FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Declaratie soc

cristian01421.05.2006 13:57

In ziua meciului CFR Cluj - Rapid, managerul Stelei, Mihai Stoica, a făcut o declaraţie şoc la Realitatea TV: "Am fost informat de un jucător de la CFR Cluj şi de un apropiat al clubului clujean că astăzi Rapidul va cîştiga meciul cu CFR Cluj. Au zis că putem să le promitem oricît că meciul e deja jucat, noi trebuie să pierdem şi Rapid să cîştige. Se pare că sînt interese în joc şi rezultatul nu depinde de jucători.". MM Stoica a declarat că Steaua a încercat să motiveze jucătorii CFR-ului pentru a cîştiga meciul cu Rapid.

Întrebat dacă Steaua va depune memoriu, Stoica a spus: "Dacă cei implicaţi vor recunoaşte, există posibilitatea să se demaşte, pentru prima dată, un meci strategic"

Sursa : GSP.

alex_Ra221.05.2006 15:59

dinaia nu a jucat Martin Tudor la CFR, nu a fost 'acidentat'

cristian01421.05.2006 16:27

Oficialii rapidisti vor sa faca memoriu la LPF ca Steaua sa fie penalizata pentru ca inainte meciului cu CFR, stelistii ar fi contactat 2 jucatori de la Cluj spunandu-le acestora sa evolueze corect. :lol: :lol: :lol:

De asemenea Becali le-a oferit inainte jocului prime de 120.000 $ clujenilor, iar acestia in mod ciudat au refuzat banii spunand ca nu pot sa ajute Steaua cu nimic.

DTP-Ludacris21.05.2006 16:56

Las`...noi sa fim sanatosi (pe 1):lol:

gabriela21.05.2006 18:16

Ar fi prea frumos sa fie adevarat daca se dovedeste ca meciul CFR-ului a fost blat. Mai trebuie sa asteptam mult de tot pana o sa se intample o asemenea minune. :lol: Dar cat timp noi castigam nu prea conteaza ce fac altii....

i.h.u.g.21.05.2006 18:38

daca Steaua castiga cu Jiul si sportul fac si ei ceva...nu o sa mai conteze daca a fost blat sau nu...eu nu-l vad pe Dorinel facand asta...da in fine...banu' e ban...

Virgil21.05.2006 18:45

Pe Dorinel nu,dar pe sefii lui cum ii vezi ?

i.h.u.g.21.05.2006 18:50

nu foarte bine :D ...si nici pe jucatori...daca e pe bune ca a fost blat...Dorinel n-ar trebui sa mai ramana acolo

cristian01421.05.2006 19:40

Am vazut putin si din meciul de la Dej si am vazut caeva cadre cu Dorinel destul de posomorat, si spre surprinderea mea foarte linistit.

La meciul de duminca trecuta de pe Lia, s-a agitat, a strigat, s-a luat de arbitru si a protestat.Cred ca e imposibil ca un conducator de club sa spuna echipei sa faca non-combat iar antrenorul sa nu afle de asta.

Dorinel a hotarat ca Martin sa ramana pe banca.El stie cel mai bine daca portarul s-a accidentat sau nu, pentru ca el l-a titularizat pe Turcas.Nu cred ca Tudorica a patit ceva, si parerea mea e ca fiind apt de joc Munteanu trebuia sa joace cu el.

i.h.u.g.21.05.2006 19:44

Dorinel nu s-ar preta la asemenea mizerii...! daca s-a intamplat ceva "murdar" acolo...nu a fost vina lui...sau a fost peste el luata decizia

cristian01421.05.2006 19:55

Nu poate pune la indoiala nimieni caracterul impecabil al lui Dorinel, dar daca acolo a fost intr-adevar un meci strategic atunci ar trebui sa renunte.Pacat de el pentru ca a creat o echipa frumoasa, facand din niste necunoscuti precum Jula sau Tilinca fotbalisti cu pretentii de nationala.A avut un parcurs frumos in Intertoto, si a facut meciuri bune si in campionat, iar acum vin niste indvizi precum Muresan si ii impun sa piarda.

De amintit inca ceva : CFR - Steaua 1-0; CFR - Dinamo 1-0; CFR - Rapid 1-3. :roll:

i.h.u.g.21.05.2006 19:58

pai probabil ca asa o sa ne dam seama daca a fost sau nu blat...daca a fost nu cred ca o sa mai ramana si sezonul viitor...o sa gaseasca o scuza gen salariu, jucatori, blabla si o sa-si caute alta echipa...si sigur o sa-si gaseasca :D

Bogdan4Steaua21.05.2006 23:58

Nu este exclus sa vedem in zilele urmatoare niste agitatii in tabara celor de la CFR. Eu in locul lui Dorinel sau Tudor as pleca.

vlad7522.05.2006 03:36
Nu este exclus sa vedem in zilele urmatoare niste agitatii in tabara celor de la CFR. Eu in locul lui Dorinel sau Tudor as pleca.

Eu in locul lui Muresan as pleca...din fotbal!

MM ai fost simpatic la Recursul Etapei!...Ti-ai recatigat un fan!Am remarcat ca pe Dinu Vama il macina o grija!Nici macar nu putea acoperi blatul de la Cluj!Foarte crispat era Domnul Securist!Ii este oare teama de ceva??Poaate de declaratia aia in care L-a pomenit pe Dumnezeu dupa meciul cu Steaua!Ca Dumnezeu tine cu echipele corecte si ca a pedepsit-o pe Steaua ca n-ar fi jucat corect cu Farul in Saptamana Patimilor!

Inca o data!...MM ai fost bestial cu declaritiile pe care le-ai dat dupa meciul cu Sportul!Le-ai dat peste nas "spiritualilor" de la Rapid.O sa iasa ei iar cu declaratii taioase la adresa Stelei,dar asta dupa multa,multa munca de gandire la o replica pe masura.Sunt sigur ca iar va fi Rada purtatorul lor de cuvant!

al3xx22.05.2006 03:55

sincer era de astptat nu stiu ce va surprinde asta si acum nu mai conteaza!!!lasati pe altii sa faca blaturi,macar sa castigam noi!!pacat e ca noi suntem cei cu fata curata si ziarele trompeta ale lui Dinamo(gen libertatea) ne injura in fiecare pagina de sport pe care o are!!poate ar trebui sa facem ceva in legatura cu asta si sa nu mai ii mai lasam sa ne ia atat peste picior,nu...

i.h.u.g.22.05.2006 07:57

asta se aplica daca noi intr-adevar jucam corect...cu sportul mie mi s-a parut joc normal...studentii au si plans cand s-a terminat meciul...dar e foarte important sa obtinem victorii clare in meciurile care au ramas..sa nu le dam apa la moara imbecililor care ne acuza