FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-A.S.A. 2-1 (1-0)

Virgil31.03.2016 06:41

Joi, 3 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Nationala,

Steaua Bucuresti- AS Ardealul Targu Mures

In sfarsit pe Arena Nationala! Steaua deschide seria manifestarilor sportive pe cel mai mare, mai frumos si mai bun stadion al Tarii.

Steaua se afla intr-o pozitie buna in clasamentul play-oo-ului, fiind lider dupa patru meciuri.

ASA e codasa. ASA nu mai e echipa care a fost in urma cu numai un an. Avand in lot multi jucatori aflati in apropierea "pensionarii", nu mai pot tine garda sus, comit multe faulturi si nu mai prezinta pericol.

Cateva meciuri la rand Steaua a avut complexe in fata acestei echipe, care se caracterizeaza prin talia mare a jucatorilor si prin duritate, dar sper ca le-a depasit odata cu trecerea timpului.

Pentru prima data Steaua e liderul play-off-ului si sper sa ramana pana la castigarea celui de-al patrulea titlu de campioana consecutiv.

In general ASA nu ne poate pune probleme. Singura noastra problema e ca jucam in fiecare meci cu mana-moarta Chipciu in atac.

Va reveni Varela in aparare. In rest Steaua va folosi jucatorii standard.

Korado02.04.2016 06:43

Eu din cate am inteles sunt probleme mari cu banii la Tg. Mures insa acolo sunt multi anti-Steaua si parerea mea este ca vor trage tare sa incurce Steaua.

Alt lucru care ma deranjeaza foarte tare este valul asta de anti-stelism pronit de majoritatea echipelor din play-off, adica am inteles ca toata lumea de obicei il uraste pe cel mai bun, in Romania se stie clar ca Steaua este cea mai titrata echipa si cea mai cunoscuta pe plan european,in vad niste oameni care parca deodata si-au descoperit spiritul asta anti-stelist. Deodata isi fac ei probleme de ce ajunge Steaua pe primu loc.

Nu inteleg, ce isi doreste Somodica vrea sa castige titulul, sa nu treaca nici de turul I de CL ?

Referitor la meci, am inteles ca acesta se va desfaura pe Arena Nationala, prevad undeva la 10.000-15.000 de specatori, glaeriile fiind inca in absenta, din ceea ce stiu eu.

Mi-as dori o victorie cu 2-0 sau 3-0 bine ar fi sa marcheze repede sa le taie avantul si rasuflarea celor de la ASA.

Virgil03.04.2016 10:36

O victorie cu 3-0 sau chiar cu 4-1 ar fi un raspuns la victoria categorica a celor din Giurgiu in fata cainilor. Suntem favoriti in orice caz.

Brigada de arbitri:

A: Hațegan Ovidiu (Arad - Arad)     A1: Șovre Octavian (Oradea - Bihor)     A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava - Suceava) 
Add1: Balaci Marian (Drobeta Turnu Severin - Mehedinți) 
Add2: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca - Cluj)     R1: Radu Iulian (București - București) 
Virgil03.04.2016 19:42

N-a fost 4-1, nici macar 3-1, dar a fost 2-1, ceea ce e bine. Avem trei puncte si am revenit pe prmul loc pana la primul meci al Astrei.

Golurile au fost marcate de A. Popa in prima repriza si de Ivan Gonzales spre sfarsitul meciului, cand a intentionat sa respinga in corner sutul lui Stanciu si a nimerit in poarta.

Brandan a egalat dintr-un penalty facut de Rapa.

Totul e bine cand se termina cu bine, dar era si mai bine daca Rapa se abtinea sa-l traga de tricou in careul de 16m, pe un jucator al Asa.

Au asistat la aceasta partida 13.475 spectatori.

xray04.04.2016 05:59

Când au egalat mi-au venit in minte cele 5 meciuri când ASA a scos maxim cu 1-2 acțiuni. Părea un blestem...

Cronică pe prima pagină

Steaua " ASA 2-1! Furtună intr-un pahar cu apă. Stanciu MVP, pasă de gol și de autogol

PS

Se pun link-urile la Cronicile meciurilor de pe prima pagină pe forum pentru că aici informația este structurată pe topice și ușor de găsit un meci, de exemplu.

Pe prima pagină toate articolele sunt intr-un singur folder "Articole FCS". E acul in carul cu fân să cauți cronica unui meci printre 630 de articole.

Korado04.04.2016 08:15

Desi sunt pe ultimul loc in play-off ASA a dovedit cel putin din punctul meu de vedere ca isi merita locul,adica nu ma intelegeti gresit dar daca te chinui cu echipa asta care practic sta sa se dezintegreze e o problema.

Mie mia placut ad.popa

xray05.04.2016 07:31

Korado, ia jucător cu jăcător și o să vezi că nu sunt petarde, iar ambiția și orgoliul sunt argumente puternice de a da totul intr-un meci. L-ai văzut pe Gabi Matei? Nu au venit la București in plimbare ci să-și ia tickete bune pentru viitoare transferuri.

"Dezintegrarea" este la nivel administrativ unde sunt probele financiare,nu sportiv. Echipa asta a luat Supercupa, in Europa League a bătul in Franța cu 2-1 pe Saint-Etienne (loc 6) și a intrat in Play off. Ultimul loc inseamnă 6, nu 14 ca Petrolul, care are și probleme financiare, dar și sportive.

Korado06.04.2016 09:28

Korado, ia jucător cu jăcător și o să vezi că nu sunt petarde, iar ambiția și orgoliul sunt argumente puternice de a da totul intr-un meci. L-ai văzut pe Gabi Matei? Nu au venit la București in plimbare ci să-și ia tickete bune pentru viitoare transferuri.

"Dezintegrarea" este la nivel administrativ unde sunt probele financiare,nu sportiv. Echipa asta a luat Supercupa, in Europa League a bătul in Franța cu 2-1 pe Saint-Etienne (loc 6) și a intrat in Play off. Ultimul loc inseamnă 6, nu 14 ca Petrolul, care are și probleme financiare, dar și sportive.

Ce a fost in trecut nu are importanta, eu ma refeream doar la acest meci. Stiu ca jucatorii nu sunt petarde de la ASA si nici la Petrolul nu sunt petarde, acolo cred eu ca sunt alte probleme la mijloc.

Sa ramanem la gradina noastra. Sincer daca nu o sa isi schimbe atitudinea nu vad cum ar putea face mai mult de un egal cu cateii sau mai rau :(

Sunt sanse mari la cel de-al IV-lea titlu consecutiv ( daca chiar asa o fi echipa momentan UEFA spune 25 de titluri si 21 de cupe deci fara ce a castigat Galca anul trecut http://www.UEFA.com/teamsandplayers/teams/club=50065/profile/index.html) si daca este sa intre si 27 macar sa fie castigat categoric.