FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Haos la GSP! Blaturi in Regie si la CLUJ?!!??!

IL_Diablo22.05.2006 01:54

Daca pana acum prosport abera zi de zi astazi rolurile sau schimbat. GSP impreuna cu mereu alcoolicul Vladimir Cohn au gasit solutia salvatoare. De ce sa acuze doar Rapidul de blat, cand pot impusca doua echipe deodata! Astfel, incredibil, meciul din Regie castigat cu atatea emotii de echipa noastra este considerat BLAT!

Vladimir Cohn: "Partida din Ardeal a fost, fãrã doar și poate, delicatã! Delicatã rãu! Referitor la meciul din Regie - cum sunã Regie în acest context?......... Eh, în fine, ambele meciuri vor fi validate, așa cã degeaba vorbim".

Incredibil ce alcoolic anonim citat de GSP, isi da cu parerea. Bine, bine, Cohn... esti vreo printesa virgina si pura? Absolut penibil.

GSP a gasit de cuviinta sa catalogheze meciul Stelei drept blat. Intr-un articol care subliniaza ca Sportul s-a cumintit tocmai cu Steaua, aflam ca Gasca nebuna A fost doar o gașcã narcotizatã. Si daca nu stiati golul Sportului a aprins doar imaginația naivilor care mai credeau în minuni.. Intr-un final sublim suntem luminati! Tocmai la meciul vieții lor, studenții n-au mai avut suflu și suflet. Sau interes.

Astfel meciul ordinar de la Dej este comparat cu meciul nostru. Suntem bagati in aceeasi oala. Sunt sigur ca ideea "geniala" a GSP de crestere a ziarelor vandute maine se va materializa doar daca la magazinul de langa nu vor mai avea hartie igienica.

Iata si sondajul GSP, rezultate partiale:

Considerati ca meciurile jucate de Steaua si Rapid au fost partide strategice ?

Ambele meciuri au fost blaturi 14.77% 1013

Doar meciul Rapidului a fost blat 50.18% 3441

Doar meciul Stelei a fost blat 15.05% 1032

Ambele partide au fost corecte 19.99% 1371

Fa-ti Gazeta??? Pai lumea nu considera ca a fost blat la Steaua? Cum imi fac gazeta daca nu se tine cont de parerea noastra? Multumim GSP pt o proba de moralitate. Ce ciudat... si Vladimir Cohn si GSP au aceeasi parere... eh.. sunt sigur ca e doar o coincidenta.

vlad7522.05.2006 03:26

Vova Chon vorbeste de blaturi?...A vazut el ceva la celebrul Ceahlaul Piatra Neamt-Dinamo??LPF a vazut blat dar a vaneit insusi Imparatul de la FRF,Mircea Sandu si a gasit alta varianta!Ca unii jucatori,gen Purica,a prins o zi mai slaba.Asta s-a intamplat dupa interventia rusinoasa a apropiatilor lui Dinamo:Adrian Nastase,Simona Marinescu,Matei Agathon si altii!!

Mie mi s-au parut penali jucatorii Argesului,dar ca si Craiova patronata de Dinel Staicu,a avut o scuza:erau de mult pe duca!Atunci nesimtitul ala de Dinel si-a vandut echipa la Dinamo inaintea partidei din Stefan Cel Mare.Dupa ce si-au bagat auto-baza in poarta in meciul cu noi si dupa ce si-a asigurat ramanerea in Divizia A,Argesul paraca a avut cele mai dubioase meciuri!

***alex***22.05.2006 07:37

Ar fi mai interesant sa se puna pe site tot meciul de la Dej. Majoritatea nu a apucat sa-l vada fiindca la aceeasi ora era si cel al Stelei. Acum nu stiu daca e posibil, dar cred ca suntem cu totii curiosi sa vedem meciul integral.

cristian01422.05.2006 10:07

Si eu sunt printre aceia care vor sa revada meciul rapidului. :lol:

Se vede din sondajul ProSport ca meciul de la Dej a fost considerat blat de marea majoritate a microbistilor, spre deosebire de meciul din Regie.

