FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Fantastica 5 - National 1

Virgil31.10.2004 20:46

Meciul începe cu atacuri iuti si periculoase ale Stelei.Dupa doua suturi ale lui Dica si Neaga în min.3 si 4,în min.5 Ghionea cu o lovitura de cap la un corner executat de Dumitru,înscrie.Golul este validat în prima faza dar în urma semnalizarii eronate a asistentului Nica,este anulat.In min.26 Oprita este îmbratisat în careul advers de McKane la o actiune rapida a Stelei,si se dicteaza penalty.Mirel Radoi vrea sa-si faca reintrarea cu gol dar sutul sau puternic întâlneste bara din stânga portii lui Popa,si scorul ramâne 0-0.Publicul îl încurajeaza ca si cum nimic nu s-ar fi întâmplat.Pe teren este o singura echipa,Steaua,care preseaza continuu si în min.31 obtine un nou penalty.Gigel Coman îl faulteaza în careu pe Neaga,primeste al doilea galben si este eliminat.Lovitura de pedeapsa este executata puternic de Neaga în aceeasi parte stânga a portii,dar de data asta este gol.Goooooooool Steaua ! 1-0(min.34).Nimic nu mai poate opri echipa ros-albastra din marsul triumfal spre victorie si în min.urmator,35,Oprita înscrie din nou,2-0 si publicul e în delir.Steaua continua sa atace dar "reduce putin din turatia motoarelor pentru a economisi benzina".E firesc,urmeaza un meci de mare importanta joia ce vine,la Parma.Nationalul e în corzi,dar e salvat de fluierul de final de repriza al arbitrului Tudor.

In repriza a II-a Steaua joaca parca mai economicos,la pastrarea rezultatului,fara sa mai insiste ca în prima repriza,dând si oarecari emotii la unele actiuni ale Nationalului.In ciuda acestui fapt min.66 consemneaza al doilea gol al lui SuperNeaga si este 3-zeroooo.Iese Oprita si intra Cristea.Urmeaza doua goluri marcate în stil de mare jucator de acesta din urma si scorul ajunge la un firesc 5-0In acelasi minut National iese pe atac si înscrie singurul sau gol în acest meci,5-1.Urmeaza doua înlocuiri la Steaua.Dumitru cu Lovin si Radoi cu Baciu.Si înca doua mari ocazii de gol ratate cu usurinta de Dica si Bostina,ambele în acelasi minut 90.

Fluierul final al arbitrului consemneaza pe tabela scorul de 5-1 dar nu si spectacolul magnific facut de Steaua,la care a contribuit poate si faptul ca Nationalul nu a închis jocul.O seara de vis,un stadion Ghencea aproape plin,fericit,un fotbal care va stârni admiratia si deopotriva invidiile rivalilor,dar care le va stopa probabil calculele ca Steaua ar mai putea fi oprita de cineva în tentativa de câstigare a celui de al 22-lea campionat.Terenul excelent,arbitrajul bun,publicul de exceptie.Totul a fost la înaltime.Felicitari Zenga,jucatori,galerie,public,etc,etc.Suntem mari,suntem tari,suntem cei mai buni,suntem liderii campionatului si ne apropiem cu pasi siguri de titlul neoficial de campioana de toamna.Fantastica.Steaua a fost în aceasta seara,fantastica.FORZA Steaua

horse3701.11.2004 06:54

ce meci fratilor! am venit ca nebunul spre casa de la vreo 120 de km sa-mi iau portia de fotbal. sicer, regret ca nu am mai putut ajunge pe stadion.

cum virgil a facut cronica meciului, este ca ne unge la suflet numai cand citim ce "macel" le-am tras alora de la national!? este!!! Steaua aseara a fost magica. in primele 15' o dinamica a jocului nebuna. parca jucam 15 si nu 11. am fost omniprezenti. si asta in conditiile in care Dica a jucat cu frana de mana trasa. spun eu, cu un Dica descatusat Steaua o sa tavaleasca mai toate echipele din campionat pentru am inceput sa jucam altceva fata de ceilalti.

