FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

de ce stam acasa si nu suntem in germania?oare de ce.....?

korps13.06.2006 16:11

am deschis topicul asta mai mult de nervi dupa ce am vazut ce echipe joaca la CM...de ce stam noi acasa?nu ca m-ar afecta foarte mult..sunt stelist 99% si roman 1%..normal spun eu..dar de ce?parca imi placeau vremurile cand Romania batea argentina....raspunsul e cam greu..s-ar putea sa deranjeze pe unii....pai 90% considera ca Mutu e liderul echipei nationale(am ajuns si aici sa avem un drogat ca lider)...multa lume uita de Radoi,de florentin Petre si chiar de Nicolae de la rapid(am incercat sa fiu doar echidistant)..pana si noi stelistii..ma uitam la ultimul meci cu vasluiul...Carlos aclamat la scena deschisa la inceputul meciului..nu tu Dica,nu tu Goian,nu tu Radoi....tind sa cred ca am ajuns o natie de prosti daka consideram mai importanti jucatorii care isi pierd noptile prin cluburi si care se rup"legal" la fiecare chef gen Mutu,Carlos,Bostina,Chivu.....cel putin Carlos si Bostina au abonament in bambo si in plazza....si de fiecare data cand ii vad sunt rupti...cunoscatorii stiu..dar asta este....nu ne ramane decat sa ne punem femeile sa-si tatueze pe funduletz "Mutu" si noi sa le....stiti voi.

alex ripper13.06.2006 16:12

lasa ca e bine acasa...sunem relaxati.nu meritam sa mergem la mondiale cu vedetele noastre.

twist3r13.06.2006 16:19

exact, eu sunt in sesiune si ar fi trebuit sa pierd noptile sa ma uit la meciuri , as fi picat examenele, as fi picat anul, mi-as fi pus in pericol viitoarea cariera, viata ..... deaia !

radoi8613.06.2006 16:36

E cu atat mai dureros ca stam acasa cu cat mondialul e la doi pasi de noi, in germania.

E cu atat mai dureros cu cat vedem echipe atat de slabe la mondial.

E cu atat mai dureros cu cat acum au aparut jucatori foarte buni. Pacat ca organizarea la FRF e zero. Macar pentru urmatoarea campanie, nationala sa joace toate meciurile de-acasa in Ghencea sa vedem daca mai pierdem atat de multe puncte pe teren propriu.

I.N.Money13.06.2006 17:16

Vazand la lucru Cehia si Olanda ne putem da seama de ce nu sunt in Germania,chiar daca i-am surclasat la Constanta pe fostii cehoslovaci.

Cand o sa renunte aceasta generatie la cluburi,bautura si femei poate ne mai ducem si noi la un Mondial.

alex ripper13.06.2006 17:27

prea multe "vedete" la nationala.piti face selectia cum ii iese lui la zar.l-a luat in sua pe oprita,care a fost mai mult rezerva,iar cand a jucat nu a facut meciuri prea stralucite, in loc sa il ia pe Iacob. in loc sa ia jucatori mai multi de la echipele care au jucat in UEFA,el il aduce pe marele Mutu,doar ca joaca la juventus si din cand in cand mai da cate un gol. ii permite aceluiasi Mutu iesiri nervoase si total inexplicabile,doar ca e Mutu. oricum s-a vazut ca echipa formata din jucatorii din divizia a au batut nationala irlandei,lucru care nu s-a mai intamplat de mult timp.

nu avem ce cauta la mondiale atata vreme cat acesti jucatori vedete nu vor intelege ca nu joaca singuri pe teren si nu joaca pentru gloria lor ci pentru TARA LOR.

Alex1413.06.2006 18:48
E cu atat mai dureros cu cat vedem echipe atat de slabe la mondial.

Slabe... daca ne luam dupa nume, pt ca pana acum echipele astea mici au jucat bine...

forever_STEAUA13.06.2006 18:54

Sa spunem ca printr-o minune ne-am fi calificat... cu ajutorul finlandezilor de exemplu. Dar la cum gandeste Piti echipa nationala, mi-e teama ca echipele astea cu nume mici ne-ar fi dat o lectie de fotbal...

