am deschis topicul asta mai mult de nervi dupa ce am vazut ce echipe joaca la CM...de ce stam noi acasa?nu ca m-ar afecta foarte mult..sunt stelist 99% si roman 1%..normal spun eu..dar de ce?parca imi placeau vremurile cand Romania batea argentina....raspunsul e cam greu..s-ar putea sa deranjeze pe unii....pai 90% considera ca Mutu e liderul echipei nationale(am ajuns si aici sa avem un drogat ca lider)...multa lume uita de Radoi,de florentin Petre si chiar de Nicolae de la rapid(am incercat sa fiu doar echidistant)..pana si noi stelistii..ma uitam la ultimul meci cu vasluiul...Carlos aclamat la scena deschisa la inceputul meciului..nu tu Dica,nu tu Goian,nu tu Radoi....tind sa cred ca am ajuns o natie de prosti daka consideram mai importanti jucatorii care isi pierd noptile prin cluburi si care se rup"legal" la fiecare chef gen Mutu,Carlos,Bostina,Chivu.....cel putin Carlos si Bostina au abonament in bambo si in plazza....si de fiecare data cand ii vad sunt rupti...cunoscatorii stiu..dar asta este....nu ne ramane decat sa ne punem femeile sa-si tatueze pe funduletz "Mutu" si noi sa le....stiti voi.