FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

viorel moldovan

horse3708.06.2006 12:05

interpretandu-i un pic declaratia zic...pai mai jegule, nu cumva in tara asta ai pus tu ghetele in picioare? si la cat de roman esti ti-ai botezat copii cu nume de afara.

tu esti jegul made in west!

scuipati-l pe viorel Moldovan pt ca el este elvetian, turc, englez, francez ori arab nu roman!

Alex1408.06.2006 13:04
scuipati-l pe viorel Moldovan pt ca el este elvetian, turc, englez, francez ori arab nu roman!

... TIGAN.!

weeezer_2008.06.2006 14:56

mie mi se pare ca tocmai asta e exact ce croncane rapidistii despre noi, tocmai asta e spiritul de turma, ceea ce a facut Moldovan de cand s-a dus in Giulesti...

Aduceti-va aminte, cat a evoluat afara, prin elvetia, franta... titluri de golgeter, perioade foarte bune ca jucator... meciuri bune la nationala, goluri cu anglia, germania... ajunsese la un mom dat la 29 de ani sa se vorbeasca despre retragerea lui si toata lumea spera sa se razgandeasca... si apoi, ce? se intoarce in tara (nu amintesc de episodul Poli), dar din pacate uita de modestia pe care o avea in Franta ca fiind roman, deci se intoarce in Romania cu tupeul unei vedete crescute afara, vine in Giulesti, si ce face, ia parte si gusta din mizeriile care se intampla acolo... face antifotbal, joaca la intimidare, incepand de la meciul retur cu Hamburg, cand a ologit vreo 2 nemtzi, era sa bage inca vreo 3-4 oameni in spital, numai din Divizia A... pai asta e valoare, domnule Moldovan? si dupa aia sa declarati ca v-ati intors intr-un jeg de tara? intr-un jeg de Campionat? pai dk ar fi castigat Rapidul Campionatul, in aceeasi ultima etapa, ati fi zis "S-a vazut ca acest campionat s-a desfasurat corect, bla bla bla :-@". Asta e mentalitatea dvs de jucator educat in strainatate?

Motanu D08.06.2006 15:02

Moldovan a fost educat la gloria lui Nea Jean si in Groapa. Deci nu ne putem astepta la altceva decat la mizerii si dezinformare din partea lui.

Inca un fotbalist care-si distruge in cateva luni imaginea creata prin munca in cativa ani datorita lipsei cronice de inteligenta.

Alextds08.06.2006 15:11

Moldovan are dreptate Romania pare un jeg dc stai numai sub podul Grand. Iar divizia A e un jeg cand te schimbi meci de meci intr-un vestiar plin de jeguri cum au dovedit la Petrosani ca sunt jucatorii rapidisti. Singurul lucru care nu l-a realizat e ca si el a ajuns un jeg.

Alexandra D08.06.2006 15:13

Doamne omul asta mi-a fost antipatic de mult! Faza asta cu "jegul de tara" nu e decat o noua expresie, de fapt nimic nu ma mai mira. Nu e nici prima , nici ultima expresie de frustrare a lui. Dar nu inteleg de ce trbuie sa dea vina pe o tara intreaga pt esecul echpei sale.Pe mine ma enerveaza numai cand il vad cu fata aia - genul "par in varsta dar nici nu stiti voi ce cool sunt", drept dovada freza aia trendy care imi da fiori ori de cate ori de umple de transpiratie. :x

weeezer_2008.06.2006 15:17
genul "par in varsta dar nici nu stiti voi ce cool sunt"

foarte corect descris...

forever_STEAUA08.06.2006 15:19

Chiar merita individul asta atata atentie din partea noastra? Ma indoiesc...

weeezer_2008.06.2006 15:21

nu ii acordam atentie, mai degraba se cheama ca il obligam, vrea nu vrea, sa guste din "atentiile" oferite de noi... :twisted:

Alexandra D08.06.2006 15:26

"De aceea nu pot decât să revin asupra a ceea ce am zis, să îmi cer scuze şi să declar cu toată tăria că mi-aş fi dorit mai mult ca oricine ca acele vorbe să nu se facă vreodată auzite. Nu din partea mea, Viorel Moldovan, un jucător crescut în spiritul ardelean al respectării valorilor morale şi naţionale. Nu din partea mea, fotbalistul care s-a mândrit întotdeauna cu selecţiile şi golurile la echipa naţională. Mi se pare frustrant să îmi ofer un final de carieră marcat de nişte declaraţii în care nu cred şi să fiu judecat doar pentru aceste lucruri. Îmi pare rău şi aproape că sunt mai supărat pe mine decât pe cei care m-au determinat să am aceste reacţii necontrolate."

hai ca si-a cerut scuze omul... :evil: :evil: parca ar fi discurs de Oscar

Melku08.06.2006 15:26

Dupa modelul patentat numai sub podul grant numit "scuipam si apoi lingem" Viorel Moldovan revine asupra celor declarate :

