Când te arzi de doua ori consecutiv,cu Poli Iasi si cu U Cluj,ar trebui sa fii extrem de imprudent pentru ca a treia oara sa nu sufli si în CFR Cluj.CFR în acest moment este mândria clujenilor,pentru ca joaca în prima divizie.Nu a tuturor,evident.Cred ca va încerca sa faca o figura frumoasa.Sa nu piarda în fata noastra,pentru a nu fi de râsul celor de la U.Sunt probabil în asentimentul tuturor spunând ca va trebui sa luptam foarte mult, pentru o biata victorie la limita.Dar cine stie,poate ca o sa avem un meci mai lejer,în situatia în care clujenilor le vor tremura pantalonii de frica,luând în ipoteza faptul ca i-a impresionat victoria în fata celor de la Liege.Nu ar fi exclusa nici o remiza,dar nu cred.Am luat-o în calcul pentru ca e totusi o posibilitate.Cu 1,x, sau 2,se poate termina un meci de fotbal.Primele doua variante le-am exprimat,cota de probabilitate fiind descendenta.Adica 51% pentru "1",49% pentru "x".Oricât as fi eu de pesimist,pentru "2" nu mai e loc de nici macar 1%.Asa ca pronosticul meu pentru acest meci e 1.Incerc sa nu ma gândesc la x,pentru ca sunt ca si George Stan,optimist.HAIDE Steaua!Nu uita ca Nationalul a batut cu 6-0 si ne-a luat-o înainte la golaveraj!