FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tica Danilescu

armanovici13.06.2006 16:08

Potrivit [site din caracatita Gazetei Sporturilor]:

Fostul director sportiv al lui Dinamo, Constantin Danilescu (foto), a fost demis. Potrivit evz.ro, Parcalab, fostul mare jucator al lui Dinamo a declarat despre Tica Danilescu: "A plecat cel mai mare stelist de la Dinamo! Acest om ne-a "turnat" in permanenta la Steaua. Stiau aia din Ghencea tot ce se intampla la Dinamo. A fost agent dublu. Un spion care se bucura pe banca tehnica! Tinea degetele si picioarele incrucisate ca sa pierdem meciurile!"

Ce parere aveti?...ati fi de acord sa revina Danilescu la Steaua?...dupa mine revirimentul cainilor dupa perioada noastra de dominare ante '98 a coincis cu sosirea lui in Stefan cel Mare..dupa mine ar fi o excelenta achizitie pentru departamentul de scouting!

p.s. Cristi ai observat cum citam noi sursele spre deosebire de altii car einca mai tin articole de-ale noastre si nu se sinchisesc sa citeze sursa :P

radoi8613.06.2006 16:37

Dar se pare ca Danilescu, un mare stelist de altfel, a ramas la Dinamo...

armanovici13.06.2006 16:46

dezinformatorii dracu'

Teoctist13.06.2006 18:22

N-o mai lua si tu in serios.Hai...linisteste-te...

THE RADICAL13.06.2006 20:56

bai fratilor, opriti-va cu balivernele despre "stelistul si profesionistul tica" fiindca un gunoi mai mare decat el nu exista.Sa ma si explic acum :

1. Acum vreo 10 ani ca de obicei am fost vara la reunirea lotului.Stiu ca printre toti suporterii se acredita venirea unor jucatori (un singur nume imi amintesc:Gabi Popescu) si grupul meu il ia deoparte pe danilescu tocmai coborat din birourile de la tribuna a doua. "Ce se aude nea tica, vina cutare si cutare ..? " la care nervos omul "nu ma mai intrebati bai baieti, nu vedeti ca ala (nea Ion )nici nu ma lasa sa stau in birou la nici o negociere,face totul de capul lui,intrebati-l pe el!" .a fost un moment de sinceritate involuntara care spunea multe : marele Alecsandrescu tot timpul s-a temut de acest vierme, a stiut ce-i poate pielea.De altfel stiu sigur cum in complotul din iarna lu 96 cand Nea Ion a fost nevoit sa abdice, betivanul de tica a avut rolul principal, dar a luat-o in mana apoi fiindca ministrul de atunci (alea erau vremurile) l-a pus pe Puscas prim si pe danilescu "vice".

2 Dupa ce l-a alungat Paunescu in 99 de la Steaua,(singurul lucru bun facut de acesta la noi) tradatorul a plecat la javre cu toate secretele.Sa ne amintim meciul din groapa din 2000 (in primavara, 2-3) cand la inceput se intretinea cu mizeria de miu si radeau amandoi in fata galeriei. Ei bine, cred ca toti care au habar de fotbal isi amintesc cum ne-a vandut miu la acel meci, facand penalti si luand si repede 2 galbene. Piturca, cu toate nemerniciile lui ,a stiut de ce a scapat de un asa talhar de jucator, care tot timpul cat a mai stat la Steaua a tinut legatura cu bunul sau prieten Apoi la un an, ce-mi facea "jimmy" pe care il aclamau toti dobitocii? Isi punea fularul cainilor de gat in emisiunea lui ioanitoaia!!!

Astea sunt doar cateva aspecte din trecutul lu' "nea tica" , dar nu toate.Iarasi am aflat ca in 99 si Iordanescu si Piturca au pus ca o conditie venirii lor la Steaua ,plecarea acestui "pion otravit" care a lucrat toata viata pentru altii. Iar cei care cred in calitatile sale de "descoperitor" sa-mi spuna si mie,la noi sau la caini cate valori a "pescuit" profesionistul lu peste?

Sa nu confundam transferurile facute de Steaua la mijlocul deceniului trecut cu "profesionismul lui tica" fiindca atunci slava Domnului aveam un conducator adevarat care stia de ce-l trateaza pe "subiect " ca pe un vierme!

ultras steaua01.08.2006 17:07

:lol: nu , numai are ce cauta la Steaua dupa trecutul dinamovist :twisted:

IL_Diablo01.08.2006 17:21

Nu e vorba de trecut dinamovist. Danilescu a fost omul cooperativei. de aia s-a chinuit Dinamo sa-l aduca. Un NU hotarat blaturilor.