FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gazati??

I.N.Money25.05.2006 17:16

Conform unui cotidian britanic,in meciurile sustinute de Basel si Steaua in Anglia in Cupa UEFA,jucatorii celor doua echipa sustin ca s-a intamplat ceva in pauza.

Patronul nostru,JJ,a declarat ca unii jucatori s-au plans dupa meci si au declarat ca nu mai puteau sa alerge si parca vedeau mai multi adversari !!

armanovici25.05.2006 17:26

Povesti...nu imi vine sa cred asa ceva...parca totusi din min 30 i-au gazat...nu mai stiau de ei.

radooku_steaua25.05.2006 18:00

money... nu vreau sa te superi... dar tu la fiecare inventie a presei sau la fiecare stire mai tare deschizi un topic cu pool.... cum sa fie aia gazati ma? tu te iei dupa ce zice Gigi? daca Gigi zice ca stelisti au mancat fasole deschizi topic si pool cu intrebarea mananca stelisti fasole? ....

Bogdan4Steaua25.05.2006 18:01

Este vorba si de jucatorii lui Basel. Si eu sunt sceptic in aceasta privinta...dar cine stie...

I.N.Money25.05.2006 18:09

@radooku_steaua

Cred ca e al 3 lea meu pool de pe acest forum de cand scriu,iar asta nu am scris ca a zis numai JJ,ci acest lucru l-au sesizat si cei de la Basel.

Motanu D25.05.2006 18:35

Eu cred ca i-a "gazat" presiunea publicului. Lipsa de experienta reala in asemenea situatii i-a lovit pe jucatori !

Sau poate erau ametiti de la vaporii de alcool din incinta stadionului ... :roll:

cristian01425.05.2006 19:24

Putin probabil sa fi fost gazati...dar cine stie ? Poate au consumat englezii portii duble de carnati cu fasole la pauza. :lol:

Melku25.05.2006 19:25

Nu mi se pare o ipoteza chiar de necrezut cu atat mai mult cu cat am intele ca presa engleza a inaintat-o si nu iese fum fara foc plus ca ar explica prestatia mediocra de pe lia manoliu sau ce lamentabila din finala a celor de la boro fata de meciurile jucate pe teren propriu cu basel si Steaua. Pare chiar si acum de necrezut ca Steaua, o echipa matura de altfel si calita in Europa a reusit sa ia in 60 de minute atatea goluri cat intr-o campanie mai ales de la o echipa mediocra. Sunt multe intrebari - de ce Carlos nu a impins echipa de la spate obligand-o sa urce, Radoi nu a tras echipa dupa el, executiile de-a dreptul penibile in unele cazuri...tot ce e posibil. Oricum discutia nu stiu ce rol are pentru ca "mortul de la groapa nu se mai intoarce"...

radooku_steaua25.05.2006 19:53

bey oamenilor terminati-va cu gazurile voastre... daca era ceva in aer se descoperea la vreo analiza... asta e alta inventie made by Gigi... ce naiba ne credem in bond acum? baga aia gaze sa ne elimine... acceptati adevarul ca am jucat prost in repriza a doua si numai va ganditi la scenarii SF

I.N.Money25.05.2006 19:59

Pai tocmai asta e,nu a plecat de la JJ sau de la presa din Romania.

Dar cum zic Melku:"mortul de la groapa nu se mai intoarce"

Motanu D25.05.2006 20:02
Dar cum zic Melku:"mortul de la groapa nu se mai intoarce"

Dar ideal ar fi sa nu mai mearga si a doua oara la groapa !

alex_Ra225.05.2006 20:20

eu tot incerc sa uit de meciul asta(desi nu cred ca voi putea vreodata). discutiile astea sunt inutile, oricum nu mai putem castiga Cupa UEFA, ce rost mai are acum sa vb despre chestii aiurea. stim cu totii ce s-a intamplat nu mai are rost sa gasim motive si alte scuze, cupa a ajuns la sevilla (din pacate)... :cry: :cry: :cry:

Bogdan4Steaua26.05.2006 01:22

In finala cred ca au incurcat gazul. Nu stiu ce le-au dat celor de la Sevilla, dar i-au casapit rau de tot.

SteauaToronto26.05.2006 01:50

Domnilor presa din Anglia e cea mai periculoasa din lume...

Exemple:

-cand au angajat un seic si l-au luat pe selectionerul Angliei pe vas si l-au tras de limba.

-angajau femei care declarau ca unii jucatori s-au culcat cu ele si in unele cazuri erau jucatori dati afara

Si mai mutle exemple.."The Sun" aia sunt cei mai periculosi...

Melku26.05.2006 12:22
In finala cred ca au incurcat gazul. Nu stiu ce le-au dat celor de la Sevilla, dar i-au casapit rau de tot.

Tocmai, finala nu s-a mai jucat pe Riverside :wink: si boro nu a mai fost acea echipa care revenea ca prin minune cu 4 goluri.Riverside era stadionul cu "ghinion" atat pentru noi cat si pentru Basel.

Virgil26.05.2006 12:32

Eu zic ca e posibil orice . Cunosc foarte multe intamplari de acest gen,incepand cu introducerea medicamentelor in mancare pentru ca jucatorii sa aiba probleme cu stomacul si terminand cu otraviri...

STARforce26.05.2006 14:33

bai ceva s-a intamplat de s-a repetat exact scenariu cu Basel....Nu stiu dar ceva pute oricum cum s-a mai spus ce a fost a fost cupa e la Sevilla!