FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SuperCupa fcsteaua.ro

i0nutz8304.06.2006 12:51

Ca orice intrecere care se respecta, concursul de fifa gazduit de www.fcsteaua.ro, singurul site al suporterilor, propune o SUPERCUPA, intre castigatorul campionatului si castigatorul cupei.

Asadar, prima editie a supercupei www.fcsteaua.ro se va disputa intre danutz12345 si kamaciuki, intr-o singura mansa, cu setarile cunoscute si expuse la capitolul REGULAMENT.

SUPERCUPA FCSTEAUA.RO

miercuri, 14 iunie:

danutz12345 - kamaciuki

dani@steaua4ever14.06.2006 19:05

Siiii incredibil SUpercupa revina la.....DANUTZZ se stieee:D Un meci f bun facut de mine in care adversaru kamaciuki na miscat mai delok..probabil la coplesit presiunea si na fost intr-o zi dea lui buna...una peste alta sa vina 3uu;)))

Danutz12345 - kamaciuki 5 1

Ps:dedic victoria lui omu_anomim...stie el dc:)

Sonic14.06.2006 19:08

11.gif

io'te ca se mai gasesc si baieti de treaba prin campionatu asta :oops: bine, nu insinuiez la faptu ca voi ceilalti n-ati fi :D

merci danutz :lol: si felicitari

kamaciuki14.06.2006 19:29

felicitari mey danutze sa nu ziceti voi ca n-am fair=play...a fost mia bun...dar am fost in zi prosta...macar trag la mondial si la campionat nu am pirdut toate sansele ...sunt la 2 pct de danutz...dar in decisiv cred ca ma bati iar...:))...nu ti se strica si tie calculatorul ca sa pot castiga si eu trofee pe aici?? :lol: :lol: ...anonime tata tu ce ai??

i0nutz8314.06.2006 22:13

Andy Feomethar: dai un pronostic

i0nutz83: 8-8

Andy Feomethar: zii asa

Andy Feomethar: ee

Andy Feomethar: pe bune

i0nutz83: 5-2 pt danutz

Andy Feomethar: ok

Ce aproape am fost! ;)

PS Felicitari danutz !

mihai141115.06.2006 07:16

ba frate cum va bate pe voi danutz mereu :lol: ? nu utilizati man marking?eu mereu il incing si sare la cap cu berea :D

kamaciuki15.06.2006 07:47

Mihai tu probabil joci defensiv cu el...si nu ma bate mereu...in amicale batem cam la fel....nu e asta o problema...e vorba de zile...a prins zi buna....si a fost incalzit...pe mine nu m-a interesat trofeul asta...dupa ce am jucat supercupa l-am batut pe heruand si am jucat super bine...pt ca ma incazisem si yo...da asta e...important e ca a batut Germania si am luat si io 220Ron la pariuri..:D...yo joc Ultra ofensiv...dak stii sa ataci bine ma faci varza in aparare,,,danutz stie asta cel mia bine...:D...el joaca numia cu 4-2-4...dak bagam un 5-4-1 nu facea nik...dadea maxim un gol 2....da asa...am preferat sa atac si io...nu mi-au intrat centrarile si paselel lungi si am furat-o....important e ca in campionat sunt la 2 pct in spatele lui si ca nu am mai pierudt de ceva vreme si nici nu mia pierd...se anunta o concurenta serioasa la titlu,,,pakt ca nu am si io o echipa mai buna...:D:D

dani@steaua4ever15.06.2006 11:37

tu Mihai ma cunosti mult prea bine si daia ma bati..nam cu ce sa te surprind..plus k am fost in niste zile mai slabe cand ai profitat la maxim:)

revin io nui problema:D