FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-ASA 1-1! (0-0)

Virgil02.03.2017 06:35

Sambata, 04 februarie 2017, de la ora 20:30, pe National Arena,

Steaua Bucuresti - Ardealul Tg Mures

Ultimul meci al sezonului regulat!

ASA aflata pe ultimul loc al clasamentului, va incerca pe un teren bun sa faca o figura frumoasa. Si cum in fata Stelei majoritatea echipelor joaca bine si obtin puncte, ne asteptam ca si in acest meci trendul sa fie respectat.

Steaua nu mai e Steaua, e FCSB, dar nici chiar asa. Eu cred ca Reghe s-a plictisit de aceasta echipa si asteapta sa fie demis pentru a incasa milionul de euro, conform clauzei din contract.

FCSB presteaza ca o echipa de old-boys, fara orizont si fara motivatie.

Un meci deschis oricarui rezultat.

Virgil02.03.2017 15:27

Virgil04.03.2017 17:41

A: Călin Iulian (Ştefăneşti - Argeş)

A1: Avram Valentin (Bucureşti - Bucureşti)

A2: Mitruţi Daniel (Craiova - Dolj) 

R1: Rădulescu George (Bucureşti - Bucureşti) 

Obs: Popa Ionel (Paşcani - Iaşi)

87e8072f196c8ed24a60a265f32c5791 

xray05.03.2017 09:15

Virgil05.03.2017 15:40

De remarcat ca dupa ce muresenii au marcat golul, suporterii Stelei au cerut vehement demisia lui  Reghecampf.

De retinut ca pe finalul meciului Steaua a practicat un joc de pase in viteza, cu ocazii mari de gol. Faptul ca nu au reusit sa inscrie se datoreaza si portarului Eduard Papp de la oaspeti, care a aparat excelent.

De partea cealalta. portarul stelist Edy Stancioiu a aparat foarte bine.

Am observat ca jocul ros-albastrilor a capatat consistenta dupa ce suporterii i-au impins de la spate cerand demisia antrenorului. Deci se poate. Remarc de asemenea jocul bun al jucatorilor de la ASA, bine asezati si orientati in teren de maestrul Ilie Stan, fost jucator si antrenor la Steaua. A  fost un joc modern, pe care il asteptam si de la stelisti icepand din play out.