nu pot sa nu remarc galeria care cu mici exceptii a fost la inaltime. cantam ca diliul prin casa spre disperarea sotiei care adormise.

sant prea euforic si acum la noua ore dupa meci asa ca...cine e pe primul loc...Steaua e, Steaua e !

ps. la recursul etapei a avut loc o altercatie verbala(violenta) intre Mihai Stoica si ioanitoaia. pacat de Mihai Stoica care a fost destul de neinspirat. firea lui colerica ii intuneca mintea iar ioanitoaia in goana nebuna dupa "rating" si a atins scopul facandu-l pe Mihai Stoica sa-si iasa din minti (a cata oara!?). in fond Stoica nici nu trebuia sa mai sune. faptele sant mai mult decat evidente. adica Steaua a jucat fotbal de superclasa si orice analiza cu a fost sau nu penalty...bla bla bla!

hai Steluta!!!

sorin_77701.11.2004 08:08

Fratilor ce meci ne-a oferit Steaua... Ce atmosfera in tribuna cu valuri... Numai la Steaua se intampla asta... I-am zdrobit... Nici cel mai optimist stelist nu spera la acest scor... SUNTEM LIDERI!!! Felicitari... Forza Steaua!!!

Ne meritam locul... Avem cel mai valoros lot... Nu putem pierde campionatul... 22-ul se apropie vijelios... :)

Sunt fericit ca sunt stelist!!!

Hai cu victorie la PARMA si chiar o sa rasune numele nostru in EUROPA.

Eu unul cred!!!

ferosu01.11.2004 12:26

CE ECHIPAAAAAA........CE ECHIPAAAAAAAAAAA/.....fratiLORRRR CE ECHIPA ARE Romania...!!!!!FELICIT ECHIPA ,ANTRENORUL,si SUPORTERIIII,,CARE M`AU FACUT IARA SA FIU MANDRU CA SUNT STELIST.....Forza Steaua..ETERNA ECHIPA FANTASTICA...

p.s. saptamana trecuta am zis 3-0 ,nu am nimerit scorul ,dar jocul lipsit de orice teama a jucatorilor noshtrii l`am nimerit...CE ECHIPA ...CE ECHIPA....

ferosu01.11.2004 12:28

IARA umplu forumul asta cu mesajele mele ,,,dar la ce echipa avem ...nu`mi pasa...eu sincer vad in jocul Stelei de acum ,,ceea ce nu am vazut in era Pitzurca..poate deranjez,,dar e parerea mea ...ce echipa....Forza Steaua

Virgil01.11.2004 13:00

ferosule,mai încerci o data?Uite eu zic ca acolo batem la un gol diferenta.2-1,3-2.In nici un caz 4-3,ca e scor de blat.Am fost prea optimist?

horse3701.11.2004 13:41

sa judecam la rece nu euforic. parma nu este national dar poate sa fie Poli Iasi. meciul care urmeaza nu este castigat cu radiografia celui pe care l-am terminat victoriosi. pentru meciul cu parma trebuie o alta partitura. nu ma indoiesc ca Zenga are sa caute pe cea mai buna partitura. cu cat mai putine "falsuri" in economia partidei. si cum Zenga vrea sa antreneze in italia nici ca se poate o ocazie mai buna pentru el. sa gandim ca la poker, sa asteptam cu cartile in mana caci avem in mana cel putin trei bucati (puncte). hai ca facem meci mare la parma!