I.N.Money13.06.2006 19:52

Daca au ajuns aici nu sunt echipe mici,sau mai bine spus noi nu suntem peste ele,exemplul este Trinidad Tobago :lol: ,suna urat,dar aceasta echipa din Caraibe joaca in Germania si au facut-o si bine.

Romania oare unde joaca? 8) bine zice Forever_steaua,mai bine stam acasa decat sa primim o corectie sanatoasa.

Motanu D13.06.2006 19:55
Romania oare unde joaca?  8)

Prin discoteci, pe mese. Pe muzica unor rapidisti celebrii...

uZy | @nDr3i14.06.2006 03:00

ca nu avem bani :P poate ...si skill destul :)

weeezer_2014.06.2006 16:12

din cauza kktului aluia de meci de la Erevan, d-aia nu suntem la mondiale, am pierdut 2 puncte acolo, cu alea 2 intram la baraj in fata cehilor...

weeezer_2015.06.2006 10:34
Piti face selectia cum ii iese lui la zar.l-a luat in sua pe oprita,care a fost mai mult rezerva,iar cand a jucat nu a facut meciuri prea stralucite

mda, oare nu tocmai de asta l-a luat, pentru ca a fost des rezerva si era cu moralul la pamant?

pai si ce e datoria selectionerului sa ii ridice moralul? asta trebuie sa se intample la echipa de club, iar jucatorul de valoare si cu moral ridicat trebuie chemat la echipa nationala. Nu e obligatia sau datoria selectionerului sa "produca" jucatori pt echipa reprezentativa, el trebuie sa ii adune si sa ii lege.

Si sunt de acord cu ce s-a spus mai devreme, Piti are o "garda" formata din niste jucatori, cum ar fi Oprita, Iencsi, Pompiliu Stoica, Soava... la care nu vrea sa renunte in ruptul capului. Nu zic ca n-or fi buni, dar pt numele lui Dumnezeu, avem clar jucatori mai buni in Divizia A... Poate in locul lui Pompiliu sa fie problema (desi exista varianta Pascovici), dar Soava? avem multi inchizatori mai buni... Oprita? iesit din forma total, nu echipa nationala trebuie sa il readuca la ce a fost, ci Clubul. Iencsi? Iarasi multe variante... Ghionea, Maftei, Motzii... ca sa zic doar primii care-mi vin in minte...

de multe ori raman masca atunci cand vad lotul convocat... si nu pot sa inteleg mereu criteriile, dar... el ii cheama, el raspunde

Stryker15.06.2006 10:55

Eu personal m-am enervat cand am vazut ca o echipa slaba precum polonia s-a calificat la mondiale de pe locul doi dintr-o grupa usoara si fara baraj...in timp ce echipe mai tari: Romania, turcia, grecia, bulgaria sau danemarca stau acasa...oricum prestatia poloniei a fost jalnica...toate echipele mentionate de mine s-ar fi descurcat cu siguranta mai bine...

IONUTZ-CIPRIAN15.06.2006 15:28

:evil: >>>Avem prea multe "fumuri" in cap....de prosti...si de multe altele pe care nu le cunoastem noi!!!>>>> :twisted:

weeezer_2016.06.2006 08:02

ce ma ca stau sa ma uit la Coasta de Fildes, la Ecuador, la Ghana chiar... sunt multe echipe carora nu li se prea dadeau sanse, dar uitati-va ce jucatori au in teren... pai sa vedeti ca au nume care sunt mult mai cunoscute in fotbalul mondial decat Mutulica, Chivulica (singurele noastre "vedete" de altfel) si Compania... si nu ma fac atatea fitze... ma gandeam ca faptul ca ai nostri ajung sa joace in afara, ar tb sa le aduca o schimbare pozitiva a mentalitatii, sa vada cum fac aia, cum gandesc... dar nu, ei dupa aia vin la nationala, si au aere, ca deh, ei nu joaca la Sportul...

cat despre Chivu, nush ce are ca nici daca avea osteoporoza nu se accidenta asa des... ma mir ca mai starneste intereul marilor cluburi..