Totusi, nu inteleg ce se baga cei de la Dinamo in povestea asta.Cred ca domnul Cohn era la un gratar si la un sprit cand a declarat ca si meciul Stelei a fost blat.Oare acest domn pe numele sau Vladimir, nu doreste ca meciurile Stelei sa fie anulate si punctele sa fie cedate lui dimamo ?! :lol:

Pentru aceia care au suspiciuni in legatura cu meciul Sportul - Steaua : daca a fost blat, de ce la acea faza incredibila la care Dica a driblat si portarul, jucatorul Sportului nu l-a lasat sa inscrie si a respins cu capul salvator ? Pe cand la Dej, tataie Turcas a salvat 2 mingi si apoi tot el si-a 'rascumparat salvarile' si a bagat-o-n atze.

HUO UFC AVIARII ! :lol:

Stryker22.05.2006 11:58

Nu numai gsp-ul ci si nesimtitii aia de la onlinesport sunt mancatori de rahat:

"stancioiu aduce victoria Stelei" :!: :!:

"rapid a "zburdat la Cluj" :!: :!:

cu alte cuvinte Steaua a castigat datorita lui stancioiu...si rapidul a castigat pe merit cu CFR-ul...astia ori sunt prosti ori sunt anti-Steaua...

stella22.05.2006 12:08

da ma noi suntem aia cu blaturile... meciuri suspecte: Steaua - Lens 4-0, Heerenveen - Steaua 1-3,

Betis - Steaua 0-3 si cel mai mare blat Steaua - Valencia 2-0...

cauta scuze pt esecurile lor, isi mascheaza incompetenta acuzandu-ne pe noi de blaturi... bravo... ati descoperit sursa esecurilor voastre... o sa luati p#*@ voi cu Dan voiculescu

IL_Diablo22.05.2006 12:33
o sa luati p#*@ voi cu Dan voiculescu

:lol: Gigi tu esti? :P Eu cred ca este vorba doar de faptul ca vor sa isi vanda ziarul. Daca scriu ca Steaua face blat, o sa cumpere ziaru in special dinamovisti si rapidisti. Daca scriu de Rapid o sa cumpere in special stelisti si dinamovisti. Asa au rupt gura targului. cumpara toata lumea ziaru. Ultimele sondaje GSP:

Considerati ca meciurile jucate de Steaua si Rapid au fost partide strategice ?

Ambele meciuri au fost blaturi 19.23% 3456

Doar meciul Rapidului a fost blat 50.11% 9004

Doar meciul Stelei a fost blat 14.19% 2550

Ambele partide au fost corecte 16.46% 2958

stella22.05.2006 13:06
o sa luati p#*@ voi cu Dan voiculescu

:lol: Gigi tu esti? :P Eu cred ca este vorba doar de faptul ca vor sa isi vanda ziarul. Daca scriu ca Steaua face blat, o sa cumpere ziaru in special dinamovisti si rapidisti. Daca scriu de Rapid o sa cumpere in special stelisti si dinamovisti. Asa au rupt gura targului. cumpara toata lumea ziaru. Ultimele sondaje GSP:

:lol: nu, nu sunt Gigi... dar are si voiculescu o contributie la aceste atacuri...

sunt de acord ca fiecare trebuie sa traiasca si ca ei trebuie sa-si vanda curpapiru, dar au mers prea departe... ar trebui sa gaseasca si alte subiecte cu care sa-si umple paginile... m-am saturat de atatea scandaluri (scandaluri pe care de cele mai multe ori le alimenteaza)... o tara intreaga vede blat la Cluj - Rapid si ei incearca s-o scalde, sa distraga atentia... rusine

cannavaro22.05.2006 21:43

Atat timp cat meciul de la Cluj a fost 100% blat s-a dovedit ca rapidul nu are alte mijloace de lupta impotriva noastra.

Nu conteaza ce a facut Steaua in regie...daca a fost blat sau nu atat timp cat rezultatul rapidului se stia dnaintea meciului lor.

Mihai Somanescu23.05.2006 00:13

Onlinesport a fost anti-Steaua si pro - rapid de la inceput. uitati-va la articolele despre Steaua de-a lungul timpului si cele referitoare la rapid. Pai la un moment dat spuneau ca rapid ar trebui sa fie un exemplu pt celelalte cluburi bucurestene, prin organizare si viziune...