"Regret asemeni multor iubitori de fotbal un final de campionat dominat de scandaluri. Regret ca jucător al Rapidului faptul că echipa mea a ratat în ultima etapă titlul. Regret ca fotbalist evenimentele petrecute la Petroşani. Regret ca om că nu mi-am putut stăpâni nervii. Regret ca român faptul că prin declaraţiile mele am lezat, poate, mândria conaţionalilor. De aceea nu pot decât să revin asupra a ceea ce am zis, să îmi cer scuze şi să declar cu toată tăria că mi-aş fi dorit mai mult ca oricine ca acele vorbe să nu se facă vreodată auzite. Nu din partea mea, Viorel Moldovan, un jucător crescut în spiritul ardelean al respectării valorilor morale şi naţionale. Nu din partea mea, fotbalistul care s-a mândrit întotdeauna cu selecţiile şi golurile la echipa naţională. Mi se pare frustrant să îmi ofer un final de carieră marcat de nişte declaraţii în care nu cred şi să fiu judecat doar pentru aceste lucruri. Îmi pare rău şi aproape că sunt mai supărat pe mine decât pe cei care m-au determinat să am aceste reacţii necontrolate." (gsp/rapidisti.ro)

S-a vazut spiritul ardelean Viorele, lipsa tata, s-a vazut mai degraba spiritul jegos de sub podul grant pe care l-ai dobandit. Ti se pare frustrant, esti frustrat, tu si toata echipa aia si toti conducatorii, antrenorii aia de acolo. Esti dovada a romanului tampit care daca petrece cativa ani afara se crede mare si tare si esti dovada spiritului de sub grant.

Alextds08.06.2006 15:36

Acum ii mai jace de kkt si pe ardeleni generalizand prostia lui cu zona din care provine.

weeezer_2008.06.2006 15:38

pai stai asa ca io tot mai interpretez... adik...

"Îmi pare rău şi aproape că sunt mai supărat pe mine decât pe cei care m-au determinat să am aceste reacţii necontrolate."

WTF?? aproape? pai in primul rand, daca regreta ce a zis, in primul rand ar tb sa-i para rau de ce a zis el, cel putin asa gandesc eu despre un jucator, dar de fapt despre un om care se respecta si care ii respecta pe cei din jur... pai el ce zice, isi cere scuze, dar se scuza tot pe "spinarea" "celor care l-au determinat sa aiba aceste reactii necontrolate"??

nush, din punctul meu de vedere, mai la locul ei ar fi fost o declaratie de genul "domne, retrag tot ce am zis ieri, am declarat la nervi, imi retrag fiecare cuvintel" si cu asta basta..

redandblue08.06.2006 15:44

Moldovan m...... Moldovan!!!

I.N.Money08.06.2006 16:05

Acum la batranete ne dam seama de fapt cine este si a fost Viorel Moldovan....

Virgil08.06.2006 16:18

Totusi declaratia lui de retractare a celor spuse la cald,imediat dupa acel meci absolut incendiar,e o declaratie de bun simt.

Iar cine generalizeaza,afirmand ca a facut de ras toti ardelenii,greseste.S-a facut de ras pe el si echipa la care joaca.

***alex***08.06.2006 17:15
Acum la batranete ne dam seama de fapt cine este si a fost Viorel Moldovan....

Asa e... cand eram tineri il apreciam foarte mult pe "Vio" :lol:

Ionutdal08.06.2006 17:42
NU L-AM SUPORTAT NICIODATA , NU AM UITAT RATARILE DE LA NATIONALA , SI ACUM CU ACEASTA DECLARATIE NU MERITA DECAT UN SCUIPAT IN GURA SA NU MAI VB ALTA DATA .
stella08.06.2006 18:20

gaurele tata... pai daca vrei sa faci tara mai curata expulzeaza-te

***alex***08.06.2006 21:13

Atacantul este hotãrât sã pãrãseascã România și sã mai evolueze cel puțin un sezon la o echipã din Franța sau Elveția.

PRO: Sã înțeleg cã îți menții decizia de a te retrage?

VIOREL: Cert este cã în România n-o sã mai joc fotbal niciodatã. Nu mai am nicio plãcere și nicio motivație. Aș vrea însã sã mai joc un an sau doi în strãinãtate, preferabil în Franța sau în Elveția, dar n-aș refuza nici alte campionate.

PRO: Dacã Rãzvan rãmâne și el, nu le lași suporterilor nicio urmã de speranțã?

VIOREL: Îmi pare rãu, dar nu rãmân oricum. M-a dezgustat prea mult finalul ãsta de campionat și nu vreau sã mai fac niciun compromis. Pur și simplu mi-e scârbã! Nu vreau sã fiu înțeles greșit, am petrecut șase luni superbe la Rapid, sunt fericit cã am avut posibilitatea sã joc alãturi de acești bãieți minunați, dar eu nu mai pot! Am vorbit deja cu Rãzvan și cu Dinu Gheorghe și îi voi comunica decizia și domnului Copos.

sursa : prosport.ro

Intrati sa cititi si comunicatul prin care isi cere scuze...

P.S. Iesi afara ( din tara ) j...a ordinara! :D

manuela09.06.2006 07:46

La revedere "domnule" jeg Moldovan.

radoi8609.06.2006 09:11

viorel Moldovan nu stie sa piarda! A dovedit asta si dupa meciul din Cupa UEFA si dupa terminarea campionatului.

In rest ca fotbalist este o BRUTA! A dovedit asta si la Hamburg si cu Sportul si in toate meciurile in care da cu cotul in adversar la fiecare saritura la cap si calca adversarii de fiecare data cand are ocazia!

Un sfat...LASA-NE!!!

Flaviu8609.06.2006 10:09

un gunoi de om!

sa nu-l aud cumva ca se autotransfera la Steaua, si el si badoi ca le rup picioarele.PUNCT

IONUTZ-CIPRIAN09.06.2006 14:36

:evil: >>>Asta nu merite din partea noastra nici un scuipat,un JEG de om daca gandeste asa despre tara in care s-a nascut,crescut si a cunoscut succesul!!>>> :twisted: