Vrea cineva un theme de xp cu Steaua ? Cretzie personala . Daca da raspundezti la mesaj si mai vorbim.
Vrea cineva un theme de xp cu Steaua ? Cretzie personala . Daca da raspundezti la mesaj si mai vorbim.
Poti sa postezi macar un screenshot cu el ! Sa vedem despre ce e vorba !
Daca e facut de tine cred ca ai avut ceva de lucru. Am vrut candva sa fac si eu unul dar mereu am avut altele de facut.
Sper sa fie ceva marfa... :roll:
Pls posteaza cateva screen-shoturi sa vad si eu cum arata ca m-ai facut curios ![]()
Cu cea mai mare placere , dar nu merge sa le pun
.
O sa dau un link la care sa le vedetzi . va fi gata pana diseara.
Ce contine:
Putetzi sa schimbatzi background'u voi dak nu va place. La login screen are o poza cu emblema Stelei si la bootscreen tot cu Steaua. Se aude melodia lui scoter cand intri si iesi din windows. Daca avetzi sugesti le astept. ![]()
Asta e tare cu melodia lui Scooter cand intri si iesi din Windows. Asteptam linkul...
ce se mai aude cu link-ul ? pe cand ? suntem curiosi ...
si eu vreau.......
Ca sa nu ne mai complicam atat ( k mai dureaza ceva pana refac site'u care a disparut de pe server printr-o minune :x ) mai bine va dau theme'u prin
messenger. Voi zicetzi ce va place si ce nu .Poate imi datzi voi poze care sa le pun la bootscreen si la login :wink: .
Id'u meu e "ro_net12345" datzi add si zicetzi k suntetzi pt theme .
Cand o sa termin site'u si o sa il pun la download
o sa va anuntz
Asteptam...
Mie mi-a trmis theme-ul
e chiar marfa rau de tot
vrei sa pun o poza cu el?
Daca ai o poza pune-o, te rog !
imi merge DAR..nu in totalitate
adik...ferestrele au ramas la fel...log in ,log out mere :lol:

Prima e desktopul
A doua e login
eu vreau
salut,
Da mi te rog si mie id tau pentru a-mi trimite tema.
Multumesc,