Si inca ceva: ce legatura are rasul lui gg Becali cu sportul??!

In fine, v-as sfatui sa nu mai accesati acel site care nu este decat un difuzor de mizerii.

iancu dragosh23.05.2006 04:55

Gazeta sporturilor a fost singurul ziar din presa scrisa din cele 6 pe care le-am citit care a semnalat blat la partida din regie. (excluzand ziare ca Libertatea, 7 Plus sau Ziua oricum nu mai raman foarte multe de citit) Se poate spune ca la o scara mult mai mica a jucat rolul Fox TV la alegerile prezidentiale din SUA.

SA vedem insa diferentele.

Piesa de teatru de la Dej a fost semnalata de toata presa bazandu-se pe urmatoarele argumente

1. Istoricul acestor intalniri

2. formula de start

3 accidentarea subita a lui Martin Tudor

4. jocul intregii echipe ( este falsa ideea unui aranjament doat la nivelul fundasilor centrali)

5. schimbarile facute (vezi MArginean)

6 atitudinea pasiva a lui Dorinel

GSp a vazut blat la Sportul pentru ca

1. S-a accidentat Mazilu. Care va rata astfel participare in SUA ( bineinteles ca Piti este cunoscut ca un antrenor foarte indulgent in ceea ce priveste accidentarile, dupa cumj stim din cazul Radoi)

2. Stancioiu a asteptat pana in minutul 80 sa faca penalty. Insa trebuie observat ca

- putea sa faca acelasi lucru cu Dica intr-o faza in care nimeni nu l-ar fi blamat

-a ucis vreo 5 atacuri ale Stelei cu iesiri oportune pe centrari, chiar si la 10-11 m. Niciodata nu a scapat mingea din man, desi stim cu totii ca i se intampla destul de des. (un portar pe blat sta pe linia portiii la centrari si asteapta cat mai mult suturi pe poarta)

- a tras de timp pe toata durata partidei pana la limita cartonasului galben

predatorpulse723.05.2006 07:48

Este incredibil ce se intampla!!

Cum naiba sa pui la acelasi nivel gluma aia de la dej si meciul nostru pe bune cu sportul.Inainte de meciuri m-am inteles cu tata el sa se uite la rapid si eu la Steluta.La pauza reactia lui taica-miu era cam aceasi ca tasu' lu Meme,imi spunea ca nu are ce sa vada ca tot jocu' merge intr-o directie si ca aia de la Cluj sunt molesiti rau si parca nu vor sa joace.Pe cand eu am avut emotii asa mari pentru victorie,luand golul ala nemeritat si ratand nu stiu cate ocazii.

RUSINE PRESEI DIN Romania!!! :evil: :evil:

Au vazut ca la dej a fost un aranjament si ca sa nu scrie doar de rapid,au bagat-o si pe Steaua in aceeasi oala(victoria noastra fiind pe merit avand atatea argumente de partea noastra incat nici nu o sa le mai enumar,iar tampitii care ne contesta o sa faca ciocu mic cand sportul o sa ia bataie d la rapid pentru ca asta e valoarea lor in momentul asta).

Priviti presa si veti intelege de ce sunt interese peste tot in fotbal.Mazilu si Stancioiu au declarat ca vor sa plece afara din cauza acestei prese abjecte.Mergeti pe site-ul www.spt.ro dar luati-va calmante inainte pentru ca eu, care sunt un om destul de linistit, mi-a venit sa sparg niste geamuri :lol: cand am auzit abjectiile alea cum ca Steaua e campioana blaturilor in acest campionat si saraca rapid ca sa ne tina urma au inceput si ei sa faca aranjamente.Ar trebui sa nu mai primim presa inca 10 ani de acum pentru ca dupa ultima perioada m-am convins ca aproape nimeni din presa nu vrea sa luam al 2-lea titlu consecutiv,pentru ca nu vor sa ne ridice in slavi pe noi si implicit pe Jiji.

Oricum sa fim uniti si sa luam 23-ul si 24-ul si tot asa ca sa le stea in gat...

FORZA Steaua. Intotdeauna superiori.

Sorry pentru postul lung dar am niste nervi la ora asta pe ziaristii astia de rahat.

