci sar putea sa va prinda...eu am auzit multe cazuri aici (Chicago) dar aia downloadau in exces cam 100 de giga pe zi :)..si scriau cduri vindeau si faceau trafic si a 2 a zi iara downloadau cate ceva :)...deci daca nu iei multe de pe net nu te prinde :)

weeezer_2016.06.2006 15:51

ce ma seaca pe mine e ca daca intri pe dc++, cele mai mari huburi sunt din polonia. cine e polonia? tara a UE, desigur... si apoi, o groaza din franta, spania... la ei nu se iau masuri d-astea? ca la noi cica se iau ca sa ne apropiem de europa...

alex ripper16.06.2006 15:59

pana sa ajunga la noi home userii astia mai au de trecut pe la tiganii de la universitate si sf Gheorghe. :lol:

Minimus16.06.2006 17:22

Oameni buni , stelisti , copii , cetateni cu plasture virtual pe ochi :D

PERICOLUL NU ESTE REAL. Tot ce ati citit pe la Iasi au fost chestii umflate de presa pentru a-si mari tirajul si vanzarile. Au fost razii intr-adevar dar au fost indreptate contra celor care VINDEAU materiale ilegale prin intermediul unor pagini de net , a celor care aveau cantitati IMENSE de date puse la bataie si probabil in urma unor mici "dusmanii". Oricum am inteles ca nu au fost mai mult de 5-6 razii reale , plus ca erau doar 2 politisti si un procuror disponibili pentru aceasta operatiune. Sa nu vb ca ca metodele prin care isi "racolau" victimile erau la randul lor ilegale ...

Vad ca panica asta se intinde. Poate e bine si va mai vine si voua mintea la cap si o sa mai cumparati si voi un joc doua , un soft ceva :) Cei care muncesc pt aceste softuri , filme sau muzica merita aprecierea noastra si merita sa le cumparam produsele (cele de calitate bineinteles) .

Motanu D16.06.2006 17:41

@ Minimus: ai perfecta dreptate.

Hai sa nu ne speriem de furtuni intr-un pahar cu apa.

alex ripper16.06.2006 17:46

macar sa fie unul de bere.