andronescu01.11.2004 13:45

Extraordinar!!!!!!!!! Senzational!!!!! Nu exista alte caracterizari pentru spectacolul ce a avut loc aseara in iarba din Ghencea. Jucatori au fost montati, publicul a fost super iar spectacolul total. Ma bucur ca am trecut pe primul loc dupa un meci incantator si sper ca acum d-nul Ciobanul este multumit. Asta-i pohta ce a poftit!!!!!!! Dorinel a fost senzational, Radoi a jucat perfect in aparare, Neaga si cu Cristea au jucat perfect iar Dica, Oprita si cu Fl. Dumitru au fost oameni care au muncit foarte bine si care au intregit tabloul unei evoluti perfecte a echipei!!!!!! Multe felicitari si pentru d-nul Zenga care a demonstrat ca este un mare antrenor. Cred ca in proportie de 55% aseara s-a decis campioana acestei editii de Divizia A!! Campionii, campionii, campionii vom fi dinnou!!!!!!!! Mult succes baietiilor pentru meciul de la Parma si sper ca si dupa acel meci sa fim la fel de fericiti!!!!!!! Asta e Real MAdridul Romaniei!!!!!! :lol: :D

sorin_77701.11.2004 14:41
ferosule,mai încerci o data?Uite eu zic ca acolo batem la un gol diferenta.2-1,3-2.In nici un caz 4-3,ca e scor de blat.Am fost prea optimist?

Egal sau victorie la 2 goluri... Dar cu un gol nu am putea tine piept pana la final daca deschidem scorul cu cel mult 10-15 minute inainte terminarea jocului... Ar fi o nebunie la poarta noastra si nu vad cum sa scapam...PARMA joaca destul de dur cand se mobilizeaza si preseaza continuu... S-a vazut in meciul cu LAZIO...

Virgil01.11.2004 16:04
Egal sau victorie la 2 goluri...
Pai atunci reformulez.Victorie la doua goluri,2-0,3-1.Sa fie !
ferosu01.11.2004 16:26

parerea mea e ca la Parma batem 2-0...dupa pararea mea nu avem cum pierde nici daca baga aia prima echipa, la ce forma de moment au aia si ce forma avem noi...poate avem noroc si baga iar echipa a 2-a...deci eu zic un parma 0-2 FC Steaua...marcatori Neaga si fl Dumitru...doamne ajuta :D

ferosu01.11.2004 16:48
sorin_77701.11.2004 17:31

Te asteptam la meciul cu Besiktas... Ar fi un moment bun sa vezi hora bucuriei pentru calificarea in primavara europeana...

sorin_77701.11.2004 17:37

Nu il vad pe reddog....Unde e??? Imi lipsesc comentariile lui... E un baiat simpatic... Cine e pe primul loc? Steaua eeeee, Steaua eeeeeee!!!!

Virgil01.11.2004 21:07

Cauta pe www.google.ro si vei gasi o gramada.

gone01.11.2004 23:25

Steaua a reusit sa imi faca inca o bucurie. Bravo baeiti. Totusi e bine sa fim cu picioarele pe pamant si sa ne gandim la meciul cu Parma. Trebuie sa scoatm macar un egal.

sorin_77702.11.2004 08:59
Steaua a reusit sa imi faca inca o bucurie. Bravo baeiti. Totusi e bine sa fim cu picioarele pe pamant si sa ne gandim la meciul cu Parma. Trebuie sa scoatm macar un egal.

Avand in vedere ca pe Parma in momentul de fata nu o prea intereseaza aceasta competitie (Joaca cu echipa a doua fara vedetele care duc greul echipei) pentru ca au o pozitie ce ameninta cu retrogradarea in clasamentul seriei A (penultimul loc) si isi menajeaza jucatorii pentru meciul de duminica din campionat, nu trebuie sa ne gandim decat la victorie... Eu sper in victorie... Si astfel calificarea in primavara europeana... O victorie acolo este echivalenta cu calificarea...

IL_Diablo02.11.2004 09:22

Un meci la care nu am ce sa comentez... joc in viteza goluri spectacol in tribuna si pe teren! Lasati-ne sa ne pregatim pentru Cupa UEFA!!! :)))

ferosu02.11.2004 16:29

mah cu "cantarile " alea cum ramane ??

George Stan02.11.2004 16:41

Pedro a promis ca le pune maine (miercuri)