IL_Diablo23.05.2006 10:41
RUSINE PRESEI DIN Romania!!! Ar trebui sa nu mai primim presa inca 10 ani de acum pentru ca dupa ultima perioada m-am convins ca aproape nimeni din presa nu vrea sa luam al 2-lea titlu consecutiv. Sorry pentru postul lung dar am niste nervi la ora asta pe ziaristii astia de rahat.

Chestia cu presa e simpla la noi. O spun pt ca lucrez de cativa ani. Exista o lipsa crasa de profesionalism. Eu nu lucrez pe sport, dar am colegi care o fac. Se pune asa problema. Rapidistu, urla de fericire cand pierde Steaua si uita ca e ziarist. asa ca deschide computeru si incepe sa scrie un articol. problema e ca aflandu-se sub influenta pasiunii de suporter iese un rahat. Practic ala care scrie articolul acolo nu e ziarist. Ci un fan al echipei X caruia i se permite sa scrie articole. Asa ca iese ceea ce iese. La noi in primu rand esti suporteru echipei X si apoi ziarist. La un jurnalist profesionist e invers.

P.S.: Nu chiar toti ziaristii sunt de rahat :wink:

moa23.05.2006 11:29
Atat timp cat meciul de la Cluj a fost 100% blat s-a dovedit ca rapidul nu are alte mijloace de lupta impotriva noastra.  

Nu conteaza ce a facut Steaua in regie...daca a fost blat sau nu atat timp cat rezultatul rapidului se stia dnaintea meciului lor.

interesant mod de a vedea lucrurile...adica,nu conteaza daca Steaua a facut sau nu blat, atata timp cat Rapid a facut,dupa parerea unora... ( care sunt dovezile? in afara de "argumentele" - incomplete si fanteziste- lui MM )

sa inteleg ca ar trebui sa inchidem ochii la aranjamente facute de alte echipe, dar sa luam cele mai severe masuri impotriva Rapidului, doar asa, ca nu va place voua visiniul.... interesant, intr-adevar...

si cine stia dinainte rezultatul meciului de la Dej? eu una -cu riscul de a parea naiva - nu stiam... in schimb stiu cine va castiga dintre Steaua si Jiul..nu pentru ca mi-au spus "surse din anturajul clubului " ca va fi blat, ci pentru ca asta ar fi rezultatul logic...asa cum nu vreti voi sa acceptati ca la Dej, Rapid a fost echipa superioara...si victoria a venit in mod logic, pe fondul jocului prestat.

nu-i asa ca a fost haios modul in care a sarit Stancioiu direct la picioarele lui Banel, in loc sa incerce sa joace mingea? :lol:

* scrierea integrala cu majuscule a numelui echipei dvs nu-mi apartine...

cristian01423.05.2006 11:30

Declaratie Multescu privind meciul de duminica :

"Forţa lor ne-a dat peste cap. Ne aşteptam ca Steaua să joace cu un singur vârf avansat, Victoraş Iacob, dar am fost surprinşi de faptul că au folosit doi atacanţi" a spus Mulţescu. În continuare, tehnicianul "studenţilor" s-a referit şi la portarul formaţiei sale, Eduard Stăncioiu. "Edi nu poate fi suspectat de nimic. Din păcate, el în ultimul timp a cam greşit, atât la meciul cu Poli Iaşi, cât şi la jocul cu Dinamo, iar în partida cu Steaua nu numai penalty-ul i se poate reproşa, cât şi primul gol, când consider că trebuia să iasă pe centrare", a spus tehnicianul.

Daca antrenorul echipei adverse face o asemenea declaratie, nu vad ce ies in fata tot felul de purtatori ai H5N1 sa declare ca "si meciul Stelei a fost suspect." Oare de ce au folosit acel "si" ? :lol:

I.N.Money23.05.2006 13:30

Presa are dreptate,pai exemplul cel mai bun este parcursul nostru din acest an din UEFA,cand am reusit niste aranjamente care ne-au adus in semifinale.

cu Lens: L-am platit pe Keita,sa joace prost

cu Sampdoria: Hamu,prieten cu atacantul echipei din Genoa,Kutuzov au stabilit sa faca un egal,deoarece italienii erau preocupati de campionat si nu erau prea interesati de UEFA.

