FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Urmeaza meciul cu National.Radoi zice ca batem.

Virgil30.10.2004 05:57

Intr-un interviu recent,capitanul echipei noastre a declarat ca nu îi e teama de National,si ca în nici un caz Steaua nu va pierde sau va face meci egal.Chiar daca bancarii au în cap fitze ca ne dau multe goluri,Mirel a spus ca indiferent de câte goluri vor da ei,noi vom da cu unul mai mult.Asa încât cred ca vom urmari un meci disputat,tensionat,cu multa risipa de energie,cu goluri si sper,fara cartonase în tabara noastra.Nationalul e un adversar care trebuie respectat,si tocmai de aceea cred ca vom învinge.Pentru ca asa a fost si în cazul ultimelor doua victorii,obtinute în fata lui Standard si a CFR ului.Sa venim cât putem de multi pe Old Ghencea,pentru a fi al 12-lea jucator al echipei noastre iubite.FORZA Steaua!

andronescu30.10.2004 10:38

Cred ca atitudinea lui Mirel este una corecta cu amendamentul ca nu este absolut necesarsa incasam gol pentru ca apoi sa inscriem cu unul mai mult decat adversarul. Este necesar sa ne aparam bine si sa incercam sa nu luam gol pentru ca daca Nationalul inscrie prima va fi foarte greu. Cred ca ne va ajuta faptul ca nu vor veni sa se apere si sper sa invingem duminica seara si sa trecem in fruntea clasamentului. Multa atentie in aparare si cu Neaga in zi mare putem invinge.

sorin_77730.10.2004 11:05
...pentru ca daca Nationalul inscrie prima va fi foarte greu. Cred ca ne va ajuta faptul ca nu vor veni sa se apere si sper sa invingem duminica seara si sa trecem in fruntea clasamentului. Multa atentie in aparare si cu Neaga in zi mare putem invinge.

Si eu sunt de acord cu remarca... Daca luam gol si vom fi condusi ne va fi mai greu!!! E logic!!!

Insa mai cred ca totusi vom reveni si vom castiga dupa un meci remarcabil de frumos... Cred ca va fi declarat cel mai frumos meci din campionat pana la final...

George Stan30.10.2004 11:10

E na... va fi un meci urat, fara istoric, Steaua deschide scorul repede, poate prea repede, la o mare greseala a apararii nationaliste de care profita Neaga.

Apoi meciul este unul confuz, Steaua reusind sa tina mingea departe de poarta lui Tudor.

In r2, Oli risca, national ataca in valuri insa fara efecte pe tabela. Mai mult chiar, pe contraatac, Steaua isi dubleaza avantajul prin reusita aceluiasi Neaga care ii dedica iarasi golurile prietenului sau, proaspat somer.

greco30.10.2004 11:35

Nostradamus... :lol:

Ia zi, ce sa pun la Loto?

sorin_77730.10.2004 16:19
Nostradamus...  :lol:  

Ia zi, ce sa pun la Loto?

Vrei sa faci bani buni? Pune Steaua-NATIONAL 2-2 la pauza si 4-2 la final...

reddog30.10.2004 16:59

Pune un x.

Virgil30.10.2004 18:14

Vorbesti serios sau vrei sa-l contrazici pe 777 ?

greco30.10.2004 19:01

OK, punem X... dar, vorba e... ce face Dinamo joi in Grupa I? Bate sau nu? Ce ziceti? :oops:

Virgil30.10.2004 19:26

Nu stiu cu cine e-n grupa,dar sunt sigur ca daca va pierde nu va surprinde pe nimeni.Nu mai merge nimic acolo.Andone,anul trecut era antrenor,acum nu mai e.Jucatorii cochetau cu cluburile straine,acum s-au plafonat si sunt amenintati cu excluderea.Borcea "facea" mereu pe el cu Champions League,acum ameninta jucatorii.E clar,moralul e sub 50%.In aceste conditii mi se pare normal sa piarda.De altfel s-a observat cu S.Mare si cu Medias ca sunt vai de mama lor.A treia oara,conform zicalei,vor fi eliminati.

Mafalda

sorin_77731.10.2004 08:08

Craiova-Rapid 2-0... Sansa pentru noi sa punem pana la sf. turului o diferenta de cel putin 7 puncte fata de <mod.edit>Dinamo si rapid</edit>... :) Zic cel putin ca avem un program vizibil mai usor care ne obliga sa castigam TOOOOOT !!! pe cand ei vor mai pierde... :)

Steaua vine pe primul loc!!!

George Stan31.10.2004 09:33

In curand, vom afisa un regulament al acestui forum.

Virgil31.10.2004 10:52

E binevenit.Astfel tentatiile unora de a persifla, se vor bate cap în cap cu litera regulamentului si vor esua.

reddog31.10.2004 12:55

Chiar ar fi binevenit. Un lucru nu prea inteleg: de ce unii au voie sa posteze porcarii pe site, iar altii, din tabere rivale, sunt amenintati cu banarea? Asa vi se pare voua corect sau imi veti raspunde ca si cei de la aek:"la noi asa sunt regulile. Tu nu ai voie, polistii da"

Sper ca sunteti mai breji ca ei, oricum sunteti o echipa de fotbal fanion, pe cand ei, clone (scuze, nu am vrut)!

reddog31.10.2004 13:22

Admin, fa ceva cu avatarul ala, ca nu mi se potriveste de nici o culoare. Cum adica "stelist infocat"....!!!!!!!!!!!!!!!! Imi iau glanda, jur daca nu imi schimbi rangul, nu stiu, fa-ma mai bine looser!

Virgil31.10.2004 13:59

Ar fi cazul sa încetezi odata cu Dinamo,ca doar esti stelist înfocat.Ai gasit ce-ai cautat.Daca te-ai simtit mai bine aici,uite ca acum esti si recompensat.

sorin_77731.10.2004 15:09
Admin, fa ceva cu avatarul ala, ca nu mi se potriveste de nici o culoare. Cum adica "stelist infocat"....!!!!!!!!!!!!!!!! Imi iau glanda, jur daca nu imi schimbi rangul, nu stiu, fa-ma mai bine looser!

Asa iti sta bine... Si in plus parca timisorenii sunt anti-Dinamo... Rivalitatea lor este stiuta demult... Un timisoarean adevarat nu tine cu Dinamo :)

Virgil01.11.2004 06:47
Un timisoarean adevarat nu tine cu Dinamo
O sa te lamuresc eu.Nu e timisorean,doar locuieste în Timisoara.A spus-o mai demult.E de fapt aradean si are deci culorile alb si rosu în sânge de când a fost fatat.

In continuare sa ne amintim ca Radoi stie ce vorbeste si mai mult decât atât.A zis ca vom da,indiferent de câte goluri vor da ei,cu un gol mai mult.Dar uite ca de fapt am dat cu patru.

reddog04.11.2004 19:57

Asta asa e, alb-rosu pana la moarte...

Totusi, stelist infocat nu mi se pare deloc potrivit... Schimbati si voi rangurile sau nu va ganditi si la cei din afara, care sunt pe forum, dar nu tin cu Steaua...

FORZA Dinamo!