Salut! Stie careva cand se deschid casele de bilete pentru meciul cu Dinamo de pe 10 aprilie? Momentan am vazut ca Gigi a inchiriat doar primul inel , spre marea mea dezamagire si nu vreau sa raman fara bilet .
Forta Steaua !! ![]()
Salut! Stie careva cand se deschid casele de bilete pentru meciul cu Dinamo de pe 10 aprilie? Momentan am vazut ca Gigi a inchiriat doar primul inel , spre marea mea dezamagire si nu vreau sa raman fara bilet .
Forta Steaua !! ![]()
E comunicat oficial aici pe FC Steaua
"Bilete pentru meciul cu Dinamo, disponibile online!
Tot acolo va anunța și programul caselor, dar cu vreo 3 zile inainte.
Mersi. Am vazut ca se deschide casa de bilete maine la 12.
Ora 23:23. Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a anunțat câte bilete s-au vândut până la această oră pentru marele derby, in afara celor 8.500 de tichete oferite celor de la Dinamo.
21.996 bilete vândute la ora asta. De mâine, de la 12, la case, a fost anunțul postat de oficialul stelist pe o rețea de socializare.
Da, așa este.Pentru că cererea de bilete este imensă, organizatorii au decis miercuri seară să comercializeze tichete și in celelalte zone ale stadionului. Argăseală: "Așteptăm 40-45.000 de suporteri."
Cica 'Nimeni la meci' si pana ieri, adica cu 4 zile inainte de meci, s-au vandut 32 de mii de bilete.
Bilete online pentru Derby din Cupa României (20 aprilie), disponibile de miercuri 13 aprilie!
"FC Steaua Bucuresti anunta ca, incepand de miercuri, 13 aprilie, ora 15:30, vor fi puse in vanzare online biletele pentru returul semifinalelor Cupei Romaniei Timisoreana, pe care ros-albastrii il vor disputa pe 20 aprilie, impotriva celor de la FC Dinamo Bucuresti.
Tichetele vor fi disponibile pe www.biletesteaua.ro, iar preturile sunt urmatoarele:
PELUZA INEL 1 15
TRIBUNA 2 INEL 1 PERIFERIC 40
TRIBUNA 2 INEL 1 CENTRAL 75
VIP 3 50
VIP 2 100
VIP 1 150"
Sursa: FC Steaua Bucuresti
Cica 'Nimeni la meci' si pana ieri, adica cu 4 zile inainte de meci, s-au vandut 32 de mii de bilete.
asta arata cam pe unde ne aflam cu mentalitatea..
Nicidecum. Voiam sa subliniez abordarea falimentara. Mai bine sa vii pe stadion si sa protestezi.
am 4 bilete la categoria a 3 a Romania franta cine doreste sa se duca in franta fac pret bun