FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii-Steaua 0-1 (0-0)

Virgil27.03.2016 10:24

Miercuri, 30 martie 2015, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal din Drobeta Tr Severin,

Pandurii Tg Jiu-Steaua Bucuresti

Desi Pandurii au o echipa buna si un stil de joc care a ingenunchiat multe echipe, nu cred ca vor reusi sa treaca de Steaua.

Steaua se afla in plina urcare de forma si are un ascendent moral in fata jienilor, pe care i-au invins cu 3-0 in turul campionatului pe acest stadion.

Atunci a fost un stadion plin, cei mai multi spectatori venind pentru a o vedea si a o incuraja pe Steaua. Acum astept sa fie la fel ca atunci.

Steaua are un trio care marcheaza meci de meci, Nicusor Stanciu, Hamroun si Adi Popa. In plus avem o echipa omogena, puternica.

Pandurii nu-l vor avea pe banca pe antrenorul Edi Iordanescu, eliminat pentru doua etape de comisia de disciplina pentru 

bascalie la adresa arbitrului C. Balaj. Absenta lui de la marginea terenului e un lucru important pentru noi.

O victorie ne-ar propulsa la egalitate de puncte cu Astra, chiar pe primul loc. Peste doua zile echipa din Giurgiu va juca la Bucuresti cu Dinamosi ii dorim sa piarda.

Ros-albastrii cu treaba lor in teren, noi trup si suflet pentru culori! Forza Steaua!

Virgil30.03.2016 06:21

Brigada de arbitri de astazi:

A: Avram Marius (București - București)     A1: Nagy Miclos Istvan (Cluj-Napoca - Cluj)     A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca - Cluj) 
Add1: Comănescu Adrian (Ramnicu Valcea - Vâlcea) 
Add2: Istrate Dragoș (București - București)    

R1: Gheorghe Bogdan (București - București) 

In meciul de azi va lipsi Varela, angrenat cu echipa Capului Verde in Cupa Africii.

Virgil30.03.2016 22:28

Faceti loc, faceti loc, Steaua e pe primul loc! Cel putin pana la terminarea meciului Dinamo-Astra

Meciul de la Tr Severin a fost unul greu. Gazdele au fost foarte agresive, lovindu-i pe jucatorii nostri cand nu puteau sa-i deposedeze de minge prin mijloace regulamentare. Ca urmare Pandurii au primit multe cartonase galbene si au avut un eliminat.

Unicul gol a fost inscris din penalty de Stanciu in minutul 89. Stanciu a ajuns la cota 12 goluri marcate, fiind in urma lui Ioan Hora, golgeterul campionatului,la numai 3 goluri.

Arbitrul Marius Avram a fost depasit de tensiunea produsa in teren de jucatorii gazda.

Korado31.03.2016 07:28

Din fericire pentru noi ca am luat aceste 3 puncte.

Penalty corect acordat, insa am o nedumerire, la faza in care jucatorul de la Pandurii a fost eliminat a fost hent la Popica, am inteles ca a recunoscut si el.

Nici nu stium acum cum sa pun problema, sa castige Dinamo cu astra sa ramanem noi lideri sau sa se termine egal. Daca dinamu castiga prind iar curaj la titlu cu meci direct cu noi, apoi daca sa termina egal trece astra la 1 punct peste noi dar repet iar avem meci direct si ei, tin sa precizez ca meciul cu dinamu il avem acasa iar cu astra in deplasare la giurgiu.

Oare din  variante care ar fi mai buna ?

Virgil31.03.2016 17:21

Astra? Stai linistit ca o batem si in retur.

Korado01.04.2016 17:06

Da nici nu ma impacentez, singura mea durere este cu sigla si numele asta offf