FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Paraschiv primeste pe nedrept 2 etape de suspendare.

Virgil29.10.2004 07:44

Comisia de disciplina a LPF,condusa de Doru Viorel Ursu,despre care am auzit prin oras ca ar fi dinamovist sadea, demonstreaza ca face "dreptate" dupa bunul plac.

Astfel,pentru situatia în care a fost angrenat Para,da doua etape de suspendare,iar pentru o situatie într-adevar grava,cea a lui A.Calin de la Otelul,da o singura etapa de suspendare.

De mentionat ca Para se afla pentru prima oara la o "abatere" de acest gen,iar gestul sau,care mie personal mi s-a parut controlat,nu a fost grav.Spun ca a fost controlat,pentru ca gestul nu a avut nici un fel de urmare,piciorul sau neavând contact cu figura abjecta a unui "om"(turcu de la CFR) care nu are ce cauta pe terenurile de fotbal.A fost de fapt vorba de o simulare.Para nu a intentionat sa loveasca!Si daca nu a avut contact,e clar ca nu a fost nici grav.

Pe de alta parte,în celalalt caz,A.Calin a lovit un adversar care se afla la pamânt,dupa ce jocul fusese oprit.Ceea ce înseamna ca a creat o situatie încarcata de o anumita gravitate.

Conducerea FC Steaua va înainta,desigur,recurs.

Isi justifica rostul o astfel de comisie,care judeca(probabil) dupa sentimente personale ? Sau care greseste chiar fara intentie ?

sursa informatiei:www.steauafc.ro

horse3729.10.2004 10:32

nu sant de acord cu tine, ca ceea ce a vrut Paraschiv sa faca a fost doar o simulare. sigur a vrut sa-l loveasca la nervi pe jucatorul lui CFR Cluj. bine ca nu la lovit. mai cred ca Paraschiv merita doar o singura etapa de suspendare si asta pt ca este la prima abatere de genul asta. oricum printr-un gest facut la nervi priveaza echipa de serviciile sale.

ca doru viorel ursu este dinamovist nu stiu dar pot sa spun ca nu este persoana cea mai nimerita sa judece sportivii dupa ce a fost nasul de cununie la o tiganca de 14 ani. adica baiatu cam duhneste a interese. altfel cine isi aduce aminte de aceasta figura la inceputul anilor '90, el este procurorul care l-a judecat pe andruta ceausescu.

concluzionand, Paraschiv este primul vinovat pt ca s-a ajuns aici, iar asa cum sti si tu dupa un cartonas rosu obligatoriu urmeaza suspendarea.

Virgil29.10.2004 11:00
Paraschiv este primul vinovat pt ca s-a ajuns aici
In nici un caz nu este primul vinovat,cel mult al doilea.Pentru ca a fost obstructionat prelungit,asa cum rar am mai vazut.Adversarul sau din acea faza,turcu,a încercat mai întâi sa-l puna jos pe Para printr-o lovitura la picioare.Nu a reusit.In continuare l-a prins si l-a tras puternic de tricou,dar Para a scapat din nou.Si în sfârsit,în ultima parte a fazei a mai comis doua nereguli.S-a prins de sortul lui Para,aproape ca i l-a dat jos,iar în momentul caderii i-a mai tras o data la picioare,de data asta nimerindu-l.Total 4 abateri de la regulament comise de turcu în aceeasi faza.Prea mult.Iar Para,în cadere,într-o nefericita pozitie,cu piciorul aproape de capul adversarului,a simulat lovitura.Iar turcu a început sa se zvârcoleasca de parca ar fi fost lovit.Asta l-a derutat si pe Balaj.Pai cum vine asta,faptasul(turcu) cu un pacat,si victima(Para) cu o mie? Ca sa nu mai spun de câte ori pâna în acel moment,Para si ceilalti jucatori ai nostri fusesera victimele unor atacuri criminale din partea ceferistilor.

Nu sunt de acord cu "obiectivitatea" unora.Chiar mi se pare deplasata în situatia în care nu acorda anumite circumstante.

