FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pâna joi,cu gândul numai la Parma.

Virgil02.11.2004 07:20

Desi euforia de dupa meciul cu National nu a trecut,gândurile noastre se îndreapta tot mai puternic spre viitoarea tinta,Parma.

Privind linia de clasament a acesteia, 9 meciuri,1 câstigat,4 egaluri,4 pierdute,7 puncte,10-16 golaveraj,constatam ca vom avea de a face cu o foarte slaba echipa din primul esalon italian.De altfel Parma este penultima clasata,ocupând locul 19,înaintea Atalantei.Ultimul joc l-a sustinut acasa,pe 31 oct. chiar în compania Atalantei si a obtinut doar un egal : 2-2.In cele 5 meciuri de acasa Parma a câstigat unul singur ,pe 24.10,3-1 cu Lazio,si a facut 3 egaluri,obtinând 6 puncte.Singurul punct din cele 4 deplasari l-a obtinut,atentie,tocmai pe terenul lui Inter Milano,2-2,la 26.09.04.In cele 5 partide de pe teren propriu a marcat de 6 ori si a primit 5 goluri.Dintre jucatorii din lotul Parmei,mai cunoscuti în România,amintim pe portarul Sebastien Frey,pe fundasul Paolo Cannavaro,pe mijocasii Domenico Morfeo si Ianis Zicu,si pe atacantul Alberto Gilardini.Antrenorul formatiei este Silvio Baldini.

In pagina de prezentare a celorlalte 4 adversare din grupa UEFA,ordinea este urmatoarea : Bilbao, Steaua , Standard si Besiktas.Ceea ce presupune ca italienii ne vad în primele 3 echipe ale clasamentului final al acestei grupe.Jucatorii la care fac referire sunt Dorinel Munteanu,cu o carte de vizita impunatoare,Nicolae Dica,si Adrian Cristea un talentat tânar fotbalist.

Privind datele de mai sus constatam ca sperantele noastre de a câstiga sau de a obtine macar un punct sunt îndreptatite.Ne bazam,în sustinerea acestei idei pe forma maxima demonstrata recent de Steaua,pe dorinta de afirmare pe plan extern si pe faptul ca Zenga cunoaste bine fotbalul italian si ca va folosi cea mai buna strategie pentru a reusi.Sa mai amintim ca Parma a suferit singura înfrângere pe teren propriu,în fata Bologniei,scor 1-2,tocmai pe 22.09.04.Pentru a face comparatiile de rigoare trebuie stiut ca Bologna se afla pe locul 14 cu 1o p,iar Inter pe locul 5 cu 13 p.

Cu daruire,vointa si putina sansa e posibil orice rezultat favorabil noua.

FORZA Steaua ! TE ASTEAPTA DIN NOU VREMURI DE EXCEPTIE .

andronescu03.11.2004 12:15

Orice as face nu pot sa nu ma gandesc la declaratiile optimiste pe care toata lumea, antrenori, jucatori, conducatori ni le ofera prin intermediul presei si nu pot sa nu ma gandesc la un rezultat mare. Va fi greu, va fi foarte greu dar nu cred ca imposibil. Am incredere in toata echipa, in d-ul Zenga ca vor pregati meciul foarte bine si ca vom juca de la egal la egal cu echipa Parmei!!!!!!!! Emotiile vor fi ingrozitoare dar cu noroc si cu speranta ca totul va fi bine nu pot decat sa urez mult succes echipei si sa ne intoarcem cu un rezultat bun!Forza Steaua si sper ca toti romani sa priveasca acest meci si sa fie fericiti la capatul celor 90 de minute!!!!!! :wink: :D

sorin_77703.11.2004 13:15

mai intai pentru Virgil... Imi place Avatarul tau acum... Are ceva aparte...

Cat despre meciul de la Parma, numai la asta imi sta gandul. Vad peste tot afirmatii de genul ca Parma joaca cu echipa a doua si ca nu o prea intereseaza UEFA... Cred ca Radoi a avut dreptate cand a zis intr-un scurt interviu ca este asa mai periculoasa pentru ca jucatorii de rezerva vor sa se afirme si sa traga mai tare pentru asta... Si totusi eu zic ca daca jucam pe contraatac in viteza putem sa ii surprindem. Totul este sa marcam primii si sa ne facem astfel jocul... Am sentimentul ca Dica va marca acum... Nu am mai facut-o de mult... Acum o va face...

