FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua - 24 Octombrie 2004

George Stan23.10.2004 13:12

Vom reusi oare sa obtinem prima victorie in afara Bucurestiului din acest sezon intern? Vom reusi oare, spre deosebire de episodul Sofia,sa trecem peste euforia rezultatelor bune din cupele europene. Eu sper ca da, acest meci este extrem de important in vederea obiectivului final, singurul realizabil... 22

ferosu23.10.2004 14:09
Steaua nu va mai gafa dupa o victorie importanta (meciul Poli iashi),si va cashtiga aici la Cluj...dar sunt foarte dezamagit ca nu gasesc in tot Clujul Magazinul Mobil al ehipei mele de suflet...In revista Steaua scrie " in perioada 22-24 oct in Cluj" ,dar unde mama dracului in Cluj ca,cei drept nu e nici pe aproape ca Bucureshtiul,dar e si el cat de cat mare...la stadion la CFR NU E deshi acolo ar tre sa fie !!!daca ma poate lamuri cineva cu aceasta problema ash fi recunoscator...Forza Steaua CFR Cluj 0-2 FC Steaua...(Neaga,Paraschiv,parerea mea :))Forza Steaua 4 EVER
Virgil23.10.2004 17:37

Când te arzi de doua ori consecutiv,cu Poli Iasi si cu U Cluj,ar trebui sa fii extrem de imprudent pentru ca a treia oara sa nu sufli si în CFR Cluj.CFR în acest moment este mândria clujenilor,pentru ca joaca în prima divizie.Nu a tuturor,evident.Cred ca va încerca sa faca o figura frumoasa.Sa nu piarda în fata noastra,pentru a nu fi de râsul celor de la U.Sunt probabil în asentimentul tuturor spunând ca va trebui sa luptam foarte mult, pentru o biata victorie la limita.Dar cine stie,poate ca o sa avem un meci mai lejer,în situatia în care clujenilor le vor tremura pantalonii de frica,luând în ipoteza faptul ca i-a impresionat victoria în fata celor de la Liege.Nu ar fi exclusa nici o remiza,dar nu cred.Am luat-o în calcul pentru ca e totusi o posibilitate.Cu 1,x, sau 2,se poate termina un meci de fotbal.Primele doua variante le-am exprimat,cota de probabilitate fiind descendenta.Adica 51% pentru "1",49% pentru "x".Oricât as fi eu de pesimist,pentru "2" nu mai e loc de nici macar 1%.Asa ca pronosticul meu pentru acest meci e 1.Incerc sa nu ma gândesc la x,pentru ca sunt ca si George Stan,optimist.HAIDE Steaua!Nu uita ca Nationalul a batut cu 6-0 si ne-a luat-o înainte la golaveraj!

serban2323.10.2004 19:27

Virgil vrei sa zici 51% "2" adica victorie Steaua, nu "1" . Ce naiba faci vrei sa ma sperii :D

Virgil23.10.2004 19:53
Virgil vrei sa zici 51% "2" adica victorie Steaua, nu "1" . Ce naiba faci vrei sa ma sperii :D
Da,corect.M-am gândit ca oriunde am juca,jucam acasa.Da,51% Steaua,49% x.Merci pentru atentionare. :):):)
ferosu23.10.2004 21:50

mah bine ca voi va atentzionatzi reciproc si pe mine nu ma baga nimeni in seama :Dcoooool :D

George Stan23.10.2004 22:45

Ferosule, daca te duci la meciul CFR - Steaua, ne trimiti si noua niste poze de pus pe site?

Virgil24.10.2004 04:54

ferosule,daca ai cautat magazinul si nu l-ai gasit,probabil ca înca nu a ajuns la Cluj.Dar precis va veni.Referitor la meci,cred ca ai privit destul de realist cum stau lucrurile,fiindca 2-0 e un scor rezonabil si pentru una si pentru cealalta echipa.La goluri si eu vad în dreptul lui Neaga unul,daca nu chiar ambele goluri.Cu victoria pe care o prevedem Steaua ar ramâne în carti pentru primul loc numai în ce priveste punctele,pentru ca învingând pe CFR si pe Apulum l-am egala pe National,care în acest moment are 25 de puncte.Noi doar 19.Deci calculul hârtiei ne obliga sa câstigam toate cele 6 puncte puse în joc.Ceea ce mi se pare realizabil.Dar pentru a-i depasi la golaveraj ar trebui sa facem o diferenta de 5 goluri în cele 2 meciuri.In momentul acesta ei au 23-9,iar noi 17-7.Daca nu,în etapa urmatoare îi vom avea adversari pe Ghencea si lucrurile se vor lamuri.FORZA Steaua !

sorin_77724.10.2004 09:42

Nu iau inca in calcul cele 3 puncte care ar trebui sa vina logic la noi din meciul cu Apulum. Ma gandesc ca vom bate acum la Cluj si etapa urmatoare acasa pe FC National. Nu concep alt rezultat in fata Nationalului decat victorie.... Si simt ca Nationalul vine aici la noi ca sa joace nu sa se apere...Nu il vad pe Mitrovici sa stea sa respinga mingiile din propriul careu, sau pe Caramarin sa plece pe contraatac din careul lor. Nu cred asta...Si astfel nu avem nevoie nici de golaveraj... Iar cele cu Apulum pun capac urmaritoarelor...astfel sa ne distantam...

Forza Steaua!!! Batem cu 5-1 la Cluj... Repetam istoria de anul trecut de la Timisoara

ferosu24.10.2004 09:50

mah din pacate nu mai am aparatul digital,dar am sa incerc sa imprumut un aparat normal d la ceva prieteni ca sa fac poze...numai ca asa ar dura putzin mai mult...pe martzi ar fi gata...Eu imediat plec la meci sa prind loc undeva sus la galeria Stelei :D Forza Steaua (poate poate gasesc magazinul ala la stadion :D )

Virgil24.10.2004 10:03
Forza Steaua!!! Batem cu 5-1 la Cluj... Repetam istoria de anul trecut de la Timisoara
E posibil. 8)
Alexandru2324.10.2004 14:08

Steaua bate la Cluj pe CFR cu 2-0 goluri Oprita si Ogararu ( ma mir dar bine ca a dat ). Felicitari Steaua

George Stan24.10.2004 15:03