Ceea ce am scris mai sus nu are nici o legatura cu ceea ce a postat horse 37 mai sus,pentru ca se cunoaste ca persoanele(postarile) de fata se exclud.

sorin_77729.10.2004 11:33

Am mai spus ca nu e deloc abuziva decizia asa cum spune ste-ul oficial al clubului Steaua... Paraschiv a gresit pentru ca nu si-a stapanit nervii.. Gestul sau necontrolat totusi (pentru ca a fost la nervi) trebuia pedepsit... Ramane sa vedem daca Para invata din astea... Fac prinsoare ca daca la Parma ar face asa ceva UEFA i-ar da 3 etape de suspendare... Nu se sanctioneaza lovitura sau urmarea... Gestul spune totul.

sorin_77729.10.2004 11:40

nu sunt suparat ca a luat rosu si ca a primit 2 etape de suspendare dar pentru faptul ca Turcu nu a primit galben ma enervez foarte tare... Eu asa am vazut... ca nu a primit... Ma poate lamuri cineva???

IL_Diablo29.10.2004 11:42

Avetzi amandoi dreptate dar, in orice caz decizia mi se pare dura. O etapa de suspendare era suficient. Dar cum sunt la noi comisiile o sa vedeti ca o sa i se reduca la 1 etapa. Asa sta treaba... prima comisie tre sa dea mai mult ca sa aiba a 2 a comisie ce scade.

sorin_77729.10.2004 11:51
Avetzi amandoi dreptate dar, in orice caz decizia mi se pare dura. O etapa de suspendare era suficient. Dar cum sunt la noi comisiile o sa vedeti ca o sa i se reduca la 1 etapa. Asa sta treaba... prima comisie tre sa dea mai mult ca sa aiba a 2 a comisie ce scade.

Interesanta observatie... prima cere mai mult ca sa aiba de unde scadea a doua :D:D

Eu sunt suparat ca nu e in teren la meciul cu Nationalul... Cu cine o juca Zenga acolo in locul lui???

horse3729.10.2004 13:55

daca un arbitru da rosu unui jucator in timpul meciului, rare au fost cazurile in care acel jucator nu a primit o suspendare de cel putin o etapa. iar la Paraschiv, virgil, intentia lui este mai mult decat clara.

alta-i problema, Paraschiv a inceput sa joace din ce in ce mai bine este intr-o evidenta crestere de forma, aduce din ce in ce mai mult cu rautatea lui Tudorel Stoica iar ai de sus care nu prea iubesc Steaua au inceput manevrele. cu asta pot fi de acord.

dar nu uita ca intentia se pedepseste aproape la fel ca si fapta.

imi aduc aminte de usa world cup cand leonardo(brazilia) enervat de faptul ca reyna de la americani il tot tinea de sort, ii da un cot in cap de-l trimite p'asta direct la reanimare. si acum imi aduc aminte fata lui reyna, ziceai ca a murit. leonardo, daca nu gresesc a luat sase luni suspendare.

sa speram ca la apelul care sa va face para are sa ia o singura etapa si ca nu vor mai fi gesturi necontrolate.

hai Steluta!!!

Virgil29.10.2004 14:47

Horse te-am recunoscut.Esti tu.

andronescu30.10.2004 11:00

Nu cred ca ceasta suspendare de doua etape este justa. Era normal sa i se dea o etape de suspendare. Paraschiv a fost provocat si nici nu la atins pe jucatorul de la Cluj. Rusine nea' Mitica pentru ca te razbuni pe Steaua!!!!!!!!! :oops: :roll:

Virgil31.10.2004 10:23

Doru Viorel umbla cu ursul si se lauda ca a iubit mult Steaua.Dar microbistii au memorie buna si-si amintesc ca acum patru ani,când Steaua îl luase pe Balan de la Foresta si jucatorul a refuzat sa-si mai recunoasca semnatura de pe contract,Giovanni,impresarul lui, l-a angajat pe Ursu sa-i apere interesele.Atunci Ursu,"stelist pâna în maduva oaselor",i-a avertizat pe conducatorii din Ghencea ca-i paste puscaria pentru falsificarea iscaliturii de pe contract.Expertiza grafologica a demonstrat însa ca semnatura era reala,la fel cum e si antipatia lui Ursu pentru rosu albastru.

citat partial din art.Antipatie veche/GSP/31.10.04

sorin_77701.11.2004 14:35

Ce sa avem noi dreptate!!! Tu ai avut dreptate... I-au redus pedeapsa la o etapa...chiar astazi... Ai avut gura aurita ... Asa ca joaca la Bacau!!! Ce iti este si cu Romania asta...NUMAI la noi se poate... :D

Virgil01.11.2004 16:14

Nu-l uita nici pe horse 37,el a fost de fapt primul care a spus ca va lua o etapa.

sorin_77701.11.2004 18:10
Nu-l uita nici pe horse 37,el a fost de fapt primul care a spus ca va lua o etapa.

E adevarat, horse a sperat si a sperat bine :)