Chiar o asteapta momente frumoase pe Steaua...

sorin_77703.11.2004 13:17

de pierdut nu pierdem 100%... Eu cand simt...pai simt bine...

Ori egal, ori victorie la 2 goluri diferentza...

Virgil03.11.2004 17:14

In gsp de astazi am citit ca italienii de la Parma o asteapta pe Steaua ca pe o mare echipa.Directorul tehnic al acesteia,marele Arrigo Sacchi,fostul antrenor al Milanului din perioada când Milan a câstigat cupa campionilor europeni învingând în finala Steaua a spus sec : "Respect Steaua,Parma nu e favorita pentru ca participarea Parmei în Cupa UEFA a trecut în plan secund" si crede ca Steaua se poate califica în primavara.Sacchi,în perioada în care era selectionerul squadrei azzurra,l-a selectionat de 6 ori pe Zenga în nationala.El a mai spus ca joi,antrenorul Baldini va miza pe mai multi tineri care nu joaca titulari în campionat.

Sentimentul lui Sacchi vis a vis de echipa noastra ne flateaza si ne întareste convingerea ca Steaua a ramas un mare nume în Europa fotbalistica.

sorin_77703.11.2004 19:20

Prea multe declaratii care ma fac sa cred ca influienteaza mentalitatea jucatorilor nostri care s-ar vedea cu sacii in caruta. Sa speram ca Zenga reuseste sa ii tempereze si sa ii faca sa vada meciul din perspectiva lui Radoi care a fost poate singurul care a spus ca meciul este mai greu decat daca ar fi intalnit prima echipa.

E un lucru frumos sa fim vazuti asa cum spune sachi in Europa si sa fim asa de respectati, dar asta nu inseamna ca ne vedem si castigatori inainte de inceperea confruntarii... ATENTIE!!!!

George Stan03.11.2004 19:38
Prea multe declaratii care ma fac sa cred ca influienteaza mentalitatea jucatorilor nostri care s-ar vedea cu sacii in caruta. Sa speram ca Zenga reuseste sa ii tempereze si sa ii faca sa vada meciul din perspectiva lui Radoi care a fost poate singurul care a spus ca meciul este mai greu decat daca ar fi intalnit prima echipa.

E un lucru frumos sa fim vazuti asa cum spune sachi in Europa si sa fim asa de respectati, dar asta nu inseamna ca ne vedem si castigatori inainte de inceperea confruntarii... ATENTIE!!!!

Total de acord. De cand ma uit eu la fotbal, am avut succes contra italienilor doar intr-un amical in 90. Cu toate astea, de cate ori joaca cu o echipa romana itlienii ne lauda cat pot de mult. La cat de parshive sunt echipele italiene, nu m-as mira sa fie o chestie deliberata, nu una de bun simtz, stiindu-se de aceasta labilitate a jucatorilor care, odata laudati, nu reusesc nimic.

Mi-e frica de meciul de maine, tocmai de asta, mi-e acum mai frica decat mi-era acum cateva zile, inainte sa aud laudele italienilor.

Virgil03.11.2004 19:50

Nu cred ca tot ce a spus frumos Sacchi despre Steaua,poate influenta în bine sau în rau jocul echipei noastre.Sunt declaratii dinaintea unui meci si eu le-am luat ca atare.Nu mi-e nici mai frica si nu am nici mai putina încredere în echipa.Si nici mai multa.Am exact atâta cât sa nu pierdem acest meci.

sorin_77704.11.2004 10:04
Nu cred ca tot ce a spus frumos Sacchi despre Steaua,poate influenta în bine sau în rau jocul echipei noastre.Sunt declaratii dinaintea unui meci si eu le-am luat ca atare.Nu mi-e nici mai frica si nu am nici mai putina încredere în echipa.Si nici mai multa.Am exact atâta cât sa nu pierdem acest meci.

