Sambata, 18 februarie 2017, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din Drobeta Tr Severin,
CS U Craiova - Steaua Bucuresti
De la bun inceput trebuie spus ca daca terenul din Severinva fi inghetat, antrenorul Reghecampf a anuntat ca nu-si va trimite echipa in teren sa se accidenteze. Lucru de apreciat.
Se stie ca terenul severinean nu are instalatie de incalzire a gazonului. Totusi temperaturile fiind in urcare din ziua de marti a acestei saptamani, s-ar putea ca terenul de joc sa fie bun de joc.
Inainte de toate considerentele la adresa celor doua echipe, sa ne reamintim ca ambele au avut-o adversara in primele doua etape de la reluarea campionatului pe Voluntari. Ambele pe teren propriu.
Craiova i-a administrat un usturator 5-0, iar Steaua, impiedicata si de cateva greseli de arbitraj, doar 2-2.
Unde e adevarul? E o atat de mare diferenta de valoare intre noi si Craiova?
Eu cred ca nu. In meciul cu noi, Voluntari a schimbat sapte jucatori fata de formatia aliniata in Banie. Cu ceilalti sapte i-am fi batut si noi la scor? Nu cred.
Craiova e o echipa tanara care arde de dorinta de a ne invinge, pentru a razbuna acel 1-2 destul de echilibrat din tur.. Craiova are tehnica, are si viteza, si are si jucatori de mare viitor.
Steaua in schimb e o echipa lenta, statica, care nu paseaza pe pozitie viitoare. Steaua fara Alibec e nefunctionala, dar de data asta va juca Alibec.
Ne va putea asigura Alibec un rezultat bun? Eu cred ca da, cu conditia ca fundasii si mijlocasii sa nu greseasca grav, sa-si faca bine treaba. Daca aceste conditii nu vor fi indeplinite Steaua nu are decat solutia unui meci egal sau a unei infrangeri.
Nu va mirati, Steaua nu mai e cea care a fost. Ii lipseste determinarea, dorinta de victorie si luciditatea. Dar acestea depind de antrenor, care daca nu stie sa-si motiveze echipa, sau e comod si n-o face, aceasta va avea de suferit.
In primele doua etape dupa pauza de iarna am observat arbitraje ostile Stelei. Penaltyuri neacordate la Cluj, bete in roate in meciul cu Voluntari.
S-ar spune ca arbitrii vor sa decida castigarea campionatului de catre Viitorul. De cand Hagi s-a plans ca echipa sa e incurcata de arbitri si ca nu are jucatori la nationala desi ar trebui, ce sa vezi, acum nationala e intesata cu jucatori de la Viitorul, iar problemele cu arbitrajele au disparut.
Pe conducatorii Stelei cine-i opreste sa-i urmeze exemplul lui Hagi, care acum e extrem de jovial si multumit. Dar cineva care stie sa vorbeasca si sa o faca la modul foarte suparat. Ca Hagi. Dar nu Becali, care vorbeste in dodii! Nici Reghe, ca e prea arogant, fudul si alte de astea. Ei nu stiu sa provoace acea stare pe care a provocat-o Gica Hagi.

Craiova-Steaua. Meci de 1, intarit cu celelalte doua semne, x si 2.