cu Halmastad: Ne-au dat meciul ca erau deja eliminati.

cu Hertha:Am facut aranjament ca sa mergem amandoua mai departe.

cu Heerrenven: Dupa ce am vorbit cu clubul Ajax si Manchester City sa ne scapa de Huntelaar si Samaras,l-am platit pe Bosvelt sa nu isi apere sansa corect.

cu Betis: In acest meci am facut blatul superb,dupa ce am facut egal la Bucuresti,ca totul sa para mai verosimil,in Spania,JJ l-a urmarit pe Jouaquin prin toata Sevilla ca sa-l mituiasca si sa ne ofere meciul,ceea ce s-a si intamplat.

cu Rapid: Meciul asta a fost cireasa de pe tort,bineinteles ca nu am putut sa le cumparam jucatorii,asa ca am recurs la arbitrul Medina Cantalejo sa ne ajute si sa ii fure pe fata pe Giulesteni

Deci,priviti cum intreg sezonul european al Stelei a fost trucat,la fel ca si cel din 1986.Domnilor maestrii gazetari,de fapt Steaua este responsabila si de titlurile cumparate de Juventus dupa opinia dvs nu?Domnule Tolontan,trebuie sa sesizati aceste lucruri in Gazeta.

Dar de asemenea,dupa ultimele articole,cred ca trebuie sa faceti si voi un drum pe la poligraf(ca se cam poarta in zilele astea) si sa ne demostrati si noua,stelistilor ca aveti dovezi cand aberati in prostie in presa si nu ca scrieti la comanda.

Pana atunci scrieti de cluburile voastre atat de laudate,Dinamo si Rapid si lasati Steaua in pace,ea nu are nevoie de voi... :roll:

LoneGumen23.05.2006 14:12

Onlinesport - citesc acest site de cand s-a lansat si ultimul an a devenit o marioneta in ceea ce se poate numi Trustul rapid...articole mizerabile in care numele Stelei si performantele ei sunt terfelite de niste amarati de "ziaristi online" care parca scriu cu laptopul din buda idee geniale...Presupun ca cei care conduc echipa scriu cu intentie si mi-e greu sa nu cred asta cand nici un articol nu e semnat. Ziaristi plafonati adunati intr-un apartament de bloc din Crangasi(asa mi se pare mie :P) care pentru sume modice debiteaza povesti de la lume adunate(...multe articole sunt inspirate de povestile forumistilor, unde moderatori sunt cativa rapidisti). Limbajul folosit in articole este unul suburban.

Sincer, cred ca ar trebui sa facem ceva impotriva site-ului asta. Macar de si-ar pune sigla clubului fata de care e atat de fidel.

IL_Diablo23.05.2006 16:43

Ma indoiesc ca nu exista nici un stelist hacker.... :twisted: :twisted: :twisted:

Minimus23.05.2006 20:45

Am credinta ca poate o sa va vina si voua mintea cea de pe urma ....

CROPOS E VICEPREMIERUL TZARII!!!!!

Cat timp vicepremierul haituit o sa fie vicepremier sa nu va asteptati la articole pozitive in aproape nici un ziar de sport sau de nesport!! Cat timp trage sforile nu o sa avem parte de gazetari impartiali. Cropos fenteaza tot , fenteaza justitia, fenteaza bunul simt , fenteaza logica , fenteaza pana si banii promisi propriei asociatii sburatoare ... sa nu uitam ca pana mai ieri se zicea ca crapizii n-au primit nici un leu de pe urma "performantelor" ...

Tot ce pot sa spun este faptul ca acum se vede cum "cineva" plateste polite... multe , ranchiunoase , la politele astea se mai adauga si propriile frustrari...

Bogdan4Steaua24.05.2006 01:28

Si dupa ce George Copos nu va mai fi vicepremier(asta se va intampla destul de curand), tot nu ne vom bucura de o presa impartiala. Asta deoarece Voiculescu va avea grija tot timpul sa il atace pe Becali si modul lui cel mai parsiv este acela de a folosi mass-media(GSP si Antena 1/3).

Singurul om valoros de acolo este Andrei Vochin.