Pai daca zici ca ai incredere cat sa castigam... atunci mai ia si de la mine un pic si poate facem si spectacol. :))... Eu vreau spectacol la Parma... SPECTACOL!!!! Sa batem la doua goluri diferentza... Sa aratam ca ne-am intors in fotbalul mare si ca vrem sa ramanem acolo pentru totdeauna... Vreau ca zicu sa nu miste... Pe www.prosport.ro antrenorul Baldini spune ca Zicu va fi foarte motivat pentru il privesc romanii de acasa... pai sa-i arate Para al nostru la centru si cu Dica ce inseamna sa fi motivat... Pai la ei motivare, la baietii nostri motivare, care sa-i demonstreze lu papiZicu ca degeaba e in Italia si ca fotbalul l-a uitat acasa :)))...

sorin_77704.11.2004 15:18

Toti stelisti sunt la Parma din moment ce nimeni nu mai scrie nimic pe forum... Probabil sunt la Parma... Ar fi un lucru frumos sa fie stadionul plin de stelisti si sa faca o atmosfera ca in Ghencea. Sau probabil sunt toti cuprinsi de emotii nu mai scriu si asteapta meciul care ne poate aduce calificarea intr-o mare masura... in fata televizoarelor, ca si mine...

Iubesc numele Steaua asa cum iubesc viatza!!!

sorin_77704.11.2004 15:23

Mai sunt 3 ore si simt cum emotia imi creste... Nu am mai simtit asta de la meciul pe care l-am jucat cu Anderlecht... Aveam 10 ani si tata m-a dus pentru a doua oara la meci pe Ghencea. Prima ocazie se consumase cu o etapa inainte in fata lui KusisiLahti (nu mai stiu cum se scrie) si am plans pentru ca nu vazusem nici un gol si am suportat si o vreme moraconoasa iar gazonul era aproape impracticabil. Atunci l-am rugat sa ma mai duca la un meci ca sa vad goluri... Sa ma bucur... Si a venit meciul cu Anderlecht. Nu stiam cu cat trebuie sa batem ca sa ne calificam, insa eu vroiam sa vad goluri multe. Eram emotionat pana in maduva oaselor. Si atunci ca si acum am simtit ca vom castiga... Piturca a fost atunci artizanul echipei noastre cu doua goluri marcate, Balint inscriind si el pentru 2-0. Aveam pe sub imbracaminte un tricou alb pe spatele caruia scrisesem numarul 9. Atunci Piturca era idolul meu si cred ca al multor copii. Imi pare rau ca nu pot fi pe stadion la Parma, dar de aici, din fata televizorului, voi alaturi de ei si stiu ca nu ma vor dezamagi...

Am incredere in Forza Stelei de a ne face fericiti in aceasta seara...

Hai baietzi!!! Scoateti capul spre EUROPA!!! Vi se arata o sansa imensa!!! Succes!!!!

Iubesc numele Steaua asa cum iubesc viatza!!!

Virgil04.11.2004 16:20

Sorine,ti-am citit mesajul si m-a impresionat.Este vocea unui stelist pur sânge.Te admir.Din fericire nu esti singurul.Asemenea noua,simt milioane de oameni din tara aceasta. Ai spus ca îti place avatarul meu.Daca nu te deranjeaza,poti sa-l preiei.FORZA Steaua si o prima calificare în primavara europeana în acest mileniu !

sorin_77704.11.2004 19:51

Frica, teama si in final suparare... De ce imi era frica nu am scapat... Am cazut din nou in plasa parsivitatii italiene care ne-au laudat si neau batut printr-un gol meritat de altfel... Parma este peste Steaua... Suparare si sanse scazute la calificare... Trebuia jucat la victorie... nu la egal....

reddog04.11.2004 20:06

Mai, dar de cate ori trebuie sa va spun ca nu sunt din Timisoara, ci din Arad...

Ai vazut ca am avut dreptate, din pacate?

Andrei70604.11.2004 20:27

Ce sa facem fratilor, suntem slabi, ãsta e campionatul nostru, orice echipa din Serie A( poate chiar B ) are sanse reale la titlu in Romania.

La cum am jucat nici nu meritam mai mult, imi pare rau dar asta e ! :(