FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

dica mai are loc in echipa?

oradeanul31.10.2004 21:16

:?: nu inteleg de ce insista Zenga cu Dica. e total iesit din forma. de 5 meciuri jucam in 10 oameni. chiar nu vede nimeni? putina tusa cred ca i-ar prinde bine. in rest totul e perfect pana la meciul cu parma. Neaga e cel mai tare. face peste 5 mil de euro. din juniorat a fost peste Mutu.

Virgil31.10.2004 21:30

Oradene umbli la critici?Nu stie Zenga ce face?Suntem noi mai în masura decât el sa decidem daca mai e bun sau nu ? Singurii îndreptatiti sa faca asta,cred ca o stii,sunt Zenga si ajutoarele sale.Daca într-adevar esti stelist,cred ca cel mai corect lucru în aceste clipe,este sa te bucuri si sa lasi orice gând care nu-ti da pace,deoparte.Suntem lideri si asta înseamna totul în acest moment.FORZA Steaua !

Invata sa te obisnuiesti cu bucuriile.Pentru ca vor urma multe.Si nu mai conteaza daca unul sau altul dintre jucatori va evolua mai slab.

dani_teo07.11.2004 20:17

NUUUUUUU !!!! Dica e varza !!! nu merge deloc..l-ati urmarit in seara asta? nu a facut NIMIC!! nu e in stare sa lege 2 pase, nu mai face un dribling reushit..e cel mai slab jucator..