2-0.....am sperat si am castigat.....Daca mai luam 3 pct suntem calificati....Sper sa ne vedem p Jose Alvalade in finala cupai UEFA.....FORZA Steaua....credeti STELISTIILOR!!!
2-0.....am sperat si am castigat.....Daca mai luam 3 pct suntem calificati....Sper sa ne vedem p Jose Alvalade in finala cupai UEFA.....FORZA Steaua....credeti STELISTIILOR!!!
Nu ne împiedica nimeni si nimic sa credem ca ne vom califica în primavara europeana.Am început cu un meci greu,în compania unei echipe cu gabarit depasit.Desi rezultatul a stat în cumpana pâna la autogolul lui Dragutinovici din min.67,jucatorii si alaturi de ei noi,nu am încetat o clipa sa credem în victorie.Lucru care s-a si întâmplat.Asteptam cu încredere meciul cu Parma ,în care suntem convinsi ca Steaua va face o figura frumoasa si va cuceri cel putin un punct.Avem o echipa adevarata care a luptat
cu ardoare pentru a câstiga.FELICITARI TUTUROR CELOR PREZENTI,JUCATORI,PUBLIC,ANTRENORI,CONDUCATORI!FORZA Steaua!
Bravo baieti. Suntem toti mandri de voi. Forza Steaua.
CE MECI, CE INCARCATURA, CE SUPORTERI... TOATE LA SUPERLATIV.
ASEARA AM BATUT O ECHIPA DE BASCHETBALISTI. UNDE S-OR GASI NAMILE D'ALEA SI SA MAI JOACE SI FOTBAL. PITI TATA DACA TE-AI UITAT LA MECI CRED CA AI VAZUT CE DIFERENTA DE TALIE ERA!
UN AUTOGOL SUPERB (TREBUIE SA RECUNOASTEM) SI UN AL DOILEA PE JUMATATE MARCA OPRITA AU INCUNUNAT INCA O SEARA DE VIS IN Ghencea. SANTEM IN CARTI, NE MAI TREBUIESC CEL PUTIN TREI PUNCTE SI NE VEDEM LA GHIOCEI.
SI PENTRU CA SPUNEAM DE SUPORTERI, MA INTREB, OARE CE ACUSTICA AR AVEA ACEST STADION DACA AR FI ACOPERIT? MI SE FACE PIELEA DE GAINA NUMAI DACA MA GANDESC. I-AM "REZOLVA" PE ADVERSARI MULT MAI REPEDE. POATE SE GANDESTE CINEVA SI OM AVEA SI ASA CEVA.
HAI Steluta!!!
Bravo Steaua!!! Bravo Zenga!!! Felicitari suporterilor!!! Astept cu nerabdare victoria de la Parma. Pt toti dinamovistii: mai invatati fotbal de la noi inainte sa va mai antrenati pt Champions League.
Batem sigut la Parma daca va intra si Radoi... Mergem din postura de lider acolo si plus de asta jucam foarte bine pe spatii mari pe care Parma o sa le creeze...Ei au mai multa nevoie de victorie decat noi... TREBUIE SA PROFITAM... Sa ii dam peste bot lui Zicu....
Baiti ati fost fantastici...Publicul admirabil...de vis... Seara nemaipomenita... pentru catei: "In groapa cainii latra a pustiu"