Duminica 29 aprilie 2018, de la ora 20:45, pe Arena Nationala:
FC FC Steaua Bucuresti - CFR Cluj Napoca
Echipa noastra, recunoscuta ca avand cel mai bun lot de jucatori din campionat, a primit o lectie de fotbal, duminica la Ovidiu. A fost surclasata, i s-au marcat doua goluri si puteau fi marcate si altele. Maniera de joc impusa de antrenor (Gica Hagi) a constituit esentialul, dar si atitudinea unor jucatori tineri.
Nu spun ca Dica nu ar fi talentat, dar acolo se joaca de ani si ani acelasi joc, iar grupul e omogen. Echipa noastra poate juca foarte bine si chiar a facut-o uneori. Sa ne amintim meciul cu Viktoria de la Plzen - 4-1 pentru noi si meciul cu Craiova de la Tr Severin - 5-2. Acolo ne-a iesit totul, i-am umilit pe adversari si mai puteam marca. Au mai fost si alte meciuri bune avandu-l la carma pe strategul Nicolae Dica.
Acelasi tip de joc de la Plzen si Tr Severin vrem si duminica impotriva arogantilor din Cluj. Va aduc la cunostinta ca oamenii din conducerea celor din Cluj l-au reclamat la FRF pe G. Becali ca ar fi vorbit incriminator impotriva lui Dan Petrescu si a echipei. Ca primesc penalty usor, ca arbitrii ii ajuta si nici mai mult nici mai putin cer suspendarea intre 6 si 12 luni a patronului Stelei si depunctarea echipei cu cel putin trei puncte. Au mai reclamat ei si alta data. Sunt curios daca FRF va sanctiona votul impotriva lui Burleanu al clubului FC Steaua Bucuresti SA si va raspunde favorabil cererii formulate de reclamagii.
Asa vreti sa castigati voi un titlu, pomanagiilor? Cu pomana?
Am vazut CFR-ul la joc impotriva celor din Iasi si mi-au facut o impresie penibila. N-au reusi sa bata in 30 de minute dupa ce Iasiul marcase golul egalizator, o echipa debusolata, jucand alandala si fara forta.
Daca vor juca asa si cu noi, le vom da cel putin doua fara a primi vreunul. CFR are o oarecare experienta dar majoritatea jucatorilor sunt batrani. Vom musca din ei! Pai noi avem echipa domne!
Forza Steaua Bucuresti!
.png.745a639d4d7c9abe3c446